Teknoloji Onu Çoğu Kişi Bilmiyor Ama Tam 1 Milyon Satıldı!

Onu Çoğu Kişi Bilmiyor Ama Tam 1 Milyon Satıldı!

16.01.2015 - 15:10 | Son Güncellenme:

One Plus One, sekiz ayda 1 milyon satış rakamına ulaştı.

Onu Çoğu Kişi Bilmiyor Ama Tam 1 Milyon Satıldı

OnePlus’ın kurucu ortaklarından Carl Pei, kasım ayında 500.000 OnePlusOne sattıklarını açıklamıştı. Ve hedeflerinin yıl sonuna kadar 1 milyon OnePlusOne satmak olduğunu belirtmişti. Carl Pei’nin son açıklamasına göre, elimizde net bir rakam olmasa da firma 1 milyona yakın OnePlusOne satarak bu hedefine ulaştı. Telefon, nisan ayında satışa sunulmuştu ve bu rakama sadece 8 ayda ulaşıldı.

Haberin Devamı

Tabi bu rakam, bir rekor kırarak satışa çıktığı ilk haftada 10 milyonun üzerinde satan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ın yanında çok görkemli gözükmese de, OnePlus’ın yaklaşık bir yıllık firma olduğunu ve OnePlusOne‘ın satışı için herhangi bir reklam kampanyası yapmadıklarını göz önünde bulundurmak gerek. Bildiğiniz gibi, OnePlusOne’ı davetiyeye sahip olan kişiler satın alabiliyordu.

Pei’nin açıklamasına göre, şirket olarak başlangıçta 30.000-50.000 arasında cihazın satılmasını bekliyorlardı ve telefona uluslararası alanda gösterilen ilgi beklemedikleri bir şeydi. OnePlusOne‘ın 16 GB’lık versiyonu 299$, 64 GB’lık versiyonu ise 349$’dan satışa sunulmuştu.

OnePlus’ın yeni amiral gemisi telefonunu önümüzdeki altı ay içinde piyasaya sürmesi bekleniyor ve telefonun ismininOnePlusTwo olacağı tahmin ediliyor. Carl Pei ayrıca, tasarımıyla öne çıkacak başka bir telefon üzerinde çalıştıklarını da belirtti.

Haberin Devamı