Bulmacalar Lehçe Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Lehçe Yanıtları

Lehçe Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Lehçe Yanıtları

30.08.2021 - 03:32 | Son Güncellenme:

Lehçe kelimesi bulmaca çözerken sıklıkla karşılaşılan kelimeler arasında yer almaktadır. Harf harf bulmacada karşınıza çıkan lehçe kelimesinin cevabıyla ilgili olarak siz de bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. Lehçe bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada Lehçe yanıtları nelerdir tüm detayları ile sizler için derledik.

Lehçe Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada Lehçe Yanıtları

Lehçe kelimesi, bulmaca çözerken karşınıza çıkabilecek bir kelime olarak ifade edilebilir. Bulmaca çözerken kaç harfli bir cevap aradığınıza göre yazacağınız cevap da değişiklik gösterebilir.

Lehçe Bulmaca Cevabı Nedir?

Lehçe kelimesi harf harf bulmacada sürekli olarak karşılaşılan kelimeler arasında yer almaktadır. Kaç harfli bir cevap aradığınıza göre ise bulmacanın cevabında farklılık görülebilir.

8 Harfli

Lehçe kelimesinin bulmacada aranan cevabı eğer sekiz harfli ise cevap ''diyalekt'' olarak ifade edilebilir. Aynı zamanda bulmacada çıkan lehçe kelimesine cevap olarak yine lehçe kelimesinin eş anlamlısı olan sekiz harfli ''bölgesel'' kelimesi de yazılabilir.

Harf Harf Bulmacada Lehçe Yanıtları

Harf harf bulmacada lehçe kelimesinin iki farklı cevabı bulunmaktadır. İkisi de sekiz harfli olarak ifade edilebilir. Birisi ''bölgesel'' diğeri ise ''diyalekt'' olarak bilinmektedir.