Dünya 'İnsan avı' Samuray kılıcıyla kurbanlarını kesti, nedeni yasak aşk çıktı

'İnsan avı' Samuray kılıcıyla kurbanlarını kesti, nedeni yasak aşk çıktı

20.02.2023 - 10:48 | Son Güncellenme:

ABD'de 3 kişiyi feci şekilde öldüren Peter isimli gencin, cinayetleri neden işlediği ortaya çıktı. Söz konusu olayın detayları ise kan dondurdu.

İnsan avı Samuray kılıcıyla kurbanlarını kesti, nedeni yasak aşk çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Connecticut eyaletinde korkunç bir olay yaşandı. Söz konusu olay dünyada gündem olurken konunun detayları mide bulandırdı.

Haberin Devamı

Peter Mafredonia isimli katil, 2020 yılında karıştığı ve 'insan avı' olarak tanımlanan suçlarını kabul etti. 26 yaşındaki Peter, kurbanlarını vahşice öldürdükten kısa bir süre sonra yakalanmış ve adalete teslim edilmişti.

SAMURAY KILICIYLA ÖLDÜRDÜ

3 yıl önce yaşanan skandalın detayları ise dünyada gündem oldu. Peter, eski lise arkadaşını silahla vurduktan sonra bir araba çaldı ve olay yerinden kaçtı. 2 gün sonra ise samuray kılıcıyla kurbanlarına saldıran Peter, bir kişiyi feci şekilde öldürdü. 6 gün süren kovalamaca sonrası Maryland eyaletinde yakalanan Peter, 55 yıl hapse mahkum edildi.

İnsan avı Samuray kılıcıyla kurbanlarını kesti, nedeni yasak aşk çıktı

NEDENİ YASAK AŞK ÇIKTI

Polis ve savcılar, Peter'ın 62 yaşındaki Ted DeMers'ı öldürdüğünü ve 22 Mayıs 2020'de Connecticut'ta bir samuray kılıcı saldırısında birkaç parmağını ve kulağının bir kısmını kaybeden 80 yaşındaki bir adamı ciddi şekilde yaraladığını söyledi.

Haberin Devamı

Olayın detaylarını basınla paylaşan polis bu iki saldırıdan sonra eski lise arkadaşının evine giden Peter'ın 23 yaşındaki genci kurşun yağmuruna tuttuğunu ve Nicholas Eisele isimli şahsın olay yerinde öldüğünü aktardı. Eisele'nin ise Peter'ın eski kız arkadaşıyla birlikte olduğu ve genç kadını Peter'ı, Eisele için terk ettiği belirtildi.

Dava sonrası Peter'ın avukatı da konuştu. Müvekkilinin akıl sağlığı sorunları yaşadığını iddia eden avukat, Peter'la anlaşarak cezayı kabul ettiklerini belirtti. Öte yandan Dolan isimli avukat, Peter'ın dava sonrası herhangi bir açıklama yapmayacağını da basınla paylaştı.