Çocuk Bilim

Çocuk Bilim

Son dakika çocuk bilim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çocuk bilim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çocuk bilim haber sayfamızda...

Çocuk Bilim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.773 çocuk bilim haberi bulunmuştur.
Meclis 23 Nisan özel gündemiyle toplanıyor
Meclis 23 Nisan özel gündemiyle toplanıyor TBMM Genel Kurulu bugün, Meclis’in kuruluşunun 103’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özel gündemiyle toplanacak.
23.04.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop, Hatay’da çocuk şenliğine katıldı
TBMM Başkanı Şentop, Hatay’da çocuk şenliğine katıldı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, deprem bölgesi Hatay’da bir çadır kentte düzenlenen TBMM Çocuk Bahçesi ve Bilim Şenliği'ne katıldı. Şentop, böceklerin faydalarının anlatıldığı bir stantta, akademisyenlerin ‘Rıfkı’ ismini verdiği bir böceği eline alarak inceledi.
19.04.2023 Gündem
TBMM, '23 Nisan' özel gündemiyle toplanacak
TBMM, '23 Nisan' özel gündemiyle toplanacak Türkiye Büyük Millet Meclisi, kuruluşunun 103'üncü yıl dönümü ve '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' kutlamaları çerçevesinde, pazar günü özel gündemle toplanacak.
18.04.2023 Gündem
Çocuk Üniversitesi Nedir, Nerede Var? Çocuk Üniversitesine Nasıl Girilir?
Çocuk Üniversitesi Nedir, Nerede Var? Çocuk Üniversitesine Nasıl Girilir? Çocuk üniversitesi, çocukların hem eğlenerek hem de yaratıcı fikirler ortaya koyarak gelişim göstermesi için eğitim aldıkları kurum olarak geçmektedir. Çocuk üniversitesi, erken yaşta algılama süreçlerinde başarıyı elde etmek için bir dizi programların ortaya koyulması ve uygulanmasıdır. Çocuk üniversitesi nedir? Çocuk üniversitesi nerede var? Çocuk üniversitesine nasıl girilir sorularına tüm detayları derledik.
20.04.2022 Eğitim
Nasreddin Hoca’ya Ege’den yoğun ilgi var
Nasreddin Hoca’ya Ege’den yoğun ilgi var Karabağlar Belediyesi Nasreddin Hoca Çocuk Bilim Kültür Merkezi, çocuklar ve ailelerinden yoğun ilgi görüyor.
18.04.2022 Ege
LÖSEV’li çocuklar, kültür ve bilim atölyelerine katıldı
LÖSEV’li çocuklar, kültür ve bilim atölyelerine katıldı Karabağlar Belediyesi Nasreddin Hoca Çocuk Bilim Kültür Merkezi, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) çocuklarını ağırladı.
5.04.2022 Ege
Kılıçdaroğlu’na Karabağlar raporu
Kılıçdaroğlu’na Karabağlar raporu Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti, projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.
25.03.2022 Ege
Sayılarla ilginç gerçekler
Sayılarla ilginç gerçekler Bilim dünyası sayıları severmiş. O yüzden biz de sayılarla birtakım bilimsel verileri toparladık. Gel, birlikte göz atalım.
22.12.2021 Bilim ve Çocuk
Değer katacaklar!
Değer katacaklar! Karabağlar Belediyesi’nin hayata geçirdiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılışını yaptığı tesisler modern kent dokusuna katkı sağlayacak
20.12.2021 Ege
Çocuklar, Nasreddin Hoca’ya akın etti!
Çocuklar, Nasreddin Hoca’ya akın etti! Karabağlar Belediyesi’nin çocukların ara tatillerini daha verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlediği etkinlikler ilgi çekti.
22.11.2021 Ege
İzmir’e yedi yeni tesis
İzmir’e yedi yeni tesis Karabağlar’da temel atma ve toplu açılış törenine katılan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu “Projelerde harcanan her kuruşun hesabını millete veren başkanlarımız her sıkıntıya rağmen İzmir halkının hizmetinde” dedi
25.10.2021 Ege
Astronotlar neden özel giysiler giyer?
Astronotlar neden özel giysiler giyer? Uzaya giden bir astronot uzay gemisinin içerisinde normal kıyafetlerle gezse de dışarı çıktığında mutlaka özel kıyafetler giyermiş. Neden mi?
28.06.2021 Bilim ve Çocuk
Çocuklar Nasrettin Hoca’yı çok sevecek
Çocuklar Nasrettin Hoca’yı çok sevecek Karabağlar Belediyesi’nin, çocukları bilim, kültür ve sanatla buluşturmak amacıyla projelendirdiği Uzundere Nasrettin Hoca Çocuk Bilim ve Kültür Merkezi’nin inşaatı tamamlandı.
16.05.2021 Ege
Karabağlar’dan 23 Nisan ödülleri
Karabağlar’dan 23 Nisan ödülleri Karabağlar Belediyesi ve Dokuz Eylül Rotary Kulübü tarafından düzenlenen “23 Nisan Coşkusu” konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi.
24.04.2021 Ege
Ankara’da buluştu
Ankara’da buluştu Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Karabağlar Belediyesi’nin projeleri ve çalışmaları hakkında Kılıçdaroğlu’na bilgi veren Selvitopu, Kibar Mahallesi Belediye Hizmet Kompleksi, Nasrettin Hoca Çocuk Bilim Kültür Merkezi, Limontepe Semt Merkezi’nin tamamlandığını söyledi.
5.04.2021 Ege
Karabağlar’ın yeni gençlik merkezinin adı “Atatürk”
Karabağlar’ın yeni gençlik merkezinin adı “Atatürk” Karabağlar Belediye Meclisi’nin nisan ayı ilk oturumunda, Uzundere’de yapımına başlanan Gençlik Merkezi’ne “Atatürk” adının verilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Toplantıda meclis divan katipleri, başkanvekilleri, encümen ve komisyon üyeleri de belirlendi.
4.04.2021 Ege
Merak edilen bilimsel sorular
Merak edilen bilimsel sorular Hepimizin merak duygusu var ve beynimizde sayısız soru dönüp duruyor? Gel, beraberce bazılarının cevaplarını bulalım.
30.03.2021 Bilim ve Çocuk
Şaşırtıcı bilimsel bilgiler
Şaşırtıcı bilimsel bilgiler Bilim dünyası gün geçmiyor ki bizi şaşırtmasın. Duyunca çok şaşıracağın bilimsel bilgilerle karşındayız.
12.02.2021 Bilim ve Çocuk
'Karabağlar için buradayız'
'Karabağlar için buradayız' Kurmaylarıyla Karabağlar Belediye Başkanı Selvitopu’nu ziyaret eden İzmir Büyükşehir Başkanı Soyer, “Kentimizin ikinci büyük ilçesinin projelerine desteğimiz sürecek” dedi
10.02.2021 Ege
Bambaşka görünüyor
Bambaşka görünüyor Karabağlar Belediyesi’nin modern dokunuşlar yaptığı Nasrettin Hoca Çocuk Bilim Kültür ve Sanat Merkezi tamamlanma aşamasına geldi
1.02.2021 Ege
‘Kaçak bina  durumuna düşer’
‘Kaçak bina durumuna düşer’ Karabağlar Belediye Meclisi’nin 2021 yılı ilk toplantısı, ana hizmet binasındaki meclis salonunda gerçekleştirildi.
6.01.2021 Ege
2021’de tesisler peş peşe açılacak
2021’de tesisler peş peşe açılacak Karabağlar Belediyesi, yeni yılın ilk yarısında Kibar Çok Amaçlı Tesis, Tahsin Yazıcı Kültür Merkezi, Nasrettin Hoca Çocuk Bilim Kültür ve Sanat Merkezi, Mobilyacılar Çıraklık Eğitim Merkezi gibi projelerini hizmete açacak.
4.01.2021 Ege
‘Çekim merkezi olacağız’
‘Çekim merkezi olacağız’ Uzundere’deki merkezi yeşil dokusuyla hızla hizmete açmak istediklerini belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Burası çekim merkezi olacak” dedi
23.09.2020 Ege
Mutluluk veren proje
Mutluluk veren proje Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi’ kapsamında İzmir’de dezavantajlı bölgelerde belirlenen okullara portatif yüzme havuzu kuruldu...
16.09.2020 Ege
Karabağlar’da çocuklar yaşadı!
Karabağlar’da çocuklar yaşadı! Karabağlar’da Uzundere Nasrettin Hoca Çocuk Bilim Teknoloji Kültür ve Sanat Merkezi’nin yapımı hızla sürüyor.
23.06.2020 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Çocuk Bilim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.