Gündem İşte KPSS soru ve cevapları! 2018 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

İşte KPSS soru ve cevapları! 2018 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

24.07.2018 - 17:25 | Son Güncellenme:

2018 KPSS soruları ve cevapları yayınlandı. 22 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen KPSS sonrası adayların merakla beklediği soru ve cevaplar da açıklandı. Peki 2018 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

İşte KPSS soru ve cevapları 2018 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak

2018 KPSS soruları ve cevaplrı sabırsızlıkla bekleniyordu. ÖSYM KPSS soruları ve cevapları adayların erişimine açtı. Peki merakla beklenen KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

KPSS SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI

22 Temmuz 2018 tarihinde gerçekleşen KPSS soruları ve cevaplarına ÖSYM'nin, Aday İşlemleri Sistemine T.C. Kimlik / YU No ve şifreleriyle giriş yaparak erişim sağlayabiliyor.

KPSS SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

KPSS LİSANS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS lisans sınav sonuçları 31 Ağustos tarihinde adaylara duyurulacak.

2018-KPSS Lisans (ALAN BİLGİSİ) 1. Oturum, 2. Oturum ve 3. Oturum Sınava Giriş Belgeleri Açıklandı

28 Temmuz 2018 tarihinde uygulanacak olan KPSS Alan Bilgisi Sınavları 1. Oturum (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri), KPSS Alan Bilgisi Sınavları 2. Oturum (Hukuk, İktisat, Maliye) ile 29 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak olan KPSS Alan Bilgisi Sınavları 3. Oturum (İşletme, Muhasebe, İstatistik) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesine ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden saat 14.00’den itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

Haberin Devamı

DİKKAT!

KPSS Alan Bilgisi Sınavları 1. Oturum (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri) için adaylar saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

KPSS Alan Bilgisi Sınavları 2. Oturum (Hukuk, İktisat, Maliye) için adaylar saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

KPSS Alan Bilgisi Sınavları 3. Oturum (İşletme, Muhasebe, İstatistik) için adaylar saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.