Kültür SanatTiyatro

Tiyatro

13.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

.

Tiyatro

Tiyatroda ‘ara’ zamanı

Haberin Devamı

Ara Sahne’de “Tek Kişilik Oyunlar Festivali” başlıyor. “Tilkiler ve Kötü Kalpli İtler”, “Yan Rol”, “N’Olcak Bu Yusuf Umut’un Hâli?”, “Kalabalık Duası”, “Küçük Bir Rica” gibi pek çok oyunun sahneleneceği festival, 4-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

Bir kadın bir erkek

İstanbul Fringe Festival kapsamında 17-18 Eylül tarihlerinde Tuhafier’de seyirci ile buluşacak “My Favorite Person”, bir erkek ve kadın arasındaki ilişki dinamiklerini yakın plana alıyor. Gelenekleri yıkarak deneysel tarzda sahneye konan oyun bir ilişkide sonun başlangıcını bir apartman dairesi sınırları içinde seyirciyle buluşturuyor.

Öfkenin sesi

Bir pavyonda tuvaletçilik yapan Ayten’in hikâyesinin anlatıldığı oyunda terk edilen bir kadının öfkesine ortak olmaya hazır mısınız? Kadıköy Emek Tiyatrosu’nun ödüllü oyunu “Herkes Kocama Benziyor” 18 Ağustos’ta Sakıp Sabancı Müzesi’nde, 20 Ağustos’ta ise Selamiçeşme Özgürlük Parkı Amfi Tiyatro’da sahnelenecek. 

 

 

 

KEŞFETYENİ
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!

Cadde | 03.05.2025 - 07:13

Survivor All Star 2025'e sürpriz bir şekilde veda eden isim Yiğit Poyraz olmuştu. İlk paylaşımını yapan Poyraz'ın 'Usta' ifadesi dikkat çekti.

Yazarlar