Download

Download

Son dakika download haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan download gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan download haber sayfamızda...

Download

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 305 download haberi bulunmuştur.
AB internet kurallarını yenilemeli
AB internet kurallarını yenilemeli AB Telekomünikasyon Sektörü Uzmanı Her hâlükârda, her operatörün yaptığı yatırımların miktarından bağımsız olarak, adil paylaşım teorisini basit şekilde sadece maliyetler listesi üzerinden haklı çıkarmak zor görünüyor.
4.07.2023 Milliyet Rekabet
7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları: 7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Özgün Yayınları Cevapları 2022-2023
7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları: 7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Özgün Yayınları Cevapları 2022-2023 Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile öğrenciler yoğun bir ders dönemine girdi. Eğitim öğretim hayatının önemli derslerinden birisi de Türkçe’dir. Türkçe kitaplarında birbirinden farklı konular ve etkinlikler yer almaktadır. 7. sınıf öğrencilerinin kendilerini geliştirmesi için bu etkinlikler genellikle ev ödevi olarak verilir. Kitaplardaki etkinlikler ve örnekler MEB kararı ile yıldan yıla farklılık göstermektedir. Öğrencinin dilsel becerilerini geliştirmeyi amaçlayan 7. sınıf Türkçe ders kitabı MEB ve Özgün Yayınları olarak ikiye ayrılıyor. 7. sınıf Türkçe ders kitabı Özgün Yayınları cevapları için “7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları 2022-2023” içeriğimize göz atabilirsiniz.
1.12.2022 Eğitim
Download Obb Service Ne Demek, Neden Olur? Download Obb Service Nasıl Geçer?
Download Obb Service Ne Demek, Neden Olur? Download Obb Service Nasıl Geçer? Download obb service özellikle PUBG oyun indirme esnasında sistemsel olarak görülen bir hata olarak tanımlanmaktadır. Download obb service sistem hatası vermesi oyunun indirilememesi, açılmaması ve oyunun rahatlıkla oynanmaması gibi bir takım sorunlar ile kullanıcılar karşılaşabilmektedir. Download obb service sistemsel bir sorun olarak bilinmekle birlikte henüz net olarak nasıl çözülmesi ile ilgili bilgiye ulaşılamamaktadır. İşte, tüm detaylar.
5.07.2022 Sözlük
5G için kritik tarih 5 Ocak! Uzmanlar uyardı: Tüm hava araçları için geçerli
5G için kritik tarih 5 Ocak! Uzmanlar uyardı: Tüm hava araçları için geçerli ABD, 5 Ocak’ta ülke genelinde 5G teknolojisine geçmeye hazırlanırken, uzmanlar 5G ile birlikte uçuş güvenliğinin de ciddi risklerle karşı karşıya kalabileceği konusunda uyarıyor.
26.02.2022 Gündem
SpaceX, Starlink'i internetini uçaklara entegre edecek
SpaceX, Starlink'i internetini uçaklara entegre edecek Elon Musk'ın çok büyük yatırımlar yaptığı ve üst düzey teknoloji altyapısını kullandığı Starlink için yeni bir anlaşma ortaya çıktı. Uzaydan internet projesi olarak da bilinen Starlink uyduları sadece evler ya da iş yerleri değil uçaklar da hedefleniyor.
10.06.2021 Teknoloji
24 Mbps İnternet Hızı Nasıl? 24 Mbps İle Ne Yapılabilir?
24 Mbps İnternet Hızı Nasıl? 24 Mbps İle Ne Yapılabilir? İnternet hızları günümüzde her geçen zaman daha da yüksek noktaya çıkmaya devam ediyor. İnternette daha rahat dolaşmak ve indirme yapmak gibi pek çok farklı konu hakkında iyi bir internet arzu edilir. Peki 24 MBPS internet hızı nasıl? 24 MBPS ile ne yapılabilir? İşte merak edilen tüm detaylar.
24.05.2021 Teknoloji
Youtube Video Nasıl İndirilir? Youtube'dan Video İndirme Yöntemleri Nelerdir?
Youtube Video Nasıl İndirilir? Youtube'dan Video İndirme Yöntemleri Nelerdir? Zamanla televizyonun yerini almaya başlayan Youtube, internet kullanıcılarına pek çok farklı içerik sunuyor. Normalde Youtebe Premium kullanıcılarına sunulan video indirme işlemini artık herkes ücretsiz bir şekilde yapabiliyor. Youtube video indirmenin pek çok farklı yöntem bulunuyor. Youtube video nasıl indirilir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
3.05.2021 Teknoloji
iOS 14.6'ın beta sürümü kullanıma açıldı
iOS 14.6'ın beta sürümü kullanıma açıldı Yeni iOS sürümü olarak bilinen 14.5 son kullanıcıya ulaşması biraz zaman alacak olsa da iOS 14.6 beta sürümü kullanıma açıldı.
23.04.2021 Teknoloji
Twitter Video Nasıl İndirilir? Twitter Video İndirme İşlemi Nasıl Yapılır?
Twitter Video Nasıl İndirilir? Twitter Video İndirme İşlemi Nasıl Yapılır? Twitter dünyanın en çok kullanılan sosyal mecralarından bir tanesidir. Twitter üzerinden paylaşılan videolar pek çok kullanıcı tarafından indirilmektedir. Twitter üzerinden nasıl video indirileceğini bilmeyenler ise bir araştırma sürecine girmektedirler. Twitter da video indirmek son derecede basit bir işlemdir. Peki, Twitter video nasıl indirilir? Twitter video indirme işlemi nasıl yapılır? İşte twitter aracılığı video indirmek için uygulamanız gereken adımlar.
11.04.2021 Teknoloji
Youtube'dan Şarkı Nasıl İndirilir? Mp3 Ve Mp4 Formatlarında Müzik İndirme Yöntemleri
Youtube'dan Şarkı Nasıl İndirilir? Mp3 Ve Mp4 Formatlarında Müzik İndirme Yöntemleri Youtube dünyanın en fazla izlenen video platformu siteleri arasındadır. Dünyanın da aynı zamanda en çok ziyaret edilen sitelerinden olan Youtube da birçok müzik bulunmaktadır. Youtube'da şarkı indirmek oldukça kolaydır. Bunun için hem programlı hem de programsız seçenekleri tercih edebilirsiniz. Youtube üzerinden sevdiği şarkıları indirmek isteyenler nasıl indirebileceğini merak etmektedirler. Peki Youtube'dan şarkı nasıl indirilir? Mp3 ve MP4 formatlarında müzik indirme yöntemleri nelerdir? İşte müzik indirmek için yapabileceğiniz tüm detaylar.
8.04.2021 Teknoloji
Jquery Nedir, Ne İşe Yarar? Jquery Nasıl Kullanılır, Neler Yapılabilir?
Jquery Nedir, Ne İşe Yarar? Jquery Nasıl Kullanılır, Neler Yapılabilir? JQuery kelimesi İngilizce kökenli olup ismini sistemin geliştirici kişisinden almaktadır. Aslında JQuery bir kütüphanedir. Teknoloji dünyasının dijital kütüphanesi denmektedir. JQuery yazılım ve uygulamalarda yardımcı dil olarak kullanılır. Web sitesi sektöründe tercih edilir. Sizler için JQuery nedir, ne işe yarar ve JQuery nasıl kullanılır, neler yapılabilir konularına dair tüm detaylar.
4.04.2021 Teknoloji
AKN Nedir, Ne İşe Yarar? Adil Kullanım Kotası Kalktı Mı?
AKN Nedir, Ne İşe Yarar? Adil Kullanım Kotası Kalktı Mı? İnternet üzerinde en çok merak edilen konulardan biri AKN olarak öne çıkıyor. Günümüzde ise bu yapı yavaş yavaş artık internet üzerinden kalkmaya başladı. Peki Akn nedir, ne işe yarar? Adil kullanım kotası kalktı mı? İşte bu konuda merak edilenler.
30.03.2021 Eğitim
Download Ne Demek? İngilizce Olan Download Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir?
Download Ne Demek? İngilizce Olan Download Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir? Hayatımızda karşımıza çıkan birçok İngilizce kelime bulunuyor. Bu kelimeler arasında download kelimesi de bulunuyor. Download kelimesi özellikle internet ortamında önümüze çıkabiliyor. Download kelimesinin anlamını birçok kişi bilmiyor. Download ne demek? İngilizce olan download kelimesinin Türkçe anlamı nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
12.02.2021 Teknoloji
İnternet İndirme (Download) Ve Yükleme (Upload) Hızı Kaç Mbps Olmalı?
İnternet İndirme (Download) Ve Yükleme (Upload) Hızı Kaç Mbps Olmalı? En çok merak edilen konular içerisinde Download ve upload hızlarının kaç Mbps olması gerektiğidir. Tabii bu durum servis sağlayıcının sunduğu hizmete bağlı olarak değişkenlik gösterir. Peki, internet indirme (download) ve yükleme (upload) hızı kaç mbps olmalı? İşte bu konuda merak edilenler.
22.10.2020 Teknoloji
Scratch Nedir, Ne İşe Yarar? Scratch Programı Nasıl İndirilir, Başlıca Özellikleri Nelerdir?
Scratch Nedir, Ne İşe Yarar? Scratch Programı Nasıl İndirilir, Başlıca Özellikleri Nelerdir? Günümüzde artık birçok reklam, film vs. gibi alanlarda artık programlar olmazsa olmaz bir kolaylık sunuyor. Bu türde birçok program mevcutken, kullanım olarak sağladığı konfor ve bambaşka niteliklerini kullanıcılarına stratch ne şekilde sunuyor? Detaylarıyla belirttik.
3.09.2020 Teknoloji
Ping Nedir? Ping Nasıl Ölçülür? Oyunlarda Ping Düşürme Yöntemleri
Ping Nedir? Ping Nasıl Ölçülür? Oyunlarda Ping Düşürme Yöntemleri İnternet genelinde hakkında en çok arama yapılan konulardan biri olan Ping ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Pingin ne olduğu, nasıl ölçüldüğü ve düşürme yöntemlerine ilişkin merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz...
13.09.2020 Gündem
Steam_Api.dll Hatası Çözümü Nedir? Sorunu Gidermek İçin Öneriler
Steam_Api.dll Hatası Çözümü Nedir? Sorunu Gidermek İçin Öneriler Bilgisayarlarda pek çok hatalar oluşabilir. Bu hataların mutlaka düzeltilmesi gerekir. Bu hataların düzeltilmesi bilgisayar sisteminin bileşenlerinin performansları için oldukça önemlidir. Bu hatalardan birisi de steam_api.dll hatasıdır. Peki steam_api.dll hatası çözümü nedir? Sorunu gidermek için önerileri sizlere detaylıca açıkladık.
23.07.2020 Teknoloji
İOS 14 beta - apple indir (download) | İOS 14 özellikleri neler?
İOS 14 beta - apple indir (download) | İOS 14 özellikleri neler? İOS 14 güncellemesi ile ilgili müjdeli haber geldi. Apple kullanıcılarını yakından ilgilendiren İOS 14 özellikleri neler, hangi iphonelarda olacak? Ana Ekran sayfalarında bugüne kadarki en büyük güncellemeye yer veren sürümde, göz alıcı bir şekilde yeniden tasarlanan araç takımları ve Uygulama Arşivi, App Clips ile App Store’dan yararlanmanın yeni bir yolu, Mesajlar uygulamasında güçlü güncellemeler ve daha fazlası yer alıyor.
23.06.2020 Gündem
Evde internet hızı artıyor
Evde internet hızı artıyor Evlerde internet hızlarını artırmak için operatörler harekete geçti. Turkcell Superonline evden çalışma ve evden eğitim sürecinde interneti yoğun olarak kullanan fiber müşterileri için en düşük indirme hızını 50 Mbps’ye, yükleme hızını ise dört kat artırarak 20 Mbps’ye çıkardı.
17.04.2020 Ekonomi
Zoom yeni güvenlik araçlarını tanıttı
Zoom yeni güvenlik araçlarını tanıttı Popüler video iletişim platformu Zoom, v4.6.10 güncellemesi ile görüşme gizliliğini ve güvenliğini artıran yeni özelliklerini duyurdu. Zoom CEO’su Eric Yuan, daha önce açıkladığı 90 günlük yol haritasının kapsamını genişlettiklerini açıkladı ve kullanıcıları bilgilendirmek için her Çarşamba webinar düzenleyeceklerini belirtti.
16.04.2020 Teknoloji
Zoom Meeting nedir, nasıl kullanılır? Zoom üzerinden online ders nasıl yapılır?
Zoom Meeting nedir, nasıl kullanılır? Zoom üzerinden online ders nasıl yapılır? Uzaktan eğitim süresinin 30 Nisan tarihine kadar uzatılma kararının alınmasının ardından öğretmenler artık kendileri normal süre zarfında eğitim verdikleri okullarda zoom adlı program üzerinden kendi öğrencilerine ders anlatmaya başlayacak. Hal böyle olunca binlerce öğretmen Zoom nasıl kullanılır, ve online ders nasıl yapılır soularına yanıt aramaya başladı. Peki zoom online eğitim nasıl verilir?
30.03.2020 Gündem
AKK'nin kaldırılmasının ardından internet fiyatları ne kadar oldu?
AKK'nin kaldırılmasının ardından internet fiyatları ne kadar oldu? Yeni yılın ilk günü itibariyle Adil Kullanım Kotası (AKK) uygulamasına son verilirken, internet servis sağlayıcısı firmaların, AKK sonrasında uygulayacağı olan tarife ve ücretlendirme bedelleri de belli oldu.
2.01.2019 Teknoloji
Steam'de 18.5 TL olan oyun Humble Bundle'da ücretsiz hale geldi
Steam'de 18.5 TL olan oyun Humble Bundle'da ücretsiz hale geldi Humble Bundle, Steam’de 18.5 TL’den satılan Orwell: Keeping an Eye On You adlı oyunu ücretsiz yaptı. Normalde 18.5 TL'ye satılan Orwell: Keeping an Eye On You adlı oyuna tamamen ücretsiz sahip olmak için ne yapmak gerekiyor?
17.08.2018 Oyun
Guns Of Icarus Alliance, Humble Bundle'da kısa süreliğine ücretsiz hale geldi
Guns Of Icarus Alliance, Humble Bundle'da kısa süreliğine ücretsiz hale geldi Humble Bundle, Steam’de 24 TL’den satılan Guns Of Icarus Alliance adlı oyunu kısa süreliğine tamamen ücretsiz yaptı. Normalde 24 TL'ye satılan Guns Of Icarus Alliance'a tamamen ücretsiz sahip olmak için ne yapmak gerekiyor?
27.07.2018 Teknoloji
Hitman Summer Pack kısa süreliğine ücretsiz oldu
Hitman Summer Pack kısa süreliğine ücretsiz oldu Resmi Hitman Twitter hesabına göre Hitman Summer Pack sınırlı bir süre için ücretsiz olarak indirilebiliyor. Episode 3: Marrakesh adlı bölümü 31 Temmuz'a kadar Steam, Xbox One veya PS4 platformlarından indirebilirsiniz.
18.07.2018 Oyun

Benzer Haber Etiketleri

Download ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.