Kültür Sanat Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

11.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

Bünyamin Aygün

Haberin Devamı

Masal diyarı OĞUZ YETER

Eskişehir’deki Sazova Kültür ve Sanat Bilim Parkı’nda bulunan “Masal Şatosu”nun tasarımında İstanbul’daki Galata ve Kız kuleleri, Antalya’daki Yivli Minare gibi simge yapılardan ilham alınmış. İhtişamlı kuleleri ile ilgi çeken şato, şehrin eşsiz doğası ile birleşince ziyaretçilerine masalların büyülü dünyasına adım atma fırsatı sunuyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

Kadın eli ÜNAL ÇAM

Gastronomi şehri Gaziantep’in yemeklerine lezzet veren sebze ve meyveler yine şehrin kendi toprağında özenle yetiştiriliyor. Birbirinden lezzetli yemeklerin yapımı için özel üretim alanlarında sebze yetiştiriciliği yapan Gaziantepli bir kadına, geleneksel kıyafetiyle Ünal Çam’ın objektifinden bakıyoruz.

Şimdiki zamanın hikayesi

Karayiplerdeki cennet EMRE KADIOĞLU

Haberin Devamı

Karayiplerdeki Hispanyola adasında yer alan Dominik Cumhuriyeti, berrak denizi ve manzarası ile görenleri hayran bırakıyor.Yeryüzünde cenneti yaşatan sahilleri ve doğası ile ziyaretçilerine unutulmaz bir tatil fırsatı sunan Dominik’in rüya gibi manzarasına Emre Kadıoğlu’nun kadrajından tanıklık ediyoruz.

Şimdiki zamanın hikayesi

Göklerdeki zarafet ALP EREN KAYA

Göçmen kuşların en zariflerinden olan leylekler, siyah ve beyaz kanatlarını olağanca açarak sonsuz maviliklerde süzülür. Uzun bacakları, kırmızı gagası onun en dikkat çeken fiziksel özellikleri olsa da okuyucumuz Alp Eren Kaya’nın çift pozlama tekniği ile çektiği bu fotoğraf adeta kusursuzluğun tanımını yapıyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

MİLLİYET ARŞİVİNDEN 54 YIL ÖNCE BUGÜN

İnsan seli HÜSEYİN KIRCALI

Dünden bugüne birçok şey değişse de bazı sorunlar hep aynı kalıyor. Avrupa’nın birçok ülkesinden daha kalabalık olan İstanbul’un nüfus sorunu gibi… Dünya Nüfus Günü, her yıl 11 Temmuz’da küresel nüfus sorunlarına farkındalık yaratmayı amaçlayan bir etkinlik. Milliyet arşivinden aldığımız 1967 yılına ait fotoğraf İstanbul’un yıllar içinde hiç değişmediğini, kalabalığın şehrin bir parçası olduğunu bizlere hatırlatıyor.

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!
En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

Şimdiki zamanın hikayesi

FOTO yaz 6688’e gönder
Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle

Haberin Devamı

Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...