Anderson Talisca

Anderson Talisca

Son dakika Anderson Talisca haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Anderson Talisca gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Anderson Talisca haber sayfamızda...

Anderson Talisca

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.287 anderson talisca haberi bulunmuştur.
SON DAKİKA: Anderson Talisca sürprizi! Ezeli rakip transfer görüşmelerine başlıyor
SON DAKİKA: Anderson Talisca sürprizi! Ezeli rakip transfer görüşmelerine başlıyor Suudi Arabistan takımlarından Al Nassr'da forma giyen Anderson Talisca kariyerine Türkiye'de devam edebilir. Ezeli rakip Brezilyalı yıldızın transferi için kısa süre içinde girişimlerine hız verecek.
8.03.2024 Galatasaray
Osman Zeki Korkmaz'dan Fernando Muslera vurgusu! 'Bizim için bir şans'
Osman Zeki Korkmaz'dan Fernando Muslera vurgusu! 'Bizim için bir şans' Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor'un teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz, Galatasaray'ın yıldızı Fernando Muslera ile ilgili konuştu. Tecrübeli teknik direktör, Fenerbahçe altyapısında görev yaptığı dönemi anlattı.
5.03.2024 İstanbulspor
Eyüpsporlu Uğur Demirok canlı yayında isyan etti! 'Resmen öldürmeye teşebbüs'
Eyüpsporlu Uğur Demirok canlı yayında isyan etti! 'Resmen öldürmeye teşebbüs' Eyüpspor'un Bodrum FK'ya konuk olduğu maçta tribünlerden atılan bir yabancı madde sonrası ambulansla hastaneye kaldırılan Uğur Demirok suskunluğunu bozdu. Tecrübeli savunmacı, kendisine saldıran kişinin takipçisi olacağını dile getirdi.
5.03.2024 1.Lig
Al Nassr'a, Anderson Talisca şoku! Ronaldo yetmedi
Al Nassr'a, Anderson Talisca şoku! Ronaldo yetmedi Uzun süre Süper Lig devleriyle ismi anılan Al Nassr'ın yıldızı Anderson Talisca'da büyük şok yaşanıyor. Öte yandan Ronaldo ile ilgili rakamlar dikkat çekti.
5.03.2024 Futbol
Ronaldo şirazeden çıktı! Ahlak dışı hareketi pahalıya patlayacak, işte beklenen ceza
Ronaldo şirazeden çıktı! Ahlak dışı hareketi pahalıya patlayacak, işte beklenen ceza Suudi Arabistan Pro Ligi'den Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr Al Shabab'a konuk oldu. Portekizli oyuncunun tribünlere yaptığı ahlak dışı hareket, Suudi Arabistan'da büyük tepkiyle karşılandı.
28.02.2024 Dünyadan Futbol
SON DAKİKA: Real Madrid'den şaşırtan talep! Arda Güler'e bildirildi
SON DAKİKA: Real Madrid'den şaşırtan talep! Arda Güler'e bildirildi Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler için yeni sezon öncesi flaş bir karar alındı. Kulüp yetkilileri Arda Güler ile görüşme gerçekleştirdi.
21.02.2024 İspanya La Liga
Galatasaray açıkladı: Beşiktaş'a karşı hükmen galibiyet
Galatasaray açıkladı: Beşiktaş'a karşı hükmen galibiyet Galatasaray Espor, Beşiktaş'akaybettikleri maçı hükmen kazandıklarını açıkladı.
20.02.2024 E-Spor
Avrupa basını Beşiktaş ve Emirhan Delibaş'ı konuşuyor: Acımasız karar!
Avrupa basını Beşiktaş ve Emirhan Delibaş'ı konuşuyor: Acımasız karar! Beşiktaş'ın bir arkadaşlık uygulamasında profil açan oyuncusu Emirhan Delibaş ile yollarını ayırması Avrupa'da da geniş yankı buldu.
20.02.2024 Beşiktaş
Ergin Ataman: En formda oyuncuları seçmeye çalıştık
Ergin Ataman: En formda oyuncuları seçmeye çalıştık FIBA EuroBasket 2025 Elemeleri’nde İtalya ve İzlanda ile karşı karşıya gelecek A Milli Basketbol Takımımız'da teknik heyet ve oyuncular basın mensupları ile buluştu
20.02.2024 Milli Takım
Anderson Talisca Türkiye'ye dönüyor! Süper Lig devine imza atacak
Anderson Talisca Türkiye'ye dönüyor! Süper Lig devine imza atacak Brezilya basınının iddiasına göre; süper solak yeniden Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor. Futbolseverleri heyecanlandıran bu haberin yaz transfer döneminde resmiyete kavuşacağı öğrenildi.
20.02.2024 Beşiktaş
Cristiano Ronaldo tribünden izledi, Lionel Messi oynadı! Al Nassr'dan Inter Miami'ye 6 gol
Cristiano Ronaldo tribünden izledi, Lionel Messi oynadı! Al Nassr'dan Inter Miami'ye 6 gol Al Nassr, Riyad Sezon Kupası'nda karşı karşıya geldiği Inter Miami'yi 6-0 mağlup etti.
1.02.2024 Dünyadan Futbol
Ronaldo-Messi düellosu! Dev buluşma 1 Şubat'ta
Ronaldo-Messi düellosu! Dev buluşma 1 Şubat'ta Suudi Arabistan’da dün başlayan ve 8 Şubat'ta sona erecek olan Riyadh Cup’ta, futbol dünyasının efsane isimler kozlarını paylaşacak. Messili Inter Miami ile Cristiano Ronaldo’nun forma giydiği Al Nassr’ın yanı sıra, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’yi çalıştıran Jorge Jesus’un takımı Al Hilal’in katılacağı turnuva, tam bir futbol şölenine sahne olacak.
30.01.2024 Dünyadan Futbol
Cristiano Ronaldo, Galatasaray-Fenerbahçe finaline davet edildi
Cristiano Ronaldo, Galatasaray-Fenerbahçe finaline davet edildi Suudi Arabistan Futbol Federasyonu, başta Cristiano Ronaldo olmak üzere Suudi Ligi'nde top koşturan birçok ünlü futbolcuyu Galatasaray - Fenerbahçe maçını izlemeye davet etti.
29.12.2023 Galatasaray
Cristiano Ronaldo rekora doymuyor! 2023'ü böyle bitirdi
Cristiano Ronaldo rekora doymuyor! 2023'ü böyle bitirdi Ronaldo'nun formasını giydiği Al-Nassr, deplasmanda Al Ittihad ile karşı karşıya geldi. Portekizli futbolcu bir rekora daha imza attı.
26.12.2023 Futbol
Murat Sancak, Henry Onyekuru ve Younes Belhanda gerçeğini açıkladı! 'Soyunma odasında ağzıma geleni söyledim'
Murat Sancak, Henry Onyekuru ve Younes Belhanda gerçeğini açıkladı! 'Soyunma odasında ağzıma geleni söyledim' Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Başkan Sancak, Henry Onyekuru'nun sosyal medyada viral olan görüntüsü sonrası yaşananları ilk kez açıkladı. Younes Belhanda'nın Galatasaray maçında kenara gelmesinin kendi fikri olduğunu belirten Sancak çarpıcı ifadeler kullandı.
16.12.2023 Adana Demirspor
Fenerbahçe'de durdurulamaz güç Ferdi Kadıoğlu! Takım arkadaşlarını bile solladı
Fenerbahçe'de durdurulamaz güç Ferdi Kadıoğlu! Takım arkadaşlarını bile solladı Konferans Ligi’nde oynanan Spartak Trnava maçında ortaya koyduğu futbolla, bir kez daha kendine hayran bırakan Ferdi Kadıoğlu, hem hücumda hem defansta dikkat çekti. Milli futbolcu için herkes ‘Bir doksan dakika daha oynar’ yorumunu yaptı.
16.12.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş transfer ateşini yaktı! Anderson Talisca seferberliği
Beşiktaş transfer ateşini yaktı! Anderson Talisca seferberliği Beşiktaş'ta yeni yönetimin ara transfer döneminde kadrosunu yıldızlarla güçlendirmeyi planladığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların bu doğrultuda ilk hedefinin Anderson Talisca olduğu vurgulandı.
15.12.2023 Beşiktaş
Trabzonspor'un yıldızıyla ilgili bomba iddia! Cristiano Ronaldo ile takım arkadaşı olacak mı?
Trabzonspor'un yıldızıyla ilgili bomba iddia! Cristiano Ronaldo ile takım arkadaşı olacak mı? Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın yeniden göreve gelmesinin ardından performansı yükselen tecrübeli futbolcuyla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'ın tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak istediği iddia edildi.
13.12.2023 Trabzonspor
Cristiano Ronaldo'nun durmaya niyeti yok! 1200. maçını boş geçmedi!
Cristiano Ronaldo'nun durmaya niyeti yok! 1200. maçını boş geçmedi! Kariyerini Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımında sürdüren Cristiano Ronaldo, kariyerinde 1200. maçına çıkarken, 868. golüne imza attı.
9.12.2023 Dünyadan Futbol
Ricardo Quaresma'dan Talisca cevabı! Beşiktaş'tan teklif beklediğini açıkladı
Ricardo Quaresma'dan Talisca cevabı! Beşiktaş'tan teklif beklediğini açıkladı Beşiktaş'ın eski yıldızlarından Ricardo Quaresma, Fenerbahçe derbisini izlemek için Türkiye'ye geldi. Portekizli futbolcu, siyah-beyazlılara geri dönmek istediğini dile getirdi.
8.12.2023 Beşiktaş
Talisca gerçekleri ortaya çıktı! Beşiktaş'a bir iyi, bir de kötü haber
Talisca gerçekleri ortaya çıktı! Beşiktaş'a bir iyi, bir de kötü haber Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başlayan Beşiktaş'ta gözler Anderson Talisca'ya çevrilmişti. Yıldız futbolcunun durumu hakkında gerçekler ortaya çıktı. İşte detaylar...
7.12.2023 Beşiktaş
Rıza Çalımbay derbi öncesi duyurdu! 'İkisi de antrenmanlara çıkmıyor'
Rıza Çalımbay derbi öncesi duyurdu! 'İkisi de antrenmanlara çıkmıyor' Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe derbisi öncesi açıklamalarda bulundu. Çalımbay, Rosier ve Masuaku'nun antrenmanlara çıkmadığını Ghezzal ve Bailly'nin ise antrenmanlarda yer aldığını ifade etti.
6.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Anderson Talisca gelişmesi! Gözler Arabistan'da
Beşiktaş'ta Anderson Talisca gelişmesi! Gözler Arabistan'da Beşiktaş'ta son dönemde gündem Anderson Talisca... Al Nassr’la transfer önceliği anlaşması yapan siyah-beyazlıların Ocak ayında ilk hamleyi Anderson Talisca için yapması bekleniyor.
6.12.2023 Beşiktaş
Tayfur Bingöl'den Talisca'ya para göndermesi
Tayfur Bingöl'den Talisca'ya para göndermesi Kariyerine Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'da devam eden Talisca Beşiktaş'ın gündemine gelmeye devam ediyor. Tayfur Bingöl'ün Brezilyalı yıldız için yaptığı yorum dikkat çekti.
5.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta seçim sonrası 3 bomba birden! Çılgın transfer planı
Beşiktaş'ta seçim sonrası 3 bomba birden! Çılgın transfer planı Beşiktaş'ta yapılan olağanüstü seçimli genel kurul sonrası yeni yönetim kolları sıvadı. Ocak ayında takımı güçlendirme planı olan yeni yönetim şimdiden 3 yıldız için girişimlerine başladı.
5.12.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Anderson Talisca ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.