Black Friday (Efsane Cuma) 2020 indirimleri ne zaman? Black Friday (Efsane Cuma) hangi tarihte?
Black Friday (Efsane Cuma) 2020 indirimleri ne zaman? Black Friday (Efsane Cuma) hangi tarihte? Alışveriş tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği Black Friday (Efsane Cuma) indirimleri için heyecan dorukta. Kasım ayına girmemizle birlikte arayışı hız kesmeyen Black Friday (Efsane Cuma) 2020 ne zaman, hangi tarihte yaşanacak? İşte büyük indirim günü hakkında öğrenilmesi gereken ilk detay...
23.11.2020 Gündem
Black Friday 2020 ne zaman? Efsane Cuma (Black Friday) indirimleri Türkiye'de ne zaman oluyor?
Black Friday 2020 ne zaman? Efsane Cuma (Black Friday) indirimleri Türkiye'de ne zaman oluyor? İndirim tutkunları meraklı arayışa başladı. Her yıl düzenli olarak yıl sonuna doğru yapılan büyük markaların büyük indirimleri bu yıl da yapılacak. Dünya çapında Black Friday diye adlandırılan, Türkiy'de ise Efsane cuma olarak bilinen büyük indirimler ne zaman oluyor? İşte Black Friday (Efsane Cuma) 2020 tarihi...
4.11.2020 Gündem
Black Friday (Efsane Cuma) ne zaman 2020? Black Friday (Efsane Cuma) indirimleri ne kadar, yüzde kaç oluyor?
Black Friday (Efsane Cuma) ne zaman 2020? Black Friday (Efsane Cuma) indirimleri ne kadar, yüzde kaç oluyor? 2020 Yılının sonuna doğru yaklaşırken, merak edilen konular arasına bir yenisi eklendi. Her yıl düzenli olarak yapılan ve bu yıl da beklenen Black friday (Efsana Cuma) indirimleri 2020 ne zaman ve ne kadar olacak? İşte büyük indirimlerden yararlanmak isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren bilgiler...
2.11.2020 Gündem
Black Friday (Efsane Cuma) 2020 indirimleri ne zaman? Türkiye'de Efsane Cuma bu yıl nasıl olacak,  sadece internet üzerinden mi?
Black Friday (Efsane Cuma) 2020 indirimleri ne zaman? Türkiye'de Efsane Cuma bu yıl nasıl olacak, sadece internet üzerinden mi? Her yıl düzenli olarak yıl sonuna doğru uygulanan Black Friday gününün bu yıl ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Büyük markalarda büyük indirimlerin yaşanacağı dünya çapında Black Friday, Türkiye'de ise Efsane Cuma olarak adlandırılan büyük indirim ne zaman başlıyor? Bu yıl vatandaşların merak ettiği bir diğer soru ise koronavirüs salgınından dolayı kalabalık ortamların yaşanmamasına özen gösterilmesi. Dolayısıyla Türkiye'de Efsane Cuma bu yıl nasıl olacak, sadece internet üzerinden mi alışveriş yapılacak merak ediliyor.
30.10.2020 Gündem
Black Friday 2020 (Efsane Cuma) ne zaman? Sabırsızlıkla beklenen Black Friday (Efsane Cuma) tarihi belli oldu
Black Friday 2020 (Efsane Cuma) ne zaman? Sabırsızlıkla beklenen Black Friday (Efsane Cuma) tarihi belli oldu Alışveriş tutkunlarının sabırsızlıkla araştırdığı ve tarih için meraklandığı Black Friday (Efsane Cuma) 2020 ne zaman? Büyük indirimin yaşanacağı Black Friday (Efsane Cuma) tarihi açıklandı. Her yıl düzenli olarak dünya çapında ve ülkemizde yaşanan Black Friday (Efsane Cuma) bu yıl hangi tarihe denk geliyor?
12.10.2020 Gündem
Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı var mı?
Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı var mı? Kurban Bayramı için geri sayım başladı. Dini bayramlarımız arasında yer alan Kurban Bayramı'nda da Ramazan Bayramında olduğu gibi sokağa çıkma yasağı olacak mı merak konusu. İşte 2020 Kurban Bayramı tarihleri ve sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili son dakika gelişmeleri.
9.07.2020 Gündem
A Milli Takım, İzlanda'yı İzmir'de konuk edecek
A Milli Takım, İzlanda'yı İzmir'de konuk edecek A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi'nde Galler ve İzlanda ile oynayacağı karşılaşmaların yerleri belli oldu.
25.04.2024 Milli Takım
Selanik’teki Yeni Camii bayram için açıldı
Selanik’teki Yeni Camii bayram için açıldı Yunanistan, Selanik’te bulunan tarihi Yeni Camii’yi Ramazan Bayramı münasebetiyle ibadete açtı. Camide yaklaşık 100 kişi bayram namazı kıldı.
12.04.2024 Gündem
Terminatör'e kalp pili takıldı! 'Biraz daha makineye dönüştüm'
Terminatör'e kalp pili takıldı! 'Biraz daha makineye dönüştüm' Hollywood yıldızı Arnold Schwarzenegger, geçirdiği üç açık kalp ameliyatından sonra kendisine kalp pili takıldığını açıkladı. Sağlık durumuyla ilgili bilgi veren aktör, "Biraz daha makineye dönüştüm" diyerek 'Terminatör' serisine de gönderme yaptı.
26.03.2024 Cadde
ABD'li şirketlerden rekor tahvil ihracı
ABD'li şirketlerden rekor tahvil ihracı ABD'nin önde gelen şirketleri düşen getirilerin şirketleri nispeten daha ucuz borçlanma maliyetlerinden yararlanmaya itmesinin ardından şubat ayında 172 milyar dolarlık rekor tahvil sattı.
27.02.2024 Uzmanpara
Avusturya'da eski Başbakan Kurz'a yalan ifadeden sekiz ay hapis cezası
Avusturya'da eski Başbakan Kurz'a yalan ifadeden sekiz ay hapis cezası Kurz ile dönemin Maliye Bakanı Löger arasındaki öpücük emojili mesajlarla hatırlanan İbiza skandalında karar verildi, mahkeme eski başbakanın meclis araştırma komisyonuna verdiği ifadenin gerçeği tam olarak yansıtmadığını hükme bağladı.
24.02.2024 Dünya
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan İsrail açıklaması
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan İsrail açıklaması Zeytinburnu'da Konyalı Camii açılış programında konuşan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Gazze’de yaşanan olaylara dikkat çekerek, "İsrail'in en büyük gücü ne elindeki askeri gücüdür, ne elindeki teknolojik üstünlüğüdür, ne arkasını yasladığı dayılarıdır. Onları destekleyen ülkelerdir. İnanın ki İslam dünyasının bu kadar çaresiz olması, dağınık olması, inisiyatifsiz olması, İsrail yönetiminin arkasındaki ne yazık ki en büyük güçtür. Onun için diyoruz ki camiler bizi fiziki olarak birleştirdiği gibi, kalplerimizi ve zihinlerimizi de birleştirmelidir" dedi.
16.02.2024 Gündem
Altın fiyatlarında son durum ne?
Altın fiyatlarında son durum ne? Pazartesi günü sert düşüş gösteren altın fiyatları haftanın kalanında daha sakin bir seyir izliyor. Özellikle ABD’den gelen ekonomik gelişmeler piyasalarda yönü belirlemeye devam ediyor. Peki bugün altın fiyatlarında son durum ne? İşte detaylar...
8.02.2024 Uzmanpara
34 milyon silahın 30 milyonu ruhsatsız
34 milyon silahın 30 milyonu ruhsatsız İzmir’de taksici Oğuz Ege’nin öldürülmesi bireysel silahlanmayı bir kez daha gündeme taşıdı. Türkiye’de 34-35 milyon silahın, 30 milyonu ruhsatsız olduğunu açıklayan Umut Vakfı tahminlerine göre silaha talep her yıl yüzde 5 artıyor.
4.02.2024 Gündem
Yunan basını 2030'u yazdı! Türkiye fark attı: Savaş uçakları, SİHA'lar ve donanma
Yunan basını 2030'u yazdı! Türkiye fark attı: Savaş uçakları, SİHA'lar ve donanma 2030 yılındaki Türk ve Yunan ordusunu karşılaştıran Kathimerini gazetesi, iki ülkenin o yıllardaki askeri gücünü ele aldı.
29.01.2024 Dünya
Altın fiyatlarında son durum ne?
Altın fiyatlarında son durum ne? Geçtiğimiz yılın en iyi getiri sunan yatırım aracı altın yeni yılın ilk ayında da oldukça hareketli bir seyir izliyor. ABD Merkez Bankası’nın (Fed) mart ayında vereceği faiz kararına ilişkin piyasalardaki fiyatlamalar altın üzerinde etkili oluyor. İşte detaylar...
23.01.2024 Uzmanpara
ABD enflasyonu sonrası piyasalarda son durum
ABD enflasyonu sonrası piyasalarda son durum Geçtiğimiz yılı yükselişle tamamlayan altın fiyatları yeni yılın ilk haftalarında aşağı yönlü seyre yönelmişti. Bugün ise altın piyasasının gözü kulağı saat 16.30'da açıklanan ABD enflasyon rakamlarındaydı. Peki kritik gelişme sonrası piyasalarda son durum ne? İşte detaylar...
11.01.2024 Uzmanpara
Çin'in 10 yıllık tahvil getirilerinde sert düşüş
Çin'in 10 yıllık tahvil getirilerinde sert düşüş Çin'in 10 yıl vadeli tahvillerinde getiriler 2020'den bu yana görülen en düşük seviyeye geriledi.
5.01.2024 Uzmanpara
Bir miladi yıl daha biterken
Bir miladi yıl daha biterken Miladi takvim Dünya’nın Güneş etrafındaki dönüş süresi olan 365 gün 6 saatlik zamanı “1 yıl” kabul etti. Günümüzde, Türkiye’de de Cumhuriyet dönemiyle birlikte kabul edilen takvim, Papa 13.Gregoryen’in Güneş esaslı Miladi takvimidir.
31.12.2023 Dünya
MSB'den 12 şehit verdiğimiz saldırılarla ilgili tüm sorulara cevap geldi: Tabur komutanı yaralı halde çatıştı
MSB'den 12 şehit verdiğimiz saldırılarla ilgili tüm sorulara cevap geldi: Tabur komutanı yaralı halde çatıştı Milli Savunma Bakanlığı, 81'i son bir haftada olmak üzere son bir yıl içerisinde etkisiz hale getirilen terörist sayısının 2 bin 201'e ulaştığını açıkladı. Bakanlık kaynakları Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 12 askerin şehit olduğu saldırı ve sonrasında yaşanan gelişmeleri tüm detaylarıyla paylaştı.
28.12.2023 Haberler
MSB'den 12 şehit verdiğimiz saldırılarla ilgili tüm sorulara cevap geldi: Tabur komutanı yaralı halde çatıştı
MSB'den 12 şehit verdiğimiz saldırılarla ilgili tüm sorulara cevap geldi: Tabur komutanı yaralı halde çatıştı Milli Savunma Bakanlığı, 81'i son bir haftada olmak üzere son bir yıl içerisinde etkisiz hale getirilen terörist sayısının 2 bin 201'e ulaştığını açıkladı. Bakanlık kaynakları Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 12 askerin şehit olduğu saldırılar ve sonrasında yaşanan gelişmeleri de tüm detaylarıyla paylaştı.
28.12.2023 Gündem
Altın parladı, Bitcoin fırladı
Altın parladı, Bitcoin fırladı Altın, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) yeni yılda faiz oranlarını düşüreceğine dair artan beklentinin son haftalarda doları olumsuz etkilemesiyle rekor seviyeye çıktı. Pazartesi ons başına 2.135 dolar ile tüm zamanların zirvesine ulaşan altın daha sonra kâr satışlarıyla 2.069 dolardan işlem gördü.
5.12.2023 Ekonomi
Bakan Fidan'dan Karabağ mesajı: Bazılarının kasıtlı endişeleri vardı
Bakan Fidan'dan Karabağ mesajı: Bazılarının kasıtlı endişeleri vardı Dişişleri Bakanı Hakan Fidan, New York'taki görüşmede Azerbaycan'ın kendi egemenliğini sağlama konusunda attığı adımları anlattıklarını belirterek, "New York'taki görüşmelerimize denk gelen Karabağ'da Azerbaycanlı kardeşlerimizin yürüttüğü kendi egemenliklerini alma yönünde atılan büyük bir adım olan antiterör operasyonuydu. Operasyonun ilk günü olduğu için uluslararası toplum nezdinde ne kadar büyük bir alanı kapsadığı, ne kadar süreceği, hedefinin ne olduğu konularında çok ciddi soru işaretleri vardı. Bazılarının kasıtlı endişeleri vardı. Bazıları kasıtlı Azerbaycan düşmanlığı yapıyordu" dedi.
29.09.2023 Gündem
Ayakkabılar sessiz öldürenler cezasız!
Ayakkabılar sessiz öldürenler cezasız! Bireysel Silahsızlanma Günü’nde silahlı şiddet kurbanları anıldı. Umut Vakfı’nın düzenlediği ‘Sessiz ayakkabıların yürüyüşü’ne katılanlar silahsızlanma çağrısı yaptı.
29.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri