Oyun Dunyasi Yarış MMO'su World Of Speed Çok Sıkı Geliyor

Yarış MMO'su World Of Speed Çok Sıkı Geliyor

18.07.2014 - 18:26 | Son Güncellenme:

MMO piyasası çok geniş ama doğru düzgün bir yarış MMO’su göremiyoruz, World of Speed bunu değiştirmeye geliyor.

Yarış MMOsu World Of Speed Çok Sıkı Geliyor

Yarış oyunlarında 10 yıllık tecrübesi olan Slightly Mad Studios, daha önce Need for Speed: Shift, Project CARS ve GTR2 gibi oyunlara imza atmış. Ama şimdi gözlerini ücretsiz çok oyunculu devasa oyunlara dikmişler. World of Speed’in tanıtım fragmanını aşağıda izleyebilrisiniz.

Oyunun yapımcıları genel olarak online yarış oyunlarındaki en önemli sorunun, yarışırken en ufak hatada oyunu kaybetmek olduğunu söylüyorlar. Ama World of Speed oynarken hata yapıp sonunculuğa düşseniz bile, drift veya kısa yol bulma gibi “micro actions” denilen çeşitli hareketleri yaparak puan alabileceksiniz. Yani yarışı kaybetseniz bile mutlaka birşeyler kazanacaksınız, böylece acemi oyuncuların yarışlardan soğumaması sağlanacak.

Ayrıca oyundaki achievement sistemi da en basit işlerden başlayıp zora doğru giderek size devamlı birşeyler kazandıracak. Tüm bunlara takımlar kurup arkadaşlarınızla beraber, rakiplere karşı taktik yaparak yarışma ve haritadaki bölgeleri ele geçirme konsepti eklenince, ortaya epey ilginç bir yarış oyunu çıkacak gibi görünüyor.