Memleket Hareketi

Memleket Hareketi

Son dakika Memleket Hareketi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Memleket Hareketi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Memleket Hareketi haber sayfamızda...

Memleket Hareketi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 211 memleket hareketi haberi bulunmuştur.
Ordu'da Memleket Partisi'nden 150 kişi istifa etti
Ordu'da Memleket Partisi'nden 150 kişi istifa etti Memleket Partisi Ordu İl Başkanı Mahir Akdere, kendisi ile birlikte 150 kişinin partiden istifa ettiği belirterek, "Tamamen memleket sevdasıyla yola çıkmıştık. Bizim bu düşüncelerimizi boşa çıkardıkları için hiçbirisine hakkımı helal etmiyorum" dedi.
26.05.2023 Gündem
Memleket Partisi Milletvekili Adayı Av. Karaoğlan: Kadın Bakanlığı’nı yeniden kuracağız
Memleket Partisi Milletvekili Adayı Av. Karaoğlan: Kadın Bakanlığı’nı yeniden kuracağız Memleket Partisi İstanbul 3’üncü bölge 4’üncü sıra milletvekili adayı Avukat Hazal Karaoğlan, “Siyasetteki en büyük amacım kadınların sahip olduğu hakların geliştirilmesini ve onların toplumda erkeklerle eşit seviyeye gelmesini sağlamak. 2011 yılında Kadın Bakanlığı kaldırılmıştı; bu bakanlığın mutlaka yeniden kurulması gerekiyor. Türkiye’nin imzalamış olduğu uluslararası sözleşmeler gereği kadına yönelik ayrımcılığın ve şiddetin ortadan kaldırılması için aktif politikalar üretip yaygınlaştırılması gerekiyor. Bunun da yolunun Kadın Bakanlığı’nın yeniden kurulması ile sağlanacağını düşünüyorum” dedi.
26.04.2023 Gündem
Son dakika: Memleket Partisi kuruldu!
Son dakika: Memleket Partisi kuruldu! CHP ile yollarını ayıran Muharrem İnce, Memleket Partisi’nin kuruluşu için İçişleri Bakanlığı’na başvurdu. Memleket Partisi Sözcüsü Gaye Usluer partinin kurulduğunu ve Muharrem İnce'nin oy birliğiyle Genel Başkan seçildiğini duyurdu.
17.05.2021 Siyaset
Muharrem İnce son aşamaya geldi! Memleket Hareketi partileşiyor
Muharrem İnce son aşamaya geldi! Memleket Hareketi partileşiyor Memleket Hareketi’ni başlatan eski CHP Milletvekili Muharrem İnce partisinin kuruluşunda son aşamaya geldi. Yarın kurucular son imzaları tamamlayacak. Partinin ne zaman kurulacağı ve yönetimine kimlerin katılacağı hakkında son bilgileri CNN TÜRK Muhabiri Mustafa Berber aktardı.
15.05.2021 Haberler
Son dakika haberi: Muharrem İnce son aşamaya geldi! Memleket Hareketi partileşiyor
Son dakika haberi: Muharrem İnce son aşamaya geldi! Memleket Hareketi partileşiyor Son dakika haberine göre; Memleket Hareketi’ni başlatan eski CHP Milletvekili Muharrem İnce partisinin kuruluşunda son aşamaya geldi. Yarın kurucular son imzaları tamamlayacak. Partinin ne zaman kurulacağı ve yönetimine kimlerin katılacağı hakkında son bilgileri CNN TÜRK Muhabiri Mustafa Berber aktardı.
15.05.2021 Siyaset
Koronavirüse yakalanmıştı! İşte Muharrem İnce'nin sağlık durumu
Koronavirüse yakalanmıştı! İşte Muharrem İnce'nin sağlık durumu CHP'den istifa ederek, parti kurma çalışmalarını sürdüren Muharrem İnce, eşi Ülkü İnce ile birlikte koronavirüs tedavisi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi'nden taburcu edildi.
20.04.2021 Gündem
'En büyük şikâyet ‘aç-kapa’ düzenlemesi'
'En büyük şikâyet ‘aç-kapa’ düzenlemesi' Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek başkanlığındaki CHP heyetinin, partisinin tabelasını asmak için gün sayan Memleket Hareketi’nin lideri Muharrem İnce’nin seçim bölgesi olan Yalova’da yaptığı iki günlük çalışmalara ilişkin hazırladığı rapor, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na sunuldu. Raporda, iki günlük çalışma sırasında merkezde ve Yalova’nın diğer ilçelerinde tüm meslek odaları, sendika ve derneklere ziyaretler gerçekleştirildiği belirtilerek, “Girilmedik meslek odası ve STK kalmadı. İki günlük süre boyunca, merkezde ve ilçelerde, ‘hayırlı işler’ demediğimiz bir tek esnaf bırakmadık. Dükkânı açık tüm esnaflarımızı ziyaret ederek, görüşlerini dinledik, sorularını yanıtladık” denildi.
16.04.2021 Siyaset
Muharrem İnce hastaneye kaldırıldı
Muharrem İnce hastaneye kaldırıldı CHP'den ayrılarak yeni parti kurma çalışmaları kapsamında “Memleket Hareketi”ni kuran Muharrem İnce koronavirüse yakalanmıştı. CNN TÜRK'te yer alan bilgiye göre; Muharrem İnce'nin tedavisine hastanede devam edilecek.
14.04.2021 Televizyon
Son dakika: Muharrem İnce hastaneye kaldırıldı
Son dakika: Muharrem İnce hastaneye kaldırıldı Gelen son dakika haberine göre; CHP'den ayrılarak yeni parti kurma çalışmaları kapsamında “Memleket Hareketi”ni kuran Muharrem İnce koronavirüse yakalanmıştı. CNN TÜRK'te yer alan bilgiye göre; Muharrem İnce'nin tedavisine hastanede devam edilecek.
14.04.2021 Gündem
CHP’den istifa etti, Memleket Hareketi’ne katıldı
CHP’den istifa etti, Memleket Hareketi’ne katıldı Yalova’da 2 dönem CHP İl Başkanlığı, 4 dönem Merkez İlçe Başkanlığı, 5 dönem CHP Kurultay Delegesi görevlerinde bulunan, 2009 yerel seçimlerinde CHP’den Yalova Belediye Başkan Adayı olan Ertan Şener, partisinden istifa ederek, Memleket Hareketi’ne katıldığını açıkladı.
13.04.2021 Siyaset
Son dakika... Muharrem İnce koronavirüse yakalandı
Son dakika... Muharrem İnce koronavirüse yakalandı Gelen son dakika haberine göre; CHP'den ayrılarak yeni parti kurma çalışmaları kapsamında “Memleket Hareketi”ni kuran Muharrem İnce koronavirüse yakalandığını duyurdu.
12.04.2021 Siyaset
Son dakika... Muharrem İnce tarih verdi: Başvurumuzu İçişleri Bakanlığı'na yapacağız
Son dakika... Muharrem İnce tarih verdi: Başvurumuzu İçişleri Bakanlığı'na yapacağız Son dakika gelen habere göre; CHP'den istifa ederek parti kurma çalışmalarını sürdüren Muharrem İnce, Ankara'da tadilat çalışmaları süren parti genel merkezini inceledi. İnce, "Nisan ayı içerisinde başvurumuzu İçişleri Bakanlığı'na yapacağız. Yine nisan ayında partinin adını, logosunu, parti meclisi salonumuzda tanıtacağız" dedi.
29.03.2021 Siyaset
CHP’den istifa eden üyelerden açıklama
CHP’den istifa eden üyelerden açıklama Denizli’de CHP’den istifa eden bir grup vatandaş, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda basın açıklama düzenledi...
22.03.2021 Ege
Son Dakika: Muhittin Böcek CHP'den istifa edecek iddiası! Açıklama yaptı
Son Dakika: Muhittin Böcek CHP'den istifa edecek iddiası! Açıklama yaptı Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, Muharrem İnce'nin 'Memleket Hareketi' saflarına mı katılıyor? Kulislerde en merak edilen sorulardan biri bu. Kulislerde konuşulan bu iddianın ayrıntılarını CNN TÜRK muhabiri Kıvanç El aktardı...
16.03.2021 Siyaset
Muhittin Böcek CHP'den istifa edecek iddiası! Açıklama yaptı
Muhittin Böcek CHP'den istifa edecek iddiası! Açıklama yaptı Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, Muharrem İnce'nin 'Memleket Hareketi' saflarına mı katılıyor? Kulislerde en merak edilen sorulardan biri bu. Kulislerde konuşulan bu iddianın ayrıntılarını CNN TÜRK muhabiri Kıvanç El aktardı...
16.03.2021 Haberler
Memleket Hareketi nisanda partileşecek
Memleket Hareketi nisanda partileşecek Memleket Hareketi’nin lideri Muharrem İnce’nin hazırlıklarını sürdürdüğü partinin kuruluş tarihi belli oldu. Genel merkez binasının tadilatının 1 Nisan’da bitmesi ve partinin kuruluşunun 23 Nisan’dan önce ilan edilmesi planlanıyor.
10.03.2021 Siyaset
Son dakika haberi: Muharrem İnce'den CNN TÜRK'te önemli açıklamalar
Son dakika haberi: Muharrem İnce'den CNN TÜRK'te önemli açıklamalar Son dakika haberine göre, Muharrem İnce, CHP’den istifa etme sürecini, başlattığı yeni oluşumu ve siyasetin gündeminde öne çıkan gelişmeleri Ahmet Hakan’la Tarafsız Bölge’de değerlendirdi. Muharrem İnce, 'Beştepe'ye giden CHP'li iddialarına dair flaş açıklamalarda bulundu.
3.03.2021 Gündem
Son dakika... Muharrem İnce açıkladı: İki seçenek masada
Son dakika... Muharrem İnce açıkladı: İki seçenek masada Parti kurma çalışmalarını sürdüren CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce, kendisi ile birlikte hareket eden isimlerle Ankara'da otelde bir araya geldi. İnce, "Önümüzdeki günlerde partinin ismi, logosu, müziği, tüzüğü, programını açıklayacağız" dedi. Öte yandan parti genel merkezi binasını tutulduğu ve parti ismi için 2 seçeneğin masada olduğu öğrenildi.
24.02.2021 Siyaset
‘Memleket Hareketi’ genel merkez kiraladı
‘Memleket Hareketi’ genel merkez kiraladı Memleket Hareketi’ni başlatarak CHP’den istifa eden Muharrem İnce kuracağı partinin genel merkez binasını kiraladı.
20.02.2021 Siyaset
Baykal’dan CHP’lilere ‘partide kalın’ mesajı
Baykal’dan CHP’lilere ‘partide kalın’ mesajı Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın kendisini arayan ve ziyaret eden eski milletvekillerine, “Parti içinde kalın. Partinize sahip çıkın. Sizler bu partinin sahibisiniz” mesajını verdiği öğrenildi.
12.02.2021 Siyaset
Son dakika... CHP'de Mevlüt Dudu ve Hakkı Akalın istifa etti
Son dakika... CHP'de Mevlüt Dudu ve Hakkı Akalın istifa etti CHP'li 2 eski vekil Mevlüt Dudu ve Hakkı Akalın partilerinden istifa etti. Gelen son dakika haberine göre; Mevlüt Dudu, CNN TÜRK'te çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstifanın perde arkasında neler var? İstifa eden Dudu ve Akalın bundan sonra ne yapacak? Detayları CNN Türk muhabiri Mustafa Berber anlattı.
10.02.2021 Siyaset
‘İnce iftira olduğunu biliyor’
‘İnce iftira olduğunu biliyor’ Muharrem İnce’nin, “Atatürk’e ‘kefere’ diyenleri yönetici yapanlarla yolumu ayırıyorum” sözüne CHP’den yanıt geldi. İnce ile daha önce bu konuyu yüz yüze konuştuklarını belirten CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, “Böyle bir laf yoktur. Yalan olduğunu biliyor” dedi.
10.02.2021 Siyaset
‘Yolumu ayırıyorum’
‘Yolumu ayırıyorum’ Memleket Hareketi’ni başlatan ve parti kurmak için çalışmalarını sürdüren Muharrem İnce, CHP’den istifa ettiğini bir basın toplantısıyla duyurdu.
9.02.2021 Siyaset
Muharem İnce kimdir, nereli, kaç yaşında? Muharrem İnce istifa mı etti?
Muharem İnce kimdir, nereli, kaç yaşında? Muharrem İnce istifa mı etti? Muharrem İnce'nin hayatı son günlerde sıklıkla aratılıyor. CHP milletvekili olarak Meclis'e giren İnce, aynı zamanda bir öğretmendir. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Cumhurbaşkanı adayı olmuştur. Son dönemde Memleket Hareketi ile adını duyurdu. İşte, Muharrem İnce biyografisi...
8.02.2021 Gündem
Son Dakika: Muharrem İnce CHP'den istifa ettiğini açıkladı
Son Dakika: Muharrem İnce CHP'den istifa ettiğini açıkladı Gelen son dakika haberine göre; Parti kurma çalışmalarını sürdüren CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin e-Devlet üzerinden yaptığı CHP'den istifa başvurusu onaylandı.
8.02.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Memleket Hareketi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.