Dünya Ağzından ve burnundan kan fışkırdı, havada öldü! Uçaktaki herkes çığlık atıyordu

Ağzından ve burnundan kan fışkırdı, havada öldü! Uçaktaki herkes çığlık atıyordu

11.02.2024 - 12:43 | Son Güncellenme:

Almanya'ya doğru yerel saatle 23.50'de havalanan uçaktaki sıra dışılık, bir hemşire dışında kimsenin dikkatini çekmedi. Kalkıştan kısa süre sonra başlayan kabus dolu dakikalar sekiz saat sürdü.

Ağzından ve burnundan kan fışkırdı, havada öldü Uçaktaki herkes çığlık atıyordu

Güney Asya ülkesi Tayland'ın başkenti Bangkok'tan kalkış yapan yolcu uçağı, yerel saatle 23.50'de havalandı. Lufthansa uçağının rotası, Almanya'ydı.

Haberin Devamı

Airbus A380 model uçaktaki yolculukta her şey görünüşte normaldi. Karin Missfelder adlı yolcunun fark ettiği sıra dışılık, kimsenin dikkatini çekmedi.

Uçak havalandıktan kısa süre sonra tüm yolcuların çığlık atmasına yol açacak dakikalar henüz gelmeden, Karin Missfelder hızlı hızlı nefes alıp veren bir ve soğuk soğuk terleyen bir adamı gördü.

Adamın eşi, kocasının uçağa kaçırmamak için koşturduğunu söyleyip bu yüzden hasta gibi göründüğünü söyledi.

Zürih Üniversite Hastanesi'nde hemşirelik uzmanlığı yapan Karin Missfelder ise, adamı bir süre izledikten sonra uçuş görevlilerine bir doktora ihtiyaç duyulduğunu aktardı.

Polonyalı genç bir adam doktor çağrısına yanıt verdi. Soğuk soğuk terleyen Alman yolcuya nasıl olduğunu sordu, nabzını tuttu ve hasta gibi görünen adamın iyi olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

PAPATYA ÇAYI VERDİKLERİNDE KAN TÜKÜRMÜŞTÜ BİLE!

Dahası, uçuş ekibi adama biraz papatya çayı verdi. Ancak yolcu eşinin uzattığı torbaya kan tükürmüştü bile.

Ağzından ve burnundan kan fışkırdı, havada öldü Uçaktaki herkes çığlık atıyordu

Hemen ardından, ağzından ve burnundan kan boşaldı. Karin Missfelder'in eşi Martin, o anı "Gerçekten dehşet vericiydi, herkes çığlık atıyordu" diye anlattı.

Martin Missfelder, hasta yolcunun litrelerce kan kaybettiğini, uçağın duvarlarının sıçrayan kanlarla kırmızıya boyandığını da ekledi.

KAPTAN ANONS ETTİ

Yaklaşık yarım saat sonra uçuş ekibi Alman yolcuya kalp masajı yapmaya başladı ama artık çok geçti. Adam yerde hareketsiz yatıyordu.

Ağzından ve burnundan kan fışkırdı, havada öldü Uçaktaki herkes çığlık atıyordu

Airbus A380'nin kaptanı yolcunun yaşamını yitirdiğini anons etti, uçakta tam bir ölüm sessizliği vardı.

Uçuş ekibi adamın cansız bedenini mutfağa doğru taşırken, kaptan da Bangkok'a geri döndü. Havada geçen korku dolu sekiz saatin ardından uçak Cuma sabahı 08.28'de yeniden Tayland'ın başkentine iniş yaptı.

Lufthansa tarafından yapılan açıklamada, mürettebat ve doktorun müdahalesine rağmen yolcunun hayatını kaybettiği belirtildi.

Blick gazetesine konuşan Karin Missfelder, durumunu erkenden fark ettiği yolcuya yardım etmeyi denemediği için pişmanlık duyduğunu söyledi. Doktorun müdahale ettiğini gördükten sonra devreye girmek istemediğini belirten Missfelder, kaptanın ise neden havalandığını anlamadığını ekledi.

Haberin Devamı

Bangkok'a geri dönen yolcular iki saat havalimanında bekledi, Hong Kong aktarmalı bir uçuşla yeniden Almanya'ya doğru yola çıktılar.

Yazarlar