Siyaset MHP ve CHP'den, tatilci oyları için gece turu

MHP ve CHP'den, tatilci oyları için gece turu

05.08.2014 - 11:54 | Son Güncellenme:

İzmir'in turistik İlçesi Foça yoğun bir tatil dönemi yaşarken ilginç görüntüler de ortaya çıkıyor. CHP ve MHP ortay aday İhsanoğlu için çalışma grubu oluşturdu. Grup gece de geziyor, kafe ve eğlence mekanlarında oy istiyor.

MHP ve CHPden, tatilci oyları için gece turu

İzmir'in turistik ilçesesi Foça'da ilginç görüntülğer. CHP ve mHP ilçe örgütleri çatı aday Ekmelettin İhsanoğlu için çalışma grupları oluşturdu. CHP’li Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, MHP Foça İlçe Başkanı Turan Çetinarslan, Belediye Meclis üyeleri ve partililerin yer aldığı kafe ve eğlence mekanlarını gezdi, oy istedi.

Haberin Devamı

CHP ve MHP’lilerin ortak destek turlarını Foça, Yeni Foça, Bağarası, Gerenköy ve yeni bağlanan dört orman köyünde sürdürecekleri öğrenildi. MHP’li Foça Belediye meclis üyesi Mümin Zeybek, "İlçe Başkanımız, meclis üyelerimiz ve partililerimizle ortak adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu için destek istemek için buradayız. Birebir konuşarak, broşür vererek halkımızla temas ediyoruz. Çalışmaya tüm Foça bölgesinde birlikte devam edeceğiz" diye konuştu.

CHP ilçe Başkanı ise "10 Ağustos Sevr anlaşmasının yıldönümü. Başbakan bütün stratejisinde, Cumhuriyet tarihinden intikam almayı planlayarak hareket ediyor. Biz de Türkiye’deki tüm sağduyulu insanlar olarak müdahale edeceğiz. Bugün ve hafta boyunca diğer siyasi partili arkadaşlarla ortak alan çalışması yapıyoruz. Ortak adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu konusunda vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz" diye konuştu.