Grigor Dimitrov

Grigor Dimitrov

Son dakika grigor dimitrov haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan grigor dimitrov gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan grigor dimitrov haber sayfamızda...

Grigor Dimitrov

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 201 grigor dimitrov haberi bulunmuştur.
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
5.11.2023 Futbol
Alp Ustaoğlu yazdı: Sürprizlerin başkenti Melbourne
Alp Ustaoğlu yazdı: Sürprizlerin başkenti Melbourne Yorucu ve uzun tenis sezonunun ilk durağı olan Avustralya Açık’ta herkesi şaşırtan sonuçlar çıkıyor. Tatilden yeni çıkan yüksek seviyedeki isimlerin ritimlerini bulamamış olması en kolay görünen maçlarda bile favorilerin elenmesini sağlıyor.
22.01.2023 Tenis
TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası’nda şampiyon Radu Albot
TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası’nda şampiyon Radu Albot İstanbul Tenis Eskrim Dağcılık Kulübü’nün ev sahipliğinde düzenlenen İstanbul Challenger TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası sona erdi. Bu yıl QNB Finansbank’ın katkılarıyla 74'üncü kez düzenlenen turnuvada tek erkekler finalinde şampiyon Moldovalı tenisçi Radu Albot oldu.
19.09.2022 Tenis
İstanbul Challenger TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası'nın tanıtımı yapıldı
İstanbul Challenger TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası'nın tanıtımı yapıldı Türkiye’nin en köklü spor organizasyonlarından biri olan İstanbul Challenger TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası başladı. 74’üncüsü düzenlenen turnuvanın basın toplantısı QNB Finansbank‘ın katkılarıyla ve Tenis Eskrim (TED) Spor Kulubü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
13.09.2022 Tenis
Alp Ustaoğlu yazdı: Farklı bir ABD Açık
Alp Ustaoğlu yazdı: Farklı bir ABD Açık Serena Williams’ın kariyerine nokta koyacağını açıklaması sezonun son grand slamini farklı noktaya taşıdı. Tecrübeli raketin her maçı karnaval havasında geçerken, iki maçlık galibiyet serisine Tomljanovic noktayı koydu ve ABD’li raket gözyaşlarıyla kolay dolmayacak bir boşluk bıraktı.
4.09.2022 Tenis
Medvedev dinlenecek
Medvedev dinlenecek Indian Wells'e 4. turda veda eden Rus tenisçi Medvedev, "Doğrusunu söylemek gerekirse yorgun hissediyorum. Evimdeki turnuvada yarışmayı çok istesem de vücuduma da iyi bakmam gerekiyor" dedi.
14.10.2021 Tenis
Tenisseverlerin iki yıllık Wimbledon hasreti bitiyor
Tenisseverlerin iki yıllık Wimbledon hasreti bitiyor Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 2020'de iptal edilen Wimbledon Tenis Turnuvası'nın 134'üncüsü yarın başlayacak.
27.06.2021 Tenis
Karatsev'in peri masalı sürüyor
Karatsev'in peri masalı sürüyor Kariyerinde ilk kez bir grand slam tenis turnuvasının ana tablosunda mücadele eden Karatsev, Dimitrov'u da eleyerek son 4'e kaldı.
16.02.2021 Tenis
Barty, Avustralya Açık'ta son 8'e kaldı
Barty, Avustralya Açık'ta son 8'e kaldı Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta kadınların 1 numaralı seribaşı Ashleigh Barty, çeyrek finale yükseldi.
15.02.2021 Tenis
Osaka ve Williams, Avustralya Açık'ta çeyrek finale çıktı
Osaka ve Williams, Avustralya Açık'ta çeyrek finale çıktı Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek kadınlarda Naomi Osaka ve Serena Williams çeyrek finale yükseldi, erkeklerde Dominic Thiem elendi.
14.02.2021 Tenis
Osaka, Avustralya Açık'ta 4. tura çıktı
Osaka, Avustralya Açık'ta 4. tura çıktı Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta kadınların 3 numaralı seribaşı Naomi Osaka, 4. tura yükseldi.
12.02.2021 Tenis
Djokovic zorlansa da Avustralya Açık'ta 3. tura çıktı
Djokovic zorlansa da Avustralya Açık'ta 3. tura çıktı Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta erkeklerin 1 numaralı seribaşı Novak Djokovic ve kadınların 2 numaralı seribaşı Simona Halep, 3. tura yükseldi.
10.02.2021 Tenis
Fransa Açık'ta favoriler çeyrek finalde
Fransa Açık'ta favoriler çeyrek finalde Fransa Açık'ta (Roland Garros) Novak Djokovic, Stefanos Tsitsipas, Sofia Kenin ve Petra Kvitova çeyrek finale yükseldi. 
5.10.2020 Tenis
Fransa Açık'ta Nadal ve Thiem çeyrek finalde
Fransa Açık'ta Nadal ve Thiem çeyrek finalde Fransa Açık'ta (Roland Garros), Rafael Nadal ve Dominic Thiem çeyrek finale yükseldi. 
4.10.2020 Tenis
Fransa Açık'ta favoriler dördüncü turda
Fransa Açık'ta favoriler dördüncü turda Fransa Açık'ta (Roland Garros) tek erkeklerde ve kadınlarda favori tenisçiler dördüncü tura yükseldi. 
3.10.2020 Tenis
Nadal, Roma Açık Tenis Turnuvası'na veda etti
Nadal, Roma Açık Tenis Turnuvası'na veda etti Roma Açık Tenis Turnuvası’nda tek erkeklerde 2 numaralı seribaşı İspanyol raket Rafael Nadal, çeyrek finalde elendi.
20.09.2020 Tenis
Novak Djokovic, ABD Açık'a katılacak
Novak Djokovic, ABD Açık'a katılacak Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanıp iyileşen erkekler 1 numarası Novak Djokovic, ABD Açık'a katılacağını duyurdu.
13.08.2020 Tenis
Djokovic'in koronavirüs testi negatif çıktı
Djokovic'in koronavirüs testi negatif çıktı Teniste erkekler 1 numarası Sırp Novak Djokovic'in yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi negatif çıktı.
2.07.2020 Tenis
Son dakika haberler - Novak Djokovic'in corona virüs testi pozitif!
Son dakika haberler - Novak Djokovic'in corona virüs testi pozitif! Dünya 1 numarası Novak Djokovic'in corona virüs testi de pozitif çıktı. Ünlü tenisçinin Adria Tur için düzenlediği eğlence partisi dikkat çekmiş ve salgın nedeniyle toplamıştı.
1.07.2020 Tenis
Bulgaristan’da corona virüs vakaları arttı, yeni önlemler geldi!
Bulgaristan’da corona virüs vakaları arttı, yeni önlemler geldi! Bulgaristan’da yeni tip corona virüs (Covid-19) günlük vaka sayısının son bir haftada 100'ün üzerine çıkması nedeniyle kapalı alanlarda maske kullanılması zorunluluğunun yeniden uygulanacağı bildirildi.
22.06.2020 Dünya
Adria Tur'un Hırvatistan finaline "Kovid-19" engeli
Adria Tur'un Hırvatistan finaline "Kovid-19" engeli Novak Djokovic  Vakfının düzenlediği Adria Tur'un Hırvatistan ayağının finali Bulgar tenisçi Grigor Dimitrov'un yeni tip koronavirüs  (Kovid-19) test sonucunun pozitif çıkması sonrası iptal edildi.
1.07.2020 Tenis
Djokovic, Balkanlar'da özel turnuvaya katılacak
Djokovic, Balkanlar'da özel turnuvaya katılacak Ünlü raket, gelecek ay Balkanlar'da düzenlenecek özel turnuvaya katılacak.
1.07.2020 Tenis
Parlak  kombin
Parlak kombin David Beckham, önceki gün Miami’de düzenlenen Dior Men’s Sonbahar 2020 Koleksiyonu’nun defilesine katıldı.
5.12.2019 Cadde
Novak Djokovic, Paris Masters Tenis Turnuvası'nda finalde
Novak Djokovic, Paris Masters Tenis Turnuvası'nda finalde Paris Masters Tenis Turnuvası'nın tek erkekler yarı finalinde Bulgar Grigor Dimitrov'u 2-0 mağlup eden Sırp Novak Djokovic, adını finale yazdırdı.
1.07.2020 Tenis
Thiem'den Paris Masters'a erken veda
Thiem'den Paris Masters'a erken veda Paris Masters tek erkeklerde mücadele eden dünya 5 numarası Dominic Thiem, son 16 turunda Grigor Dimitrov'a 2-0 yenilerek elendi. 
1.07.2020 Tenis

Benzer Haber Etiketleri

Grigor Dimitrov ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.