Levent Kartop

Levent Kartop

Son dakika levent kartop haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan levent kartop gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan levent kartop haber sayfamızda...

Levent Kartop

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 118 levent kartop haberi bulunmuştur.
Önder Karaveli, Eskişehirspor yolunda!
Önder Karaveli, Eskişehirspor yolunda! Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un teknik direktörlük görevine Önder Karaveli'yi getireceği iddia edildi.
11.03.2024 Futbol
Eskişehirspor'da istifalar art arda! Resmen açıklandı
Eskişehirspor'da istifalar art arda! Resmen açıklandı Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da teknik direktör Levent Kartop ve sportif direktör Özgür Gedik ile vedalaşıldı.
11.03.2024 Futbol
Ersen Martin'e eski takım arkadaşı Levent Kartop'tan vefa
Ersen Martin'e eski takım arkadaşı Levent Kartop'tan vefa Kariyerinde Beşiktaş, Trabzonspor ve A Milli Takım'ın yanı sıra Ege'de Göztepe, Denizlispor ve Manisaspor'da uzun yıllar görev yapıp Mayıs 2022'de geçirdiği kalp krizi sonrası aort damarı yırtılan eski futbolcu Ersen Martin'i takım arkadaşı Levent Kartop unutmadı.
27.04.2023 Futbol
Fatih Karagümrük'le imzalayan Sofiane Feghouli'nin maaşı şaşırttı! İşte o rakam
Fatih Karagümrük'le imzalayan Sofiane Feghouli'nin maaşı şaşırttı! İşte o rakam Süper Lig'de 5 sezon Galatasaray formasını giydikten sonra Fatih Karagümrük’e imza atan Sofiane Feghouli’nin kırmızı-siyahlı kulüpten alacağı maaş belli oldu.
13.12.2022 Karagümrükspor
Pamukkale Belediyesi finale hazırlanıyor
Pamukkale Belediyesi finale hazırlanıyor Ülkemizde ilk kez yapılacak olan Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası Finalleri 16-17 Ekim 2021 tarihlerinde Pamukkale Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşecek.
15.10.2021 Ege
Denizlispor'da son 2 sezonda 9 teknik adam görev yaptı
Denizlispor'da son 2 sezonda 9 teknik adam görev yaptı Denizlispor'un Süper Lig'de son 2 sezonki macerasında 9 teknik adam görev yaptı. Yeşil-siyahlılarda iki sezonda en uzun süre Mehmet Özdilek, en az süre Kenan Atik görev aldı.
4.05.2021 Denizlispor
Şansal Büyüka: Sergen Yalçın hem haklı, hem haksız
Şansal Büyüka: Sergen Yalçın hem haklı, hem haksız Milliyet'in duayen yazarı Şansal Büyüka, Dobra Dobra köşesinde Süper Lig'i mercek altına aldı. "22 hafta bitti, 18 hoca gitti. Gelen-giden hocalardan artık futbolcuların başı dönüyor. Elbette başarısız hoca gider de, iki maçta, üç maçta hoca gider mi? Hocalar kadar yönetimler de suçlu; bu kesin..."
6.02.2021 Beşiktaş
Denizlispor'da Prosinecki'nin koltuğu sallanıyor
Denizlispor'da Prosinecki'nin koltuğu sallanıyor Süper Lig'de bu sezon oynadığı 7 karşılaşmada 1 kez galip gelebilen, düşme hattında sondan ikinci sıradaki Yukatel Denizlispor'da teknik direktör Robert Prosinecki'nin geleceği tartışma konusu oldu.
10.11.2020 Denizlispor
Denizlispor'da Levent Kartop ayrıldı
Denizlispor'da Levent Kartop ayrıldı Süper Lig'de teknik direktörlük görevine Kayserispor'dan ayrılan Hırvat çalıştırıcı Robert Prosinecki'yi getiren Denizlispor'da Levent Kartop istifa etti.
20.08.2020 Denizlispor
Denizlispor vakit kaybetmeyecek
Denizlispor vakit kaybetmeyecek Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor teknik direktör konusunda geri sayıma başladı.
8.08.2020 Denizlispor
Horoz, gelecek sezon şaha kalkmalı
Horoz, gelecek sezon şaha kalkmalı Yukatel Denizlispor, gelecek sezonun inşası için kolları sıvadı. Teknik direktör arayışlarını hızlandıran ve kadro planlamasına yönelen yeşil siyahlıları değerlendiren yazarlarımız “Horoz, önümüzdeki yıla her yönüyle hazırlanmalı. Hedefini üst sıralara koymalı” dedi
5.08.2020 Ege
Denizlispor karar aşamasında! Tolunay Kafkas liste başı...
Denizlispor karar aşamasında! Tolunay Kafkas liste başı... Süper Lig'de yeni sezonda hedefini üst sıralar olarak belirleyen Yukatel Denizlispor, teknik adam arayışlarına hız verdı.
4.08.2020 Denizlispor
Denizlispor'da Murawski formasını çıkarmadı
Denizlispor'da Murawski formasını çıkarmadı Süper Lig'de 2019-2020 sezonunu 35 puanla 14. bitiren Yukatel Denizlispor'da forma giyen 26 futbolcudan en uzun süre sahada kalan, 32 maçta 2 bin 810 dakika mücadele eden Radoslaw Murawski oldu.
31.07.2020 Denizlispor
Son dakika | Denizlispor'da Hamza Hamzaoğlu sesleri
Son dakika | Denizlispor'da Hamza Hamzaoğlu sesleri Süper Lig'de Bülent Uygun'la yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik adam belirlemeyip son haftalarda antrenör Levent Kartop yönetiminde sahaya çıkan Denizlispor, sezonun sona ermesinin ardından teknik direktör arayışlarına başladı.
30.07.2020 Denizlispor
Horoz düğmeye bastı
Horoz düğmeye bastı Yukatel Denizlispor’da yeni sezon çalışmalarına başlandı.
28.07.2020 Ege
Denizlispor'da transfer harekatı başlayacak
Denizlispor'da transfer harekatı başlayacak SÜPER Lig'in son maçında evinde MKE Ankaragücü'ne 1-0 yenilmesine rağmen kümede kalmayı başaran Yukatel Denizlispor'da yeni sezon çalışmalarına başlandı.
27.07.2020 Denizlispor
Denizlispor'da ligde kalma hesapları
Denizlispor'da ligde kalma hesapları Süper Lig 2019-2020 sezonunda son haftaya düşme hattının 3 puan önünde giren Yukatel Denizlispor, yarın MKE Ankaragücü maçından en az 1 puan alarak ligde kalmanın hesaplarını yapıyor.
24.07.2020 Denizlispor
Denizlispor'da Onazi bu kez şehirden ayrıldı
Denizlispor'da Onazi bu kez şehirden ayrıldı SÜPER Lig'de cumartesi günü Ankaragücü ile evinde oynayacağı maçtan puan ya da puanlar alıp kümede kalışını ilan etmeyi hedefleyen Yukatel Denizlispor'da sakatlığı bulunan Ogenyi Onazi, sözleşmesinin bittiğini gerekçe göstererek şehirden ayrıldı.
23.07.2020 Denizlispor
Kaan Şanlıkan: Ligde kalacağız
Kaan Şanlıkan: Ligde kalacağız Süper Lig'de son hafta cumartesi günü evinde oynayacağı MKE Ankaragücü maçından beraberlik alsa dahi kümede kalışını ilan edecek Yukatel Denizlispor, karşılaşmaya iddialı hazırlanıyor.
22.07.2020 Denizlispor
Denizlispor'da camia kenetlendi
Denizlispor'da camia kenetlendi Süper Lig'de son hafta evinde küme düşmesi kesinleşen Ankaragücü'nden puan ya da puanlar alarak lige tutunmayı amaçlayan Yukatel Denizlispor'da tüm camia kenetlendi.
21.07.2020 Denizlispor
Kurtuluşa doğru
Kurtuluşa doğru Trabzonspor’u evinde 2-1 yenen ve kümede kalma yolunda nefes alan Yukatel Denizlispor, ligin bitimine 2 hafta kala düşme hattından uzaklaştı...
16.07.2020 Ege
Levent Kartop: "İşimizi şansa bırakmamamız lazım"
Levent Kartop: "İşimizi şansa bırakmamamız lazım" Denizlispor Teknik Sorumlusu Levent Kartop, önlerinde çok önemli iki maçın bulunduğunu belirterek, "En az 4 puan bizi ligde tutar. Ancak bizim işimizi şansa bırakmamamız lazım" dedi.
16.07.2020 Denizlispor
Denizlispor, Alanyaspor maçına hazırlanıyor
Denizlispor, Alanyaspor maçına hazırlanıyor Yukatel Denizlispor, Süper Lig Cemil Usta Sezonu 33. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarına yaptığı antrenman ile devam etti.
16.07.2020 Futbol
Denizlispor'dan hayat öpücüğü
Denizlispor'dan hayat öpücüğü Süper Lig’de şampiyonluk adaylarından Trabzonspor’u evinde geriye düştüğü maçta 2-1 yenen Yukatel Denizlispor, tehlikeli bölgeden uzaklaştı. Bülent Uygun’un yerine göreve getirilen Teknik Sorumlu Levent Kartop, “Bu takım ligde kalacak. Seneye daha da iyi olacağız” dedi
15.07.2020 Ege
Son dakika | Galatasaray'da 7 isim PFDK'ya sevk edildi!
Son dakika | Galatasaray'da 7 isim PFDK'ya sevk edildi! Galatasaray'da 7 isim, koronavirüs talimatlarına ve sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
14.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Levent Kartop ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.