Yaşar Alptekin ile Nadire Tunca dünyaevine girdi
Yaşar Alptekin ile Nadire Tunca dünyaevine girdi 1989 yapımı 'Lambada' filmiyle hafızalarda yer eden 61 yaşındaki eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, üç yıl önce kızının annesi Nilgün Altınyay'ı kanser nedeniyle kaybetmişti. Alptekin, görücü usulü ile tanıştığı Nadire Tunca ile nikâh masasına oturdu. Çiftin mutlu gününden kareleri sosyal medyada paylaşıldı.
30.06.2023 Cadde
Petek Dinçöz evleniyor! 'Rabbim bizi birbirimizden hiç ayırmasın'
Petek Dinçöz evleniyor! 'Rabbim bizi birbirimizden hiç ayırmasın' 'Foolish Casanova' şarkısıyla şöhreti yakalayan Petek Dinçöz, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Serkan Kodaloğlu'dan geçtiğimiz mart ayında tek celsede boşanmıştı. Ayrılığın ardından oğluyla Miami'ye yerleşen Dinçöz, yeni bir aşka yelken açarak evlilik yolunda ilk adımı attı. Ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla nişanlandığını duyurdu. İşte detaylar...
9.08.2022 Cadde
Jessica May tatil sezonunu açtı
Jessica May tatil sezonunu açtı 'Yeni Gelin' (2017-2018) dizisi ile Türkiye'de şöhreti yakalayan, Hüseyin Kara ile mutlu bir evlilik sürdüren Jessica May, geçtiğimiz aylarda Türk vatandaşı olmuştu. 28 yaşındaki güzel, fotoğrafçı eşi ile Bodrum'da denizin ve güneşin keyfini çıkardı. Fit haliyle dikkat çeken May'i, Hüseyin Kara iskelede havluyla bekledi.
22.06.2022 Cadde
'Yunan askerleri özel ABD zırhlılarıyla Türkiye sınırında!'
'Yunan askerleri özel ABD zırhlılarıyla Türkiye sınırında!' Bir Türk insansız hava aracının Ege Denizi ortasındaki Kinaros (Ardıççık) adasının üstünde uçtuğunu yazan Yunan medyası, Meriç Nehri kenarında ise 'kırmızı alarm' verildiğini bildiriyor.
6.06.2022 Dünya
SON DAKİKA HABERİ: Almanya'dan U dönüşü! Selanik yolcusu, Yunanistan'da bayram
SON DAKİKA HABERİ: Almanya'dan U dönüşü! Selanik yolcusu, Yunanistan'da bayram Son dakika haberlere göre, hafta başında Türkiye'ye karşı sürpriz bir çıkış yapan Almanya Başbakanı Scholz'un yeni hamlesini Yunan medyası ilk haber olarak veriyor. İşte detaylar...
3.06.2022 Dünya
SON DAKİKA : Skandal haritalar! Yunan medyası: Erdoğan Yunanistan'la cepheden bir çatışmayla yüz yüze
SON DAKİKA : Skandal haritalar! Yunan medyası: Erdoğan Yunanistan'la cepheden bir çatışmayla yüz yüze Son dakika haberlere göre, ABD Dışişleri Bakanlığı'nın Atina'ya destek açıklamasını manşetinden veren medya, 2020'deki sıcak yazın tekrarlanacağını belirtip 'Erdoğan her şey için kararlı görünüyor' dedi. Kathimerini ise, tüm Yunan büyükelçilikleri ve temsilciliklerine gönderilen haritaları manşetinden verdi.
2.06.2022 Dünya
Son dakika... Yunan medyası: Erdoğan'dan yeni gözdağı!
Son dakika... Yunan medyası: Erdoğan'dan yeni gözdağı! Son dakika haberlere göre, Ankara-Atina hattında artık ikili ilişkilerin olmayacağını söyleyip "Türkiye ile dans etmeye kalkma" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri, Yunanistan'da anında ilk haber oldu. Çarpıcı ve provokatif başlıklar kullanan Yunan medyası, Atina'nın ezici bir karşılıkla sürpriz planladığını yazdı.
1.06.2022 Dünya
Son dakika... Yunan medyası: Türkiye'den yeni meydan okuma, orduya teyakkuz emri
Son dakika... Yunan medyası: Türkiye'den yeni meydan okuma, orduya teyakkuz emri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan için kurduğu 'Bize düşman nazarıyla bakanlara da biz gereğini yaparız' cümlesini manşetinden veren medya, Ege Denizi'ndeki birliklerin en üst düzeyde alarma geçirildiğini bildiriyor.
29.05.2022 Dünya
Platonik aşk cinayetinde yeni detaylar: İnternette ‘ölüm mesajları’ aratmış
Platonik aşk cinayetinde yeni detaylar: İnternette ‘ölüm mesajları’ aratmış Maltepe'de 5 Haziran 2020'de devlet hastanesinde idari bölümde çalışan komşusu Ayşegül Aktürk'ü 17 bıçak darbesiyle öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Muharrem Eralp’in olaydan 2 gün önce internetten ‘Arapça dua içerikleri, ölüm sözleri, ölüm mesajları, ölüm ile anlamlı sözler ve nasıl hafızamı kaybederim’ şeklinde aramalar yaptığı ortaya çıktı. Mütalaasını açıklayan savcı, Eralp’in yaptığı internet aramalarını dikkate alarak ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi. Sanık ise söz konusu internet aramalarını kendini öldürmek için yaptığını iddia etti.
15.02.2022 Gündem
Son dakika - Galatasaray - Sivasspor maçında yıldız isimden büyük hata! Damga vurdu...
Son dakika - Galatasaray - Sivasspor maçında yıldız isimden büyük hata! Damga vurdu... Süper Lig'de Galatasaray evinde Sivasspor'u konuk etti. Fatih Terim maç kadrosunda 6 değişikliğe gitti. Sarı-kırmızılı takımda yıldız ismin yaptığı hata maça damga vurdu. Öte yandan müsabakada tansiyon yükselirken iki takım futbolcuları arasında gerginlik yaşandı. Mücadele 2-2 sona erdi.
7.03.2021 Galatasaray
Galatasaray - Sivasspor: 2-2
Galatasaray - Sivasspor: 2-2 Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray kendi evinde Sivasspor'u ağırladı. Galatasaray sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı ve zirve yarışında darbe aldı. 90+6. dakikada Sivasspor'da Gradel 2. sarı karttan kırmızı kart gördü. Bu sonuçla Beşiktaş haftayı lider kapattı.
7.03.2021 Skorer
29 Ekim mesajlarını sıraladık! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı fotoğrafları, Atatürk anıları...
29 Ekim mesajlarını sıraladık! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı fotoğrafları, Atatürk anıları... 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97. yılı kutlanıyor. Bu özel günün anlam ve önemini anlatan mesajlar ise yoğun ilgi görüyor. 29 Ekim mesajları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı fotoğrafları araştırılıyor. Haberimizin içeriğinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili mesajlar, sözler, Atatürk'ün bulunduğu anılara ulaşabilirsiniz.
29.10.2020 Gündem
30 Ağustos mesajları 2020 ve Atatürk sözleri! Resimli, yeni 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı ile sözleri...
30 Ağustos mesajları 2020 ve Atatürk sözleri! Resimli, yeni 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı ile sözleri... 30 Ağustos mesajları gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. Her yıl 30 Ağustos'ta Zafer Bayramı kutlanıyor. Bu sene 30 Ağustos Zafer Bayramı yarın yani pazar gününe denk geliyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı'na kısa bir süre kala en güzel 30 Ağustos mesajları ve Atatürk'ün sözleri araştırılmaya başlandı. İşte 2020 en güzel 30 Ağustos mesajları ve Atatürk'ün sözleri...
30.08.2020 Gündem
23 Nisan şiirleri ve mesajları... Uzun, kısa, 1, 2 ve 3 kıtalık 23 Nisan şiirleri
23 Nisan şiirleri ve mesajları... Uzun, kısa, 1, 2 ve 3 kıtalık 23 Nisan şiirleri Yarın Tüm Türkiye 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük coşkuya kutlayacak. Aynı zamanda TBMM'nin açılışının 100 yılı olması sebebiyle büyük bir heyecan da söz konusu... Binlerce öğrenci 23 Nisan öncesi şiirlere ağırlık vermiş durumda ve '23 Nisan şiirleri ve mesajları ile uzun, kısa, 1, 2 ve 3 kıtalık 23 Nisan şiirleri' epey aratılıyor.
22.04.2020 Gündem
Berat Kandili namazı kaç rekattır? 100 rekatlık Berat Kandili namazı nasıl kılınır, nasıl niyet edilir?
Berat Kandili namazı kaç rekattır? 100 rekatlık Berat Kandili namazı nasıl kılınır, nasıl niyet edilir? Şaban ayının on beşinci gecesine denk gelen Berat Kandili bu gece idrak ediliyor. Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili'nde ibadetler gerçekleştirilir. Berat Kandili'ni ibadetlerle geçirecekler bu gece kılınacak namaz ve 100 rekatlık namazının nasıl kılınacağını arıyorlar. Peki Berat Kandili namazı kaç rekattır? 100 rekatlık namaz nasıl kılınır?
7.04.2020 Gündem
Kadınlar Günü mesajları (Kısa - uzun - duygusal - farklı) Dünya Kadınlar Günü tarihçesi
Kadınlar Günü mesajları (Kısa - uzun - duygusal - farklı) Dünya Kadınlar Günü tarihçesi Dünya Kadınlar Günü heyecanı başlıyor. Kadınlar Günü'nü kutlamak için hazırlananlar, öncelikle en anlamlı, en duygusal Kadınlar Günü mesajlarını araştırıyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün anlam ve önemini anmak isteyenler için, Kadınlar Günü hakkında bilinmesi gerekenleri haberimizde derledik. İşte Kadınlar Günü mesajları ve Dünya Kadınlar Günü tarihçesi...
8.03.2020 Gündem
İstanbul, Ankara, İzmir cuma namazı saat kaçta? İl il cuma namazı vakti...
İstanbul, Ankara, İzmir cuma namazı saat kaçta? İl il cuma namazı vakti... Cemaziyelahir ayının 20. günü ve yine bir mübarek cuma gününe uyandık. Bugün Müslümanlar yan yana saf tutup cuma namazı ibadetini yerine getirecek. Bu hayırlı görevi yerine getirmeden önce müminler cuma vakitlerini araştırıyor ve sıklıkla "Cuma namazı saat kaçta?" sorusunu soruyor.
14.02.2020 Gündem
Bakan Albayrak: Faizlerde düşüş trendi olacağını göreceğiz
Bakan Albayrak: Faizlerde düşüş trendi olacağını göreceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Türkiye'de önümüzdeki dönemde faizlerde düşüş trendi olacağını göreceğiz. Kamu bankalarında bunu daha kısa sürede izleyeceğiz" dedi. Bakan Albayrak, Kurban Bayramı tatilinin uzatılmasına yönelik sorulan soruya ise olumlu bakmadığını ifade etti.
30.07.2019 Ekonomi
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş OHAL açıklaması!
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş OHAL açıklaması! Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "24 Haziran'dan sonra  bu göreve devamım halinde ilk işimiz inşallah olağanüstü hali (OHAL) kaldırmak  olacaktır." dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'İsrail, bize 10 tane  İHA verdi, Heron ve daha sonra arıza yaptı 2 tanesi, 8'i şu anda yarı  kullanılabilir durumda. Böyle bir vaziyette. Amerika ise 'kongre izin vermiyor'  diyerek bize insansız hava aracını vermedi. Kötü komşu ev sahibi yapar, biz şimdi  kendi üretimimizi kendimiz yapıyoruz, hamdolsun artık ev sahibi konumuna gelmiş  bulunuyoruz.' dedi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'S-500'lerin ortak yapılması konusunda Rusya'ya teklif yaptım' dedi. Erdoğan, '24 Haziran'dan sonra biz de Moody's'e operasyon çekeceğiz. Biz onların üyesi değiliz. Ayıp denen, edep denen bir şey var. Türkiye'yi karalama derdindeler. Başaramayacaklar.' dedi. (BM'nin Filistin kararı) Erdoğan, 'Filistinli sivillerin  korunmasıyla ilgili Güvenlik Konseyi'nde ABD'nin veto ettiği karar tasarısı,  Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda 120 oyla kabul edildi. 8 red, 45 çekimser.  Amerika yine hüsrana uğradı.' dedi.
14.06.2018 Siyaset
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş OHAL açıklaması!
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş OHAL açıklaması! Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "24 Haziran'dan sonra  bu göreve devamım halinde ilk işimiz inşallah olağanüstü hali (OHAL) kaldırmak  olacaktır." dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'İsrail, bize 10 tane  İHA verdi, Heron ve daha sonra arıza yaptı 2 tanesi, 8'i şu anda yarı  kullanılabilir durumda. Böyle bir vaziyette. Amerika ise 'kongre izin vermiyor'  diyerek bize insansız hava aracını vermedi. Kötü komşu ev sahibi yapar, biz şimdi  kendi üretimimizi kendimiz yapıyoruz, hamdolsun artık ev sahibi konumuna gelmiş  bulunuyoruz.' dedi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'S-500'lerin ortak yapılması konusunda Rusya'ya teklif yaptım' dedi. Erdoğan, '24 Haziran'dan sonra biz de Moody's'e operasyon çekeceğiz. Biz onların üyesi değiliz. Ayıp denen, edep denen bir şey var. Türkiye'yi karalama derdindeler. Başaramayacaklar.' dedi. (BM'nin Filistin kararı) Erdoğan, 'Filistinli sivillerin  korunmasıyla ilgili Güvenlik Konseyi'nde ABD'nin veto ettiği karar tasarısı,  Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda 120 oyla kabul edildi. 8 red, 45 çekimser.  Amerika yine hüsrana uğradı.' dedi.
14.06.2018 Siyaset