Dünya Sevgilisini kocasından böyle korudu: Yumruklara kendini siper etti

Sevgilisini kocasından böyle korudu: Yumruklara kendini siper etti

16.06.2023 - 10:12 | Son Güncellenme:

Çin'de karısını sevgilisiyle yatak odasında yakalayan koca öfkelenerek adama saldırdı. O anlarda kadın ise sevgilisini eşinin darbelerinden korudu.

Sevgilisini kocasından böyle korudu: Yumruklara kendini siper etti

Çin'de çekilen ve kısa sürede sosyal medyada viral olan görüntüleri milyonlarca kişi izledi. Söz konusu olayda bir kadının eşini aldatması yer alırken o anlarda yaşananlar anbean kameraya yansıdı. Yerel basında çıkan haberler işten eve erken dönen talihsiz kocanın karısını yatakta başka bir adamla bastığını yazdı.

Haberin Devamı

Öfkesinden deliye dönen eşin her ikisine de şiddet uyguladığı bildirildi. Söz konusu o anlarda kadın ise sevgilisinin üzerine çıkarak onu korumaya çalıştı.

'NEYİ YANLIŞ YAPTIM?'

Kavga anında kadının 'Hepsi senin hatan kabul et' dediği duyuldu. Öfkeli koca ise bu sözlere 'Neyi yanlış yaptım?' diyerek karşılık verdi. Kadın yerel basına uzun süredir eşinden boşanmak istediğini belirtirken eşinin bu duruma karşı çıktığını belirtti.

TEPKİ YAĞDI

Olayın sosyal medyada gündem olması üzerine birçok kullanıcı görüntülere yorum yağdırdı. Birçok kişi kadının eşi ve sevgilisini savunurken 'Aldatmak suç değil, ama fiziksel şiddet suç' ifadesi büyük beğeni topladı.

Öte yandan görüntünün Çin'in neresinde çekildiği şimdilik bilinmiyor. Sanook'un haberine göre kavga sonrası çiftin herhangi bir konuda anlaşamadığı da belirtildi.

Çin'de geçtiğimiz gün ise bir düğünde genç kadınların direğe bantlanması olay olmuştu. Birçok kişi gelişmeyi suç olarak nitelendirirken polis olaydan haberlerinin olmadığını belirtmişti. Görüntülerin gündem olmasıyla birlikte başlatılan soruşturmadan ise sonuç çıkmadı.