Elif Perinçek

Elif Perinçek

Son dakika Elif Perinçek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Elif Perinçek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Elif Perinçek haber sayfamızda...

Elif Perinçek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 75 elif perinçek haberi bulunmuştur.
Gökhan Türkmen’den oje tepkilerine yanıt
Gökhan Türkmen’den oje tepkilerine yanıt Şarkıcı Gökhan Türkmen'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tırnaklarındaki ojeyle dikkat çekmişti. Bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki alan Türkmen açıklama yaptı.
20.02.2024 Cadde
Gökhan Türkmen: Oje sürmeyi seviyorum
Gökhan Türkmen: Oje sürmeyi seviyorum Şarkıcı Gökhan Türkmen'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tırnaklarındaki ojeyle dikkat çekmişti. Önceki gün kızlarıyla Hupalupa Eğlence Merkezi'nde zaman geçiren Türkmen, tırnaklarındaki oje ile ilgili sorulara yanıt verdi.
4.01.2024 Cadde
Suç duyurusu gündem olmuştu! Gökhan Türkmen'den Elif Perinçek açıklaması
Suç duyurusu gündem olmuştu! Gökhan Türkmen'den Elif Perinçek açıklaması İzmir depreminde yıkılan binanın enkazından 65 saat sonra çıkarılan ve depremin simge isimlerinden biri haline gelen Elif Perinçek'in ailesinin, depremle ilgili bestenin tanıtımı ve konserde kızlarının görüntülerinin izinsiz kullanıldığı iddiasıyla Gökhan Türkmen hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü şarkıcı, Kuruçeşme Açıkhava konseri öncesi çok konuşulan olaya dair açıklama yaptı.
3.11.2023 Cadde
YUVA’dan hekim adaylarına destek
YUVA’dan hekim adaylarına destek İzmir depreminin simge isimlerinden Elif’in babası Oğuz Perinçek, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen bölgelere ikinci kez gelerek depremzede tıp fakültesi öğrencisinin kitap talebini yerine getirdi.
2.03.2023 Ege
Bayraklı’da ilk ders zili 6 Şubat
Bayraklı’da ilk ders zili 6 Şubat Bayraklı Belediyesi, 75. Yıl Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Elif Bebek Anaokulu için kayıt alınmaya başlandı.
5.12.2022 Ege
İzmir'de depremin 2'nci yıl dönümünde, hayatını kaybedenler anıldı
İzmir'de depremin 2'nci yıl dönümünde, hayatını kaybedenler anıldı İzmir'de 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremin yıl dönümünde hayatını kaybeden 117 kişi anıldı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) İzmir İl Müdürlüğü'nce düzenlenen anma programında Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Bayraklı ilçesinde 'deprem parkı' olarak yenilenen Hasan Ali Yücel Parkı'ndaki 30 Ekim Deprem Anıtı'na da karanfiller bırakıldı.
30.10.2022 Haberler
İzmir'de depremin 2'nci yıl dönümünde, hayatını kaybedenler anıldı
İzmir'de depremin 2'nci yıl dönümünde, hayatını kaybedenler anıldı İzmir'de 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremin yıl dönümünde hayatını kaybeden 117 kişi anıldı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) İzmir İl Müdürlüğü'nce düzenlenen anma programında Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Bayraklı ilçesinde 'deprem parkı' olarak yenilenen Hasan Ali Yücel Parkı'ndaki 30 Ekim Deprem Anıtı'na da karanfiller bırakıldı.
30.10.2022 Gündem
'Hükümetle karşılıklı güçlü diyalog olmalı'
'Hükümetle karşılıklı güçlü diyalog olmalı' CHP lideri Kılıçdaroğlu, İzmir’de belediye başkanlarıyla buluştu. Merkezi hükümetin elinden gelen çabayı gösterdiğini belirten Kılıçdaroğlu “Ama bizim belediye başkanlarımız burada tarih yazmışlardır” dedi
9.12.2020 Siyaset
Ayda ve Elif’e ziyaret
Ayda ve Elif’e ziyaret CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir depreminde enkaz altından kurtarılan ve simge isimler haline gelen Ayda ve Elif bebekleri ziyaret etti.
8.12.2020 Ege
Perinçek Ailesi taburcu oldu
Perinçek Ailesi taburcu oldu İzmir depreminin ardından 65 saat sonra enkazdan çıkarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek, kardeşleri Elzem ve Ezel ile anneleri Ege Üniversitesi (EÜ) Emel Akın Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Seher Perinçek, tedavilerinin tamamlanmasının ardından Ege Üniversitesi Hastanesi’nden taburu edildi.
14.11.2020 Ege
İzmir'in mucize çocuğu Elif'ten haber var
İzmir'in mucize çocuğu Elif'ten haber var İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 65 saat sonra çıkarılan Elif Perinçek kardeşleri Elzem ve Ezel Perinçek ile anneleri Seher Dereli Perinçek (38), tedavilerinin tamamlanmasının ardından Ege Üniversitesi Hastanesi'nden taburcu edildi.
12.11.2020 Gündem
Minik bedenleri kurtaranlar döndü
Minik bedenleri kurtaranlar döndü İZMİR Bayraklı’da, 65 ve 91 saat sonra çıkarılan Elif Perinçek ile Ayda Gezgin’e ilk müdahaleyi yapan ekipler içinde yer alan Bursa Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve 112 sağlık ekipleri evlerine döndü.
10.11.2020 Ege
'Benim için de mucize oldu'
'Benim için de mucize oldu' 3 yaşındaki Elif Perinçek’in enkazdan kurtarıldığı tarihi fotoğrafı çeken Süreyya Mümtaz Kurt’la, deklanşöre bastığı o anın öncesini ve sonrasını konuştuk.
8.11.2020 Pazar
Koca’dan övgü
Koca’dan övgü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavileri sürdürülen depremzedeleri ziyaret etti.
7.11.2020 Ege
Son dakika - Gaziantep'ten anlamlı gol sevinci! Elif Perinçek'i unutmadılar...
Son dakika - Gaziantep'ten anlamlı gol sevinci! Elif Perinçek'i unutmadılar... Süper Lig'de Beşiktaş'ı konuk eden Gaziantep FK'da futbolcular attıkları ilk gol sonrası sevinçlerinde İzmir'i unutmadı. Futbolcular 65 saat sonra enkazdan kurtarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek'in simgeleşen parmak tutma pozunu verdi.
6.11.2020 Gençlerbirliği
Edremit’ten vefa
Edremit’ten vefa İzmir’de yıkıma neden olan depremde 65 saat sonra enkazdan çıkarılan Elif Perinçek’e ilk müdahaleyi yapan ekipte yer alan, Balıkesir 112 Acil Tıp Teknisyeni Metin Atik, memleketi Edremit’te Belediye tarafından cumhuriyet altını ve teşekkür plaketiyle ödüllendirildi.
6.11.2020 Ege
Minik bedenler daha dayanıklı
Minik bedenler daha dayanıklı İzmir’de meydana gelen depremden 58 saat sonra sağ olarak kurtarılan Elif Perinçek ve 91 saat sonra çıkarılan Ayda Gezgin tüm Türkiye’yi sevinç gözyaşlarına boğdu.
6.11.2020 Ege
Son dakika... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Elif ve Ayda'nın son durumlarını açıkladı
Son dakika... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Elif ve Ayda'nın son durumlarını açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir'deki depremde yaralanan 36 kişinin tedavisinin devam ettiğini, yoğun bakımdaki 7 hastanın 5'inin durumunun ciddiyetini koruduğunu açıkladı. Depremde yaralananları ziyaret eden Bakan Koca, Elif Perinçek ve Ayda Gezgin'in de son durumlarını açıkladı.
5.11.2020 Gündem
Son dakika: Fahrettin Koca'dan Elif ve Ayda açıklaması! İşte son durumları
Son dakika: Fahrettin Koca'dan Elif ve Ayda açıklaması! İşte son durumları Sağlık Bakanı Koca, İzmir’deki depremde yaralı olarak kurtarılan çocukları tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesinde ziyaretleri sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, İzmir depreminde enkazdan kurtarılan Elif Perinçek ve Ayda Gezgin'in sağlık durumlarıyla ilgili detayları paylaştı.
5.11.2020 Gündem
Elif'in parmağını tuttuğu kahraman İtfaiyeci: Hiçbir hareket yoktu, hiçbir belirti yoktu
Elif'in parmağını tuttuğu kahraman İtfaiyeci: Hiçbir hareket yoktu, hiçbir belirti yoktu İzmir'deki Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 65 saatin ardından 3 yaşındaki Elif Perinçek'i yaralı olarak çıkaran ve Elif’in parmağına bırakmadığı Pendik İtfaiye İstasyonu'na bağlı Onbaşı Muammer Çelik alkışlar arasında İstanbul’da mesai arkadaşları ile buluştu . O anları anlatan kahraman itfaiyeci Çelik; “Hiçbir hareket yoktu. Hiçbir belirti yoktu. Ölmüş olduğunu düşünmüştük. Elif parmağıma tutunarak hayata tutundu “dedi. Öte yandan kahraman itfaiyecilere Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin teşekkür plaketi verdi.
5.11.2020 Haberler
Mucize kuzucuklar
Mucize kuzucuklar İzmir’de meydana gelen depremden 65 saat sonra enkaz altından kurtarılan Elif Perinçek ve 91 saat sonra kurtarılan Ayda Gezgin mucizesi, tüm yurdu sevinç gözyaşlarına boğdu.
5.11.2020 Cadde
Elif ve Ayda'yı yaşamda, küçük bedenleri tuttu!
Elif ve Ayda'yı yaşamda, küçük bedenleri tuttu! İzmir’i vuran depremden yıkılan binaların enkazından 65'inci saatte kurtarılan Elif Perinçek (3) ile 91'inci saatte kurtarılan Ayda Gezgin (3) acıyı mutluluğa dönüştürdü. Dr. Özlem Çakmak Yılmaz, “Erişkinlere nazaran çocuklarda adrenalin deşarjı sonrası tepkisiz dönem daha uzun sürüyor” dedi.
4.11.2020 Gündem
Aramalar sona erdi, yıkılan binaların enkazı kaldırılıyor
Aramalar sona erdi, yıkılan binaların enkazı kaldırılıyor İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası yıkılan binaların enkazında arama kurtarma çalışmaları sona erdi. Her ikisi de 3 yaşında olan Elif Perinçek'in 65 saat sonra, Ayda Gezgin'in ise 91 saat sonra enkazdan yaralı kurtarılması akıllara kazındı. Yıkılan binaların enkazları ekipler tarafından kaldırılıyor.
4.11.2020 Gündem
Elif ve ayda mucizesi Türkiye’yi sevince boğdu! Nasıl dayandılar?
Elif ve ayda mucizesi Türkiye’yi sevince boğdu! Nasıl dayandılar? Uzmanlar başta Elif ve Ayda olmak üzere depremi yaşayan çocukların yaşadıkları travmanın izlerini silebilmek için destek almaları gerektiğini söylüyor.
4.11.2020 Gündem
‘Tüm imkanları seferber ettik’
‘Tüm imkanları seferber ettik’ Depremden etkilenen ve birçoğu enkaz altından yaralı olarak çıkarılan 160 kişi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi görüyor
3.11.2020 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Elif Perinçek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.