Şiar Kılıç

Şiar Kılıç

Son dakika Şiar Kılıç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Şiar Kılıç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Şiar Kılıç haber sayfamızda...

Şiar Kılıç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 22 şiar kılıç haberi bulunmuştur.
'Müge Anlı'nın 13. sezonuna damga vurmuş 10 dava
'Müge Anlı'nın 13. sezonuna damga vurmuş 10 dava Sezona başladığı günden beri Türkiye'nin gündeminde olan isimlerden biri Müge Anlı. Herkesi merak ettiren olaylarıyla, kayıp birçok kişinin ortaya çıkmasıyla birlikte yoğun bir sezon geçirdi. Fakat bazı davalar gerçekten uzun bir müddet unutulmayacak türden. Müge Anlı'nın 13. sezonunda neler oldu? Gelin hep birlikte Molatik olalım.
5.07.2021 Ekran
Şiar Kılıç cinayetinde flaş gelişme! Velayeti babaya verildi
Şiar Kılıç cinayetinde flaş gelişme! Velayeti babaya verildi Müge Anlı’nın programında bir süredir işlenen Şiar Kılıç olayı ile ilgili korkunç itiraf Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Annesi ve sevgilisi tarafından yakılarak öldürülen 9 yaşındaki Şiar’ın ölümü sonrası baba, Aile mahkemesine başvurarak Şiar’ın kardeşlerinin velayetini istedi. Bir son dakika haberine göre mahkeme, 6 ve 7 yaşındaki iki kız kardeşin velayetini babaya verdi.
1.09.2020 Gündem
Şiar'ın annesinden kan donduran sözler! "Beklesin bir çıkayım buradan"
Şiar'ın annesinden kan donduran sözler! "Beklesin bir çıkayım buradan" Sakarya'nın Kocaali ilçesinde evlerinde çıkan yangında cesedi bulunan 9 yaşındaki Şiar Kılıç'ın öldürülmesinin ardından 4 kişi tutuklandı. Tutuklananlar arasında bulunan anne Gülüzar Amanet cezaevine gönderildiği sırada, "Ben de onun çocuklarını öldüreceğim" diye bağırdı.
31.08.2020 Gündem
Şiar Kılıç'ın korkunç ölümü!! Anne ve sevgilisinden korkunç plan
Şiar Kılıç'ın korkunç ölümü!! Anne ve sevgilisinden korkunç plan Sakarya’nın Kocaali ilçesinde, evlerinde çıkan yangında cesedi bulunan 9 yaşındaki Şiar Kılıç'ı öldürdüklerini itiraf eden anne ve sevgilisinin de aralarında bulunduğu 4 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Annenin sevgilisi Hami Kıcı'nın yangından 1 gün önce akaryakıt istasyonundan benzin aldığı, küçük çocuğu tuvaletini altına kaçırdığı gerekçesiyle darbettiği, hareketsiz kalması üzerine de anne Gülüzar Amanet ile gömmek için plan yaptığı, ardından da evi ateşe verdiği ortaya çıktı.
28.08.2020 Gündem
Son dakika haberleri: Müge Anlı'da kan donduran itiraf: Şiar'ı yakarak öldürmüşler…
Son dakika haberleri: Müge Anlı'da kan donduran itiraf: Şiar'ı yakarak öldürmüşler… Sakarya'nın Kocaeli ilçesinde annesi ve annesinin sevgilisiyle birlikte yaşayan 9 yaşındaki Şiar Kılıç geçtiğimiz Nisan ayında çıkan yangında evde mahsur kalarak hayatını kaybetmişti. Gelen bir son dakika haberine göre; 9 yaşındaki Şiar Kılıç’ın ölümü ile ilgili kan donduran bir itiraf da sabah saatlerinde geldi. Müge Anlı canlı yayında kan donduran itirafı şu sözlerle duyurdu: Şiar'ı annesi Gülüzar ve sevgilisi Hami yakarak öldürmüşler…
27.08.2020 Gündem
Şiar Kılıç olayı korkunç itiraf geldi! Müge Anlı 9 yaşındaki Şiar Kılıç olayı son dakika gelişmeleri...
Şiar Kılıç olayı korkunç itiraf geldi! Müge Anlı 9 yaşındaki Şiar Kılıç olayı son dakika gelişmeleri... Şiar Kılıç olayı nedir? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir süredir işlenen Şiar Kılıç olayı ile ilgili korkunç itiraf geldi. Anne Gülüzar Amanet ve erkek arkadaşı Hami Kıcı 26 Ağustos'taki programda emniyete ifadeleri alınmak üzere götürülmüştü. Korkunç itiraf geldi. 9 yaşındaki Şiar'ın korkunç ölümü ile ilgili detaylar ortaya çıktı.
27.08.2020 Gündem
Son dakika... Canlı yayında şok itiraf! Anne ve erkek arkadaşı gözaltına alındı
Son dakika... Canlı yayında şok itiraf! Anne ve erkek arkadaşı gözaltına alındı Müge Anlı’nın canlı yayın programında 9 yaşındaki Şiar Kılıç'ın ölümüne ilişkin bir son dakika gelişmesi yaşandı. Müge Anlı’da bugünkü canlı yayında gelen itiraflar izleyicileri şoke etti. Dünkü canlı yayında gelen Gülüzar Amanet'in teyzesi Sevim'in iddialarının ardından Gülüzar Amanet programdan sonra Müge Anlı'ya konuştu. İtirafların ardından anne G.A. ve erkek arkadaşı H.K. gözaltına alındı.
26.08.2020 Gündem
Şiar Kılıç olayı nedir? Müge Anlı'daki Şiar Kılıç olayı çözüldü mü? Akılalmaz iddialar
Şiar Kılıç olayı nedir? Müge Anlı'daki Şiar Kılıç olayı çözüldü mü? Akılalmaz iddialar Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı TV programında 9 yaşındaki Şiar Kılıç'ın ölümünün arkasındaki sır perdesi araştırılmaya devam ediyor. Annesi Gülüzar Amanet'in rüyasında oğlunun öldüğünü gördüğünü söylemesi eski kocasının konu hakkındaki söylemleri ve Gülüzar Amanet'in yeni kocası vasfı ile yanında yer alan Hami Kıcı'nın cinayetin baş şüphelisi olduğu programda iddia ediliyor. Peki Şiar Kılıç ölümünün ardından bir cinayet mi çıkacak? İşte son yaşanan gelişmeler...
28.07.2020 Gündem
Müge Anlı'daki Şiar Kılıç olayı nedir? Sosyal medyada gündem olan Şiar Kılıç olayının detayları nelerdir?
Müge Anlı'daki Şiar Kılıç olayı nedir? Sosyal medyada gündem olan Şiar Kılıç olayının detayları nelerdir? Sakarya'nın Kocaali ilçesinde geçtiğimiz Nisan ayında yangın çıkan evde mahsur kalan Şiar Kılıç yaşamını yitirmişti. Olayın perde arkası ise Şiar Kılıç'ın babasının Müge Anlı'ya başvurması ve çocuğunun yangından önce öldürülmüş olabileceğini söylemesinin ardından olayı irdeleyen Müge Anlı ve ekibi sürecin detaylarını araştırmaya başladı. Peki Şiar Kılıç olayı nedir, küçük çocuk yangından önce annesi tarafından mı öldürüldü?
22.07.2020 Gündem
Son dakika haberi: Sakarya'da yangın çıkan evde 9 yaşındaki çocuk öldü
Son dakika haberi: Sakarya'da yangın çıkan evde 9 yaşındaki çocuk öldü Sakarya'nın Kocaali ilçesinde bir evde çıkan yangında 9 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
28.04.2020 Gündem
‘Öğrencilerimi yalnız bırakmaktan korktum’
‘Öğrencilerimi yalnız bırakmaktan korktum’ Koronavirüsü yenen İngilizce öğretmeni Zübeyde Şahin her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü birlikte kutladığı öğrencilerinden ayrı kalmanın üzücü olduğunu dile getirdi
24.11.2020 Ege
Adaylığı çekilen CHP'li Suat Nezir'den partisine zehir zemberek açıklama
Adaylığı çekilen CHP'li Suat Nezir'den partisine zehir zemberek açıklama İzmir'in Buca ilçesinde, belediye başkan adaylığı geri çekilen CHP'li Suat Nezir seçim ofisinde basın açıklaması yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek için Ankara’ya giden; ancak görüşme yapamadan geri dönen Nezir’in adaylığının geri çekilmesine tepkiler sürerken, Nezir, "Bana gönlünü açan tüm Bucalı hemşehrilerime, bana değil bize yapılan bu haksızlığın düzeltilmesi için bütün hukuki yolları kullanarak, sonuna kadar hak arama mücadeleme devam edeceğime söz veriyorum. Kimsenin onurumla oynamaya hakkı yoktur. Buna izin vermem" dedi.
21.02.2019 Siyaset
‘Sadece tarihten bir gün değil’
‘Sadece tarihten bir gün değil’ TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan başlatılan milli mücadele sonucunda önce TBMM’nin açıldığını, ardından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulduğunu anımsattı.
18.05.2017 Gündem
6 üniversiteden teröre karşı ortak bildiri
6 üniversiteden teröre karşı ortak bildiri Ahi Evran, Aksaray, Bozok, Erciyes, Kırıkkale ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli üniversitelerinin senatoları ortak bir bildiriyle terör saldırılarını lanetledi.
12.01.2017 Gündem
Ünlü işadamlarının mal varlıklarına el konuldu!
Ünlü işadamlarının mal varlıklarına el konuldu! FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında 41 şüphelinin mal varlıklarına el konuldu. Aralarında ünlü işadamları da var.
7.09.2016 Ekonomi
MHP'li Aydın'dan AK Parti eleştirisi
MHP'li Aydın'dan AK Parti eleştirisi MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Koray Aydın, "AKP Cumhuriyet tarihi boyunca İslam dinine en büyük darbeyi vurmuş bir siyasal harekettir. Dinin savunucuları olarak bizlerin dinimize sahip çıkarak bunu şekli değerler üzerinden kullanıp, içini ve muhteviyatını boşaltan bu AKP ile hiç mi derdimiz olmayacak" dedi.
12.03.2016 Siyaset
Şehitler için  meşaleli yürüyüş
Şehitler için meşaleli yürüyüş Sarıkamış şehitleri Kars’ta bir dizi etkinlikle anıldı. Mevlit okunarak başlanan anmalar kapsamında meşaleli yürüyüş düzenlendi, kardan heykeller yapıldı...
3.01.2015 Gündem
Maltepe Meydanı’nda Noel ağaçlı buluşma
Maltepe Meydanı’nda Noel ağaçlı buluşma Yeni yıl dolayısıyla cadde ve sokakları süsleyen Maltepe Belediyesi, Maltepe Meydanı’na da “Noel Ağacı” dikti.
21.12.2014 Gündem
İki can dostu ölüm ayırdı
İki can dostu ölüm ayırdı Gazeteci yazar Şiar Yalçın’ın cenaze törenine katılan yazar Altemur Kılıç, “Babam babasının ölüm fermanını imzaladı, ama biz can dosttuk” dedi
21.10.2010 Gündem
"Dille oynuyorum. Egzersiz yapıyorum, kılıç-kalkan egzersizi gibi"
"Dille oynuyorum. Egzersiz yapıyorum, kılıç-kalkan egzersizi gibi" YENİ kitabı "Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?"yi çıkaran yazar Perihan Mağden: "Benim yazma eğilimimle ilgili olarak annemle çok sıkı bir bağım var. Çünkü ben onun proje çocuğuyum. Bir yazar yaratmak istedi ve helal olsun, yarattı. Oysa ben kızıma odasını bile toplatamıyorum."
9.06.2007 Pazar
Çıkarlarımız ortak
Çıkarlarımız ortak Çıkarlarımız ortak
24.05.2000 The Others
Çok şey değişecek
Çok şey değişecek Çok şey değişecek
14.05.2000 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Şiar Kılıç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.