Kültür Sanat Bayramınızı bayram edin!

Bayramınızı bayram edin!

03.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ramazan Bayramı tatilinde takvimlerinizde kendinize yer açın, bayramınıza renk katın!

Bayramınızı bayram edin

İlhan, Burhan ve Gökhan Şeşen’in kurucusu olduğu Grup Gündoğarken bu akşam 20.30’da Kadıköy Yeldeğirmeni’ndeki Allegro Sahne’de! Kendine has müzik tarzlarıyla dinleyicilere kendini sevdiren kardeşler “Hal Ve Gidiş’’ ile bu kez farklı bir konsept sunuyor. Grup bu etkinlik ile sadece bir konser değil sonsuz bir yolculuğa açık bilet vadediyor.

Haberin Devamı

Suzan Kardeş bu akşam saat 22.00’da “Hıdırellez Turnesi”ne ilk durağı olan Mask Beach Beylikdüzü’nde başlıyor. Son dönemlerin sevilen isimlerinden olan Can Ozan bu akşam 21.00’da Dorock XL’da! Üretken kişiliği ile tanınan Ozan, farklı tarzlarda yayınladığı parçalarla müzikseverlerin dikkatini çekiyor. Yaptığı işlerde özgünlüğüyle fark edilen sanatçı müzikseverleri her biri farklı bir hikâye sunan parçalarına eşlik etmeye çağırıyor.

Sergi zamanı

Tüm bu etkinliklere ek olarak bakış açınızı başka bir yöne taşıyacak bir kaç sergi önerimiz olacak.

Meşher’de yer alan “Ben-Sen-Onlar: Sanatçı Kadınların Yüzyılı” sergisi ile 1850-1950 arasında yaşamış çoğu keşfedilememiş kadın sanatçıların eserleriyle geçmişe, Contemporary Istanbul’daki “Limbo” sergisi ile ölüm ve yaşam arasındaki zamanımıza, Sakıp Sabancı Müzesi’ndeki “Şehzade’nin Sıra Dışı Dünyası: Abdülmecid Efendi” sergisi ile çok yönlü sanatıyla tanınan Abdülmecid’in hayatına, Arter’deki “OyunBu” sergisi ile çocukluğunuza doğru bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Yazarlar