Teknoloji Dead Rising 4’ten Uzun Oynanış Videosu

Dead Rising 4’ten Uzun Oynanış Videosu

15.06.2016 - 15:32 | Son Güncellenme:

Dün yapılan açıklamalar ile beraber duyurulmuş olan Dead Rising 4, bugün ise yayımlanan uzun oynanış videosu ile beraber gündeme geldi…

Dead Rising 4’ten Uzun Oynanış Videosu

Hayatta kalma ve aksiyon türlerine hitap ederek kendisine büyük bir hayran kitlesi yaratmış olan Dead Rising serisi özellikle üçüncü halkası ile beraber epey başarılı bir hale bürünmüştü. Bunda Microsoft’un etkisi de epey büyük elbette. Zira Xbox One’a özel olacak şekilde yeni oyunun duyurulmasını sağlayan yazılım devi, aynı zamanda yürüttüğü pazarlama stratejisi ile beraber üçüncü oyunun oldukça güzel bir satış başarısı elde etmesini mümkün kılmıştı. Her ne kadar oyunun PC’ye gelmesini sağlaması ile olumsuz yönde eleştiriler almıştı. Zira oyun başta sadece Xbox One’a özel olarak duyurulmuştu. Şimdilerde Dead Rising 4 ile karşımıza çıkan yapımcı, oyunu Xbox One ve PC adına tanıttı.

Haberin Devamı
Grafik Kalitesi Arttı

Yayımlanan yeni oynanış videosu ile gündeme gelen Dead Rising 4, daha önce yapılan açıklamalarda grafiksel anlamda epey büyük bir yol kat edeceği belirtilmişti. Nitekim 14 dakika uzunluğunda olan yeni oynanış videosunda da bu görsel iyileşmeyi yakından görmek mümkün. Bahsi geçen yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Çıkış Tarihi Açıklandı

Bu kez sadece Xbox One için duyurulmayan ve bunun yanında PC için de tanıtılan yeni Dead Rising, açıklanan bilgilere göre gelecek yılın şubat ayında oynanabilir hale gelecek. Eğer olası bir ertelenme ile karşılaşmazsak oyunu hem PC hem de One için aynı anda oynayabileceğimizi söylemek mümkün.