4K Video

4K Video

Son dakika 4k video haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 4k video gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 4k video haber sayfamızda...

4K Video

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 883 4k video haberi bulunmuştur.
iPhone 14 fiyatı ne kadar, Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak? 2022 Apple Event: AirPods Pro 2, Apple Watch Series 8, iPhone 14 özellikleri ve fiyat...
iPhone 14 fiyatı ne kadar, Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak? 2022 Apple Event: AirPods Pro 2, Apple Watch Series 8, iPhone 14 özellikleri ve fiyat... Apple, her yıl eylül ayında gerçekleştirdiği ve yeni ürünlerini tanıttığı 'Apple Event'ı düzenledi. Merakla beklenen iPhone 14 özellikleri ve fiyatı ile birlikte AirPods Pro 2, Apple Watch Series 8 de tanıtımda yerini aldı. Peki, yeni Apple ürünlerinin fiyatı ne kadar, iPhone 14 Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak?
7.09.2022 Bilgi Rehberi
‘Beyaz eşyada enerji verimliliği üç kat arttı’
‘Beyaz eşyada enerji verimliliği üç kat arttı’ Beyaz eşya ürünlerinde enerji verimliliği ve su tasarrufu artıyor. IFA 2022 sırasında gazetecilerle bir araya gelen Arçelik CEO’su Hakan Bulgurlu, son on yılda buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinelerinde enerji verimliliğinin üç kat arttığını söyledi.
6.09.2022 Ekonomi
Renk değiştiren selfie canavarı
Renk değiştiren selfie canavarı vivo’nun yeni cep telefonu modeli V23 5G, tam bir selfie canavarı. Renk değiştiren arka cam yüzeyi ve 50 MP geniş selfie kamerasıyla öne çıkan model, mobil fotoğrafçılıkta ezberleri bozacak. İşte, her yönüyle vivo V23 5G…
6.05.2022 Advertorial
Vivo’dan yeni seri
Vivo’dan yeni seri Türkiye’de cep telefonu üretimine başlayan vivo, yeni V21 serisi akıllı telefonlarını Türkiye’de piyasaya sürdü.
20.08.2021 Ekonomi
Uygun fiyatlı ve hafif Xiaomi Mi 11 Lite incelemesi
Uygun fiyatlı ve hafif Xiaomi Mi 11 Lite incelemesi Akıllı telefon artık bir lüks olmaktan çıktı, adeta gereklilik haline geldi. Hal böyle olunca her bütçeye seslenen telefonlar da piyasaya çıkmaya devam ediyor. Uygun fiyatı ve yüksek performansı ile Türkiye’de de dikkat çekmesi beklenen Xiaomi Mi 11 Lite modelini Milliyet Teknoloji olarak inceledik. Öne çıkanları, şık tasarımı ve uygun fiyatıyla kendini diğer modellerden ayıran Xiaomi Mi 11 Lite’ı almalı mısınız, almamalı mısınız?
5.08.2021 Teknoloji
General Mobile GM 21 Pro modelini tanıttı
General Mobile GM 21 Pro modelini tanıttı Telefon pazarının yerli üreticilerinden olan General Mobile, yeni akıllı telefon modelini tanıttı. Telefonun standart bir tasarımı bulunuyor ve nispeten daha uygun fiyatlı olarak bizleri karşılıyor.
24.05.2021 Teknoloji
Youtube Video Nasıl İndirilir? Youtube'dan Video İndirme Yöntemleri Nelerdir?
Youtube Video Nasıl İndirilir? Youtube'dan Video İndirme Yöntemleri Nelerdir? Zamanla televizyonun yerini almaya başlayan Youtube, internet kullanıcılarına pek çok farklı içerik sunuyor. Normalde Youtebe Premium kullanıcılarına sunulan video indirme işlemini artık herkes ücretsiz bir şekilde yapabiliyor. Youtube video indirmenin pek çok farklı yöntem bulunuyor. Youtube video nasıl indirilir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
3.05.2021 Teknoloji
Need for Speed Payback sistem gereksinimleri neler?
Need for Speed Payback sistem gereksinimleri neler? Ghost Games tarafından geliştirilen kült yarış oyunu Need for Speed Payback'e ait yeni bir oynanış videosu yayınlandı ve sistem gereksinimleri de açıklandı. İşte Need for Speed Payback'in minimum ve önerilen sistem gereksinimleri...
7.07.2020 Oyun
iPhone SE 2020'ye özel satış seçeneği! Yalnızca 3.259 lira...
iPhone SE 2020'ye özel satış seçeneği! Yalnızca 3.259 lira... MediaMarkt Türkiye, çarpıcı özellikleriyle dikkat çeken iPhone SE’nin satışlarına başladı. 4.7 inç Retina HD ekrana, A13 Bionic çipe, Touch ID parmak izi sensörüne, 12 MP arka ve 7 MP ön kamera çözünürlüğüne ve daha bir çok özelliğe sahip iPhone SE, MediaMarkt’ta 5.299 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. MediaMarkt’ta faizsiz ve masrafsız 3 taksit fırsatına ek olarak eski telefonunu getirenlere 3.259 TL’den başlayan fiyat seçenekleri de sunuluyor.
5.06.2020 Teknoloji
Bayrama Özel İndirimler ve Hediye Rehberi
Bayrama Özel İndirimler ve Hediye Rehberi DJI; bayramın ve Babalar Günü'nün yaklaştığı bu dönemde hayatın özel anlarını yakalamaya, sevdiklerimizle bağ kurmaya ve kullanıcılarını eğlendirmeye yardımcı olmak için en iyi ürünlerini cazip indirimlerle sunuyor.
22.05.2020 Teknoloji
5 kelime 1 masal - Masal terapisi etkinliği
5 kelime 1 masal - Masal terapisi etkinliği Bu makalemizde çocuklarınızla uygulayabileceğiniz bir masal terapisi etkinliği paylaştık. Bu etkinlik ile hem keyifli vakit geçirebilir hem de çocuklarınızın iç dünyalarını tanıma fırsatı bulabilirsiniz.
9.08.2020 Uzaktan Eğitim
DJI Mavic Air 2 tanıtıldı! İşte özellikleri ve Türkiye fiyatı...
DJI Mavic Air 2 tanıtıldı! İşte özellikleri ve Türkiye fiyatı... DJI; yüksek nitelikli görüntüleme, sezgisel ve ileri seviye uçuş performansıyla devrim yaratacak akıllı ve güvenli teknolojiyi, çok yönlü dronu Mavic Air 2 modelinde bir araya getirdi. Mavic Air 2, havada yaratıcılıkta yeni bir çağın kapısını aralıyor. DJI Mavic Air 2 Türkiye fıyatı ne kadar? DJI Mavic Air 2 özellikleri neler? Bu soruların cevabı haberimizde...
29.04.2020 Teknoloji
“En İyi Fotoğraf İnovasyonu” kategorisinde de ödül Sony’nin
“En İyi Fotoğraf İnovasyonu” kategorisinde de ödül Sony’nin Sony’nin dijital görüntüleme sektörüne getirdiği yenilikler ve bu alanda sergilediği performans, toplamda 4 TIPA ödülüyle, dünyaca ünlü Technical Image Press Association tarafından bir kez daha takdir edildi.
21.04.2020 Teknoloji
Akıllı telefon alırken en çok bu 3 özelliğe dikkat edin
Akıllı telefon alırken en çok bu 3 özelliğe dikkat edin Akıllı telefon üreticileri telefon üretiminde birbiriyle yarışıyor ve ard arda ürünler sunuyor. Telefonların donanımlarındaki gelişmeler beklentileri de değiştiriyor. Akıllı telefon alırken en çok hangi konuda dikkatli olmanız gerektiğini biliyor musunuz?
23.01.2020 Teknoloji
Çinliler depremi önceden haber veren telefon yaptı!
Çinliler depremi önceden haber veren telefon yaptı! Akıllı telefon üreticileri hemen her gün farklı özelliklere sahip telefonlar geliştirip birbiriyle rekabet savaşı veriyor. Mobil uygulamalar, yüksek grafikli oyunlar, gelişmiş kamera teknolojileri, 4K video çekimi, hayatı kolaylaştıran mobil uygulamalar derken bir akıllı telefon ne kadar geliştirilebilir sorusu akıllara geliyor.
10.01.2020 Teknoloji Haberleri
Acer yeni Spin serisi dizüstü bilgisayarlarını tanıttı!
Acer yeni Spin serisi dizüstü bilgisayarlarını tanıttı! Acer, CES 2020'de yeni Spin serisi dizüstü bilgisayar serisini tanıttı!
Eğlence projeksiyonda!
Eğlence projeksiyonda! Yeni nesil projeksiyon cihazları ev eğlencesini yeniden tanımlıyor. Boyutları geçmişe göre bir hayli küçüldü. Teknik özellikleri ve görüntü kaliteleri artarken film geceleri ve oyun maratonlarının gözdesi haline geldiler
7.07.2019 Ekonomi
TT, veri akışını 4’e katlayacak
TT, veri akışını 4’e katlayacak Türk Telekom, 400 Gbps Ethernet teknolojisini kullanarak abonelerine 4 kat daha hızlı veri akışı sağlayacak. İlk etapta sadece Ankara’da kullanılan 400 Gbps teknolojisi, test aşamaları sonrasında tüm Türkiye’ye yaygınlaştırılacak.
9.06.2019 Ekonomi
Fenomen olma hayali fotoğrafçı yapıyor
Fenomen olma hayali fotoğrafçı yapıyor Ülkemizde sosyal medya fenomenlerinin sayısı artıyor. Cep telefonları yanında video ve fotoğraf paylaşımı yapan birçok fenomenin ortaya çıkmasıyla fotoğraf ve video çeken profesyonel fotoğraf makinelerine ilgi yükseliyor
20.05.2019 Ekonomi
OPPO yeni Reno serisini Türkiye'de tanıttı!
OPPO yeni Reno serisini Türkiye'de tanıttı! OPPO yeni Reno serisinin Türkiye tanıtımını gerçekleştirdi. Yeni Reno serisi, tasarım, fotoğraf, performans ve bağlantı özellikleriyle akıllı telefon pazarında gördüklerimizin ötesine geçerek bir dönüm noktası olacak.
3.05.2019 Android
OPPO yeni Reno serisini tanıttı! 5G sürprizi...
OPPO yeni Reno serisini tanıttı! 5G sürprizi... OPPO yeni Reno serisini tanıttı. Tanıtılan yeni modeller arasında 5G'li bir akıllı cihazın da olması dikkat çekti.
24.04.2019 Teknoloji
iPhone XR inceleme: Hem renkli hem de pili uzun süre gidiyor
iPhone XR inceleme: Hem renkli hem de pili uzun süre gidiyor 2018 yılında piyasaya sürülen üç yeni iPhone'dan iPhone XR, en etkileyici olanı. Teknik özellikleri nedeniyle değil - iPhone XS ondan  pek çok alanda biraz ileride - size 'tasarruf' ettirmesi açısından! Çok sayıda renk, iyi pil ömrü ve daha düşük fiyat? Yeni bir iPhone istiyorsanız, önce iPhone XR'a bakmalısınız.
3.01.2019 Teknoloji
Yeni ürün yağmuru
Yeni ürün yağmuru Eylül ayıyla beraber bütün markalar yeni ürünlerinin birer birer lansmanını yapıyor.
6.10.2018 Ekonomi
Photokina'da neler yaşandı? Vlogger için kamera - Canon EOS R ve daha fazlası
Photokina'da neler yaşandı? Vlogger için kamera - Canon EOS R ve daha fazlası Dünyanın en büyük fotoğraf fuarı Photokina'da Canon, Nikon, Panasonic gibi büyük firmalar, aynasız ve full frame fotoğraf makineleri sergiledi. Canon EOS R'ın büyük ilgi gördüğü fuarda dikkat çeken ürünleri aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.
1.10.2018 Teknoloji
Fotoğrafı aynasızlar bastı!
Fotoğrafı aynasızlar bastı! Dünyanın en büyük fotoğraf fuarı Photokina’ya ‘aynasız’ ve ‘full frame’ fotoğraf makineleri damga vuruyor. Hemen her marka bu segmentlerde model çıkarıyor.
28.09.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

4K Video ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.