Sigorta Elektrikli araca özel kasko sigortası yaptı

Elektrikli araca özel kasko sigortası yaptı

29.09.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Anadolu Sigorta, ürün ve hizmetleriyle, iklim risklerini yönetmeyi hedefleyen kuruluşların çözüm ortağı olmaya, bu sayede iklim değişikliğiyle mücadelede pozitif etkisini artırmaya devam ediyor.

Elektrikli araca özel kasko sigortası yaptı

Bu bakış açısıyla 2021 yılından bu yana elektrikli ve hibrit araç sahiplerine özel olarak geliştirilen Elektrikli Araç Kasko Sigortası ürünü sunan Anadolu Sigorta, ürünün kapsamını ihtiyaçlar doğrultusunda genişletmeye ve geliştirmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Anadolu Sigorta, kasko sigortası kapsamına giren tüm risklere karşı güvence vermenin yanı sıra Elektrik Motorlu Araç Klozu ile aracın bataryası için de poliçe kapsamında teminat sunuyor.

Trafiğe kaydedilen elektrikli araç sayısında artış olduğunu dile getiren Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Taylan Matkap, “Kasko kapsamına giren tüm risklere karşı elektrikli ve hibrit araçlara güvence sağlıyoruz. Ürün teminat kapsamı, Birleşik Kasko Sigortası ürünümüze benzer olarak belirlendi.

Elektrikli Araç Kasko Sigortası, elektrikli araç pillerini de teminat altına alıyor. Ayrıca elektrikli araçlar için özel anlaşmalı oto servis anlaşmaları da mevcut” dedi.

Çevre dostu

Elektrikli araçların çevre dostu olmaları nedeniyle, sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmada önemli bir rol üstlendiğine değinen Matkap, şöyle devam etti: “Şirketimizin de geleceğe yönelik hem sürdürülebilirlik hedeflerine katkı sağlaması hem de elektrikli araçlara yönelik artan trend doğrultusunda özel teminatlar bulunduran Elektrikli Araç Kasko Sigortası ürünümüzün sektöre de örnek olacağını düşünüyoruz.”