Corono Virüs

Corono Virüs

Son dakika corono virüs haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan corono virüs gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan corono virüs haber sayfamızda...

Corono Virüs

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 26 corono virüs haberi bulunmuştur.
Dikilitaş Göleti kuşlara ev sahipliği yapıyor
Dikilitaş Göleti kuşlara ev sahipliği yapıyor Dikilitaş Göleti, göçmen kuşlara ev sahipliği yapmaya başladı
21.07.2020 Tatil
Uzmandan Türkiye için uyarı! Risk 3 kat artıyor
Uzmandan Türkiye için uyarı! Risk 3 kat artıyor Erzurum, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı, İl Pandemi Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serhat Vançelik, şampiyonluk kutlamaları, düğün ve taziye gibi insanların toplu olarak bir araya gelme etkinliklerinin sağlık çalışanlarını tedirgin ettiğini söyledi. Prof. Dr. Vançelik, "Bir markette alışverişte, risk birken toplu, özellikle 500 kişinin üzerinde bulunan kutlamalar, düğünler veya taziye ziyaretlerinde bu risk üç katına çıkmakta" dedi.
21.07.2020 Gündem
Bakan Koca'dan Dilek Hemşire paylaşımı
Bakan Koca'dan Dilek Hemşire paylaşımı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüs sebebiyle hayatını kaybeden hemşire Dilek Akçabelen için paylaşımda bulundu
2.07.2020 Gündem
Plajlar için uyarılar!
Plajlar için uyarılar! İstanbulluların serinlemek için tercih ettiği plajların başında Küçükçekmece'deki Menekşe Plajı geliyor. Plajdaki yosunların kirlilik sinyali olabileceği belirtilirken vatandaşlar da sosyal mesafesiz denize girmeye devam ediyor. Uzmanlar ise kirlilik ve corono virüs uyarısında bulundu.
2.07.2020 Haberler
İstanbul plajlarına uyarı
İstanbul plajlarına uyarı İstanbulluların serinlemek için tercih ettiği plajların başında  Küçükçekmece'deki Menekşe Plajı geliyor. Plajdaki yosunların kirlilik sinyali olabileceği belirtilirken vatandaşlar da sosyal mesafesiz denize girmeye devam ediyor. Uzmanlar ise kirlilik ve corono virüs uyarısında bulundu.
2.07.2020 Gündem
60 yaşındaki doktor corona virüsten öldü!
60 yaşındaki doktor corona virüsten öldü! İstanbul Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'nde 10 yılı aşkın süreden bu yana görev yapan genel Dr. Uğur Ertuğrul, corono virüs nedeniyle hayatını kaybetti.
22.05.2020 Gündem
Son dakika! 65 yaş üstü memleket iznine rekor başvuru
Son dakika! 65 yaş üstü memleket iznine rekor başvuru İçişleri Bakanlığ'ndan yapılan açıklamada, "Saat 13.30 itibariyle 65 yaş ve üzeri 109 bin 116 kişinin seyahat belgesi başvurusu onaylandı." ifadeleri yer aldı.
21.05.2020 Gündem
Şile'de 'sosyal mesafeli' oteller müşteri almaya başladı
Şile'de 'sosyal mesafeli' oteller müşteri almaya başladı İstanbul, Şile'de, corono virüs salgını nedeniyle düzenleme yapan oteller müşteri almaya başladı.
18.05.2020 Gündem
‘Menenjite karşı aşı tek çaredir’
‘Menenjite karşı aşı tek çaredir’ "Salgın potansiyeli taşıyan hastalıklardan biri de menenjit" diyen Prof.Dr. Ceyhan, aşılamanın menenjiti önlemenin en etkin yolu olduğunu söyledi
2.05.2020 Sağlık
Eda Taşpınar Mikonos'u Bebek'e nasıl taşıdı?
Eda Taşpınar Mikonos'u Bebek'e nasıl taşıdı? Corono virüs salgını nedeniyle Mikonos’taki evine gidemeyen Eda Taşpınar, Mikonos’taki meşhur hamağının aynısını Bebek’teki evine de sipariş etti.
21.04.2020 Cadde
Dev tahliye operasyonu başlıyor! 25 bin Türk getirilecek...
Dev tahliye operasyonu başlıyor! 25 bin Türk getirilecek... Corona virüs salgını nedeniyle seferlerin durdurulması ile birlikte 59 ülkede bulunan 25 bin Türk vatandaşı Türk Hava Yolları'nın gerçekleştireceği 195 tahliye uçuşu ile Türkiye’ye getirilecek.
20.04.2020 Gündem
Tedavi gören arkadaşlarını unutmadılar
Tedavi gören arkadaşlarını unutmadılar Kilis'te 112 Acil Servis ekipleri, yeni tip corono virüs (Kovid-19) şüphesiyle tedavi altına alınan meslektaşları için, bulunduğu hastanenin bahçesinde sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.  
17.04.2020 Gündem
Corono virüs tedavisi gören doktor hayatını kaybetti, eşinin tedavisi sürüyor
Corono virüs tedavisi gören doktor hayatını kaybetti, eşinin tedavisi sürüyor Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde uzun yıllar doktorluk yapan iki çocuk babası Nihat Dayanıklı (70), corona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
14.04.2020 Gündem
Çorlu'da, Cumhuriyet Meydanı yayalara kapatıldı
Çorlu'da, Cumhuriyet Meydanı yayalara kapatıldı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde corono virüs tedbirleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı vatandaşların giriş ve çıkışlarına kapatıldı.
10.04.2020 Gündem
Sahilde nikah öncesi 'sosyal mesafesiz" hatıra fotoğrafı
Sahilde nikah öncesi 'sosyal mesafesiz" hatıra fotoğrafı Corona virüs tedbirleri kapsamında İstanbul sahillerinde oturmak, yürüyüş ve spor yapmak yasaklandı. Yasağa rağmen pek çok kişi Maltepe'de sahil şeritlerinde yürüyüş yaptı. Sahile gelen bazı vatandaşların bisiklet sürdü. Nikaha gelen gelin ile damat ise fotoğraf çekiminde böyle görüntülendi.
10.04.2020 Gündem
Corona testi pozitif çıkan 65 Türk'ten mesaj var!
Corona testi pozitif çıkan 65 Türk'ten mesaj var! Yunanistan’da corona virüs testleri pozitif çıktığı için karantinaya alınan içerisinde 65’i Türk, 120 kişinin bulunduğu gemideki Türk personel, Türkiye’ye mesaj yolladı. Sağlık kontrolleri gemideki doktorlarca yapılan Türkler, “Hastalığı hafif geçiriyoruz. Hepimiz çok iyiyiz. Yakınlarımız bizi merak etmesin” dediler.
8.04.2020 Gündem
Victoria's Secret meleği Alexina Graham corona virüse yakalandı
Victoria's Secret meleği Alexina Graham corona virüse yakalandı Victoria's Secret'ın kızıl saçlı modeli Alexina Graham, corono virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı.
1.04.2020 Cadde
Jandarmayı şaşırtan görüntü! Minibüsten 23 işçi çıktı
Jandarmayı şaşırtan görüntü! Minibüsten 23 işçi çıktı Afyonkarahisar’ın Hocalar İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş ekipleri tarafından corono virüs Covit-19 virüsüne yönelik yol kontrollerini sürdürürken, 15 kişilik kapasitesi olan, ancak sosyal mesafe kuralına göre 8 kişinin taşınması gereken minibüste 23 işçi taşıyan şoför pes dedirtti.
31.03.2020 Gündem
Tehlikeli kuyruk!
Tehlikeli kuyruk! İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde, şehirlerarası otobüs yolculuklarının seyahat izin kurullarının onayına bağlanmasının ardından, kuruldan izin almak isteyen vatandaşlar, sosyal mesafe kuralına uymadan uzun kuyruklar oluşturdu.
30.03.2020 Gündem
'Koronavirüs nedeniyle nafaka düşürülsün'
'Koronavirüs nedeniyle nafaka düşürülsün' Hollywood yıldızı Jeremy Renner, koronavirüs nedeniyle işlerinin etkinlediğini belirterek eşine ve çocuğuna ödediği nafakanın düşürülmesini talep etti.
27.03.2020 Cadde
Corona kan stoklarını vurdu! Kızılay'dan bağış çağrısı...
Corona kan stoklarını vurdu! Kızılay'dan bağış çağrısı... Corona virüsün ülkemizde görülmesinin ardından Türk Kızılay, resmi internet sitesinden kan stoklarında azalma meydana geldiğini açıkladı. Talasemi, lösemi ve kanser gibi kan ihtiyacı olan hastalar ise tedirginlik yaşamaya başladı. Kan bağışçılarına herhangi bir viral enfeksiyonun bulaşmaması için önlem aldıklarını açıklayan Türk Kızılay, vatandaşlara kan bağışı çağrısında bulundu. Yapılan açıklamada, corona virüsün kan bağışıyla bulaşmadığı vurgulandı.
20.03.2020 Gündem
Türk hemşireden corona virüs uyarısı! 25 kişilik özel ekibin içinde...
Türk hemşireden corona virüs uyarısı! 25 kişilik özel ekibin içinde... Almanya’da çalıştığı hastanenin enfeksiyon bölümünde yatan 3 corona virüs hastasının tedavisiyle ilgilenen 25 kişilik ekipte yer alan Türk hemşire Canan Emcan, 60 yaş üzeri insanları, bağışıklık sistemlerini yüksek tutmaları konusunda uyardı.
14.03.2020 Dünya
Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri ertelendi
Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri ertelendi 25 Mart 2020 tarihinde düzenlemeyi planladığımız Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri Ödül Töreni'ni, ülkemizde ve dünyada toplum sağlığını ilgilendiren son gelişmeler nedeniyle ileri bir tarihe erteledik.
12.03.2020 Skorer
Corona virüsten hayatını kaybetti! Tam 154 kişi...
Corona virüsten hayatını kaybetti! Tam 154 kişi... Burdur'un Çeltikçi ilçesinde, corona virüs teşhisiyle 10 gündür hastanede tedavi altında olan Zafer Balaca (56) yaşamını yitirdi. Balaca'nın eşinin tedavisi sürerken, çiftin temaslı olduğu 154 kişi evlerinde izolasyona alındı.
7.05.2020 Gündem
Diyarbakır'da salgın sonrası başlayacak kazılar, tarihi değiştirebilir
Diyarbakır'da salgın sonrası başlayacak kazılar, tarihi değiştirebilir Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde bulunan UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ndeki tarihi Zerzevan Kalesi'nde corona virüs salgını nedeniyle kazı çalışmaları başlatılamadı. Dicle Üniversitesi Arkeoloji Bölümü öğretim üyesi ve Zerzevan Kalesi Kazı Başkanı Doç. Dr. Aytaç Coşkun, corona virüs salgınından sonra yapılacak kazılarda birçok yeni yapıyı ortaya çıkarmayı hedeflediklerini belirterek, "Her yıl yeni bir şey ortaya çıkıyor. Belki tarihi yeniden değiştirecek yapılar ortaya çıkarabiliriz. Zerzevan'da bir yerde üst, bir yerde de alt şehri var" dedi.
22.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Corono Virüs ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.