Teknoloji WhatsApp kullanıcılara yanlışlıkla atılan mesajları silme özelliği sunacak

WhatsApp kullanıcılara yanlışlıkla atılan mesajları silme özelliği sunacak

13.09.2017 - 11:41 | Son Güncellenme:

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yanlışlıkla gönderdiğiniz mesajları alıcınız daha okumadan silmenizi sağlayacak özelliğin test sürecine başladı.

WhatsApp kullanıcılara yanlışlıkla atılan mesajları silme özelliği sunacak

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

WhatsApp kullanıcıları kısa bir süre sonra merakla bekledikleri bir özelliğe kavuşabilir. WABetaInfo'nun haberine göre, WhatsApp, Android ve iOS cihazlarda gönderilen mesajın silinmesini sağlayacak "Herkes için sil" işlevinin testlerine başlandı. İçeriğe göre, özel çağırma sunucusu başarıyla çalışıyor ve mesajları siliyor.

Yine de, çoğu kullanıcı bu özelliğe hâlâ erişemeyecek ve Facebook'a ait olan haberci sonunda herkes için uzaktan erişime olanak tanıyana kadar beklemek zorunda kalacak.

WABetaInfo tarafından alınan ekran görüntülerine göre, geri çağrılan metinler de hem Android hem de iOS aygıtlarında Bildirim Merkezi'nden kaybolacak.

Silinmiş iletilerin bildirimlerde nasıl göründüğü aşağıda belirtilmiş:

Haberin Devamı

WhatsApp'ın kodundaki bu işlevselliği gösteren işaretler fark edilmeye başlandığında dedikodular web'da dolanmaya başladı. Şirketin özelliği Haziran'dan birkaç ay sonra etkinleştirebileceği söyleniyor.

Aslında, Windows Phone için bir Ağustos beta sürümünde 'Herkes için sil' çoktan ortaya çıkmıştı Bu da özelliğin yakında Android ve iOS'a gelenbileceğinin güçlü bir gösterge. Ne yazık ki, zaman hakkında net bilgi yok. O zamana kadar metinlerinizi yazarken uyanık olmaya devam edin.