Büyükorhanİsmet Büyükataman, Büyükorhan Belediyesi'ni ziyaret etti

İsmet Büyükataman, Büyükorhan Belediyesi'ni ziyaret etti

14.08.2021 - 16:59 | Son Güncellenme:

İsmet Büyükataman, Büyükorhan Belediyesi'ni ziyaret etti

İsmet Büyükataman, Büyükorhan Belediyesini ziyaret etti

Akın SEVİM/BÜYÜKORHAN(Bursa), (DHA)-MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa’nın Büyükorhan ilçesine gelerek, bir takım ziyaretlerde bulundu. Belediye Başkanı Ahmet Korkmaz ile de bir araya gelen Büyükataman, ilçedeki projeler hakkında bilgi aldı.

Haberin Devamı

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoglu, MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı ve bazı partililer, Büyükorhan ilçesine gitti. Burada vatandaşlarla da bir araya gelen heyet, istek ve şikayetlerini dinledii, sorunların çözümü için söz verdi.

Büyükorhan Belediyesi’ni de ziyaret eden Büyükataman ve beraberindeki heyet, ilçedeki projeler hakkında bilgi aldı.

FOTOĞRAFLI

 

 

KEŞFETYENİ
Pınar Deniz oğlu Fikret Hakan’ın yüzünü ilk kez gösterdi!
Pınar Deniz oğlu Fikret Hakan’ın yüzünü ilk kez gösterdi!

Cadde | 15.06.2025 - 13:44

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Yargı dizisinde canlandırdığı “Ceylin” karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu Pınar Deniz, anne olmanın mutluluğunu yaşıyor.