Tatil 2013 Tatil trendleri

2013 Tatil trendleri

07.01.2013 - 11:44 | Son Güncellenme:

Voyager Dergisi tarafından yılın En İyi Tur İçeriği firması seçilen Prontotour, 2013 yılının yeni tatil trendlerini de açıkladı.

2013 Tatil trendleri

Voyager Dergisi tarafından yılın En İyi Tur İçeriği firması seçilen ve her yıl geliştirdiği destinasyonlarla tatilde moda yaratan Prontotour, gerçekleştirdiği toplantıda 2012 yılının değerlendirmesini yaparken, 2013 yılının yeni tatil trendlerini de açıkladı.

Haberin Devamı

2013 yılındaki hedeflerin ve sektöre getirilecek yeniliklerin de anlatıldığı toplantıda Prontotour, Avrupa ve Afrika Kıtasını tek tur paketinde birleştireceğini, Afrika’daki ilginç kabilelerle buluşulacak özel turlar düzenleyeceğini ve dünyanın en renkli festivallerinden olan Venedik Karnavalı, Domates Festivali, San Fermin Festivali ve Amsterdam Sokak Alışveriş Festivali’ne unutulmaz turlar düzenleyeceğini belirtti.

Düzenlediği toplantıda hem 5. yılını dolduran 13 acenteye hem de yüzde olarak en fazla satış artışı gerçekleştirerek, bu vesile ile 2012 yılının en iyi çıkış yapan 2 acentesine plaketlerini takdim eden Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran, “Prontotour 20 yaşında… Her firma için çok uzun yılları ifade eder ama turizm sektöründe olunca 20 yıl çok daha büyük anlam taşıyor. Bu süreçte her yıl istikrarlı bir şekilde büyüyen bir şirket olmanın gururunu ve sorumluluğunu taşıyoruz. Bu başarıyı elde etmemizi sağlayan başta müşterilerimize, ardından da Prontotour’u, Prontotour yapan tüm ekibime ve acentelerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Haberin Devamı

2013 Prontotur tatil trendleri

-- Avrupa ve Afrika kıtasını birleştiriyor. Cebelitarık’ın iki yakasında ortak kültüre sahip Fas ve Endülüs aynı tur paketinde yer alacak.
-- Sanat turları bu yıl da devam edecek. Michelangelo ve Leonardo’nun doğum günleri Prontotour’la kutlanacak.
-- Afrika’da kabile ziyaretleri devam ediyor. Masailer ve Kenya 999 Avro promosyon fiyatıyla satışa sunuluyor.
-- Dünyanın en renkli festivalleri; Holi Fest, Venedik Karnavalı, Domates Festivali, San Fermin Festivali, OctoberFest ve Amsterdam Sokak Alışveriş Festivali’ne özel turlar düzenleyecek.
-- Kapsamlı fotoğraf gezileri düzenlenecek.
-- Yılbaşında Roma, Alışveriş festivalinde Dubai, İspanya, Uzakdoğu ve İtalya’da alışveriş turları düzenlenecek.
-- Almanya’da Romantik Yol turları bu yılın önemli turlarından olacak.

2013 Tatil trendleri

2013 Tatil trendleri