Borel

Borel

Son dakika borel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan borel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan borel haber sayfamızda...

Borel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 40 borel haberi bulunmuştur.
Bakan Dönmez enerji piyasalarını değerlendirdi
Bakan Dönmez enerji piyasalarını değerlendirdi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bu yıl yaşanan en önemli gelişmelerden birinin Fatih sondaj gemisinin Karadeniz'deki 405 milyar metreküplük doğal gaz keşfi olduğunu ve yenilenebilir enerji alanında da önemli adımlar atıldığını belirterek, "Sadece 2020'de devreye aldığımız yenilenebilir kurulu gücümüzle, Avrupa'da 21 ülkenin toplam yenilenebilir kurulu gücünü geride bıraktık." dedi.
30.12.2020 Uzmanpara
Son dakika: Bakan Dönmez enerji piyasalarını değerlendirdi
Son dakika: Bakan Dönmez enerji piyasalarını değerlendirdi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bu yıl yaşanan en önemli gelişmelerden birinin Fatih sondaj gemisinin Karadeniz'deki 405 milyar metreküplük doğal gaz keşfi olduğunu ve yenilenebilir enerji alanında da önemli adımlar atıldığını belirterek, "Sadece 2020'de devreye aldığımız yenilenebilir kurulu gücümüzle, Avrupa'da 21 ülkenin toplam yenilenebilir kurulu gücünü geride bıraktık." dedi.
30.12.2020 Ekonomi
Boron'un bulaşık temizlik ürününde hedef tüm tüketiciye ulaşmak
Boron'un bulaşık temizlik ürününde hedef tüm tüketiciye ulaşmak Eti Maden Teknoloji Geliştirme Dairesi Başkanı Maraşlıoğlu, "Bulaşık deterjanımız doğal ürünler kategorisinde yer alan alternatif bir ürün." dedi.
20.12.2020 Ekonomi
Bakan Dönmez: Lisanssız elektrik üretimi için bütün şartları oluşturduk
Bakan Dönmez: Lisanssız elektrik üretimi için bütün şartları oluşturduk Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bakanlık kampüsünün yıllık elektrik ihtiyacının yüzde 17'sinin karşılanacağı Güneş Enerji Santrali (GES) ile elektrikli otomobil şarj istasyonnun açılışını yaptı. Bakan Dönmez, "Lisanssız elektrik üretimi için Türkiye’de bütün şartları oluşturduk" dedi.
18.12.2020 Ekonomi
Bulaşıkta borlu temizlik dönemi
Bulaşıkta borlu temizlik dönemi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, borlu bulaşık temizliği ürünlerini tanıttı.
17.12.2020 Ekonomi
BORON bulaşık temizlik ürünleri tanıtıldı
BORON bulaşık temizlik ürünleri tanıtıldı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, BORON'un yönünü vatandaşın istek ve taleplerinin belirlediğini kaydederek, "Makineler İçin BORON Bulaşık Jel Doğal Mineralli Temizlik Ürünü, BORON Bulaşık Elde Doğal Mineralli Temizlik Ürünü ve BORON Doğal Parlatıcı ürünlerini vatandaşlarımızla buluşturmanın sevincini yaşıyoruz." dedi.
16.12.2020 Ekonomi
Cristiano Ronaldo'nun 2019-20 sezonunda attığı tüm goller
Cristiano Ronaldo'nun 2019-20 sezonunda attığı tüm goller Cristiano Ronaldo 2019-20 sezonunda Juventus formasıyla 37 gol attı. Ronaldo bu sezonki performansıyla Felice Borel'in 1993-34 sezonunda kırdığı rekora ortak olmuştu.
24.08.2020 Futbol
'BORTAM bulaş riskini ortadan kaldırmak için kullanılması gereken bir ürün'
'BORTAM bulaş riskini ortadan kaldırmak için kullanılması gereken bir ürün' Ankara'da Eti Maden Genel Müdürü Derya Maraşlıoğlu, bor madeninin ile içinde bulunduğu yüzey ve ortam dezenfektanı BORTAM'ın seri üretime başlanması sonrası açıklama yaptı. Maraşlıoğlu, "Toplu taşıma araçları, okullar, insan trafiğinin yoğun olduğu alanlarda, özellikle bulaş riskini ortadan kaldırmak veya azaltmak için kullanılması gereken bir ürün" dedi.
11.08.2020 Ekonomi
Koronavirüse karşı ‘bor’lu mücadele
Koronavirüse karşı ‘bor’lu mücadele Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bor madenin de içinde olduğu ortam ve yüzey dezenfektanı BORTAM’ın Ar-Ge sürecinin tamamlanarak seri üretime başlandığını açıkladı.
11.08.2020 Ekonomi
Bakandan BORTAM açıklaması! Seri üretime başlandı
Bakandan BORTAM açıklaması! Seri üretime başlandı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bor madeninin de içinde olduğu ortam ve yüzey dezenfektanı BORTAM’ın Ar-Ge sürecinin tamamlandığını belirterek seri üretime başlandığını açıkladı.
10.08.2020 Ekonomi
Bakan Dönmez: Türkiye'nin enerjisi darbelere hiçbir zaman geçit vermeyecek
Bakan Dönmez: Türkiye'nin enerjisi darbelere hiçbir zaman geçit vermeyecek Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 15 Temmuz darbe girişiminin 4'üncü yılı nedeniyle bakanlık binasına 'Türkiyenin Enerjisi Darbelere Geçit Vermez' sloganıyla ışıklı bir animasyon yansıtıldığını belirterek, "Ne 15 Temmuz'u ne de o gece yitirdiğimiz canlarımızı hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız. Nerede olursak olalım; zaman, mekân fark etmez Türkiye'nin enerjisi darbelere hiçbir zaman geçit vermeyecek" dedi.
14.07.2020 Siyaset
Bakan Dönmez: Yıllık 10 ton lityum üretim kapasiteli tesisi devreye alacağız
Bakan Dönmez: Yıllık 10 ton lityum üretim kapasiteli tesisi devreye alacağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Sıvı atığın içindeki lityumu geri kazanma üzerine teknoloji geliştirdik. İlk etapta yıllık 10 ton lityum üretim kapasitesine sahip tesisi devreye alacağız. Temmuz ayı içinde tesisin montajına inşallah başlıyoruz" dedi.
9.07.2020 Ekonomi
‘AB ilave kararlar alırsa karşılığını veririz’
‘AB ilave kararlar alırsa karşılığını veririz’ Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’nin göç konusunda sorumluluklarını yerine getirdiğini, AB’nin ise getirmediğini belirterek, “Türkiye gitmek isteyenleri durdurmama kararını uygulamaya devam edecek” dedi.
7.07.2020 Siyaset
Son dakika... Türkiye dünyaya resmen ilan etti! 'Karşılık veririz'
Son dakika... Türkiye dünyaya resmen ilan etti! 'Karşılık veririz' Son dakika gelen habere göre; Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile AB Dış Politika Yüksek Temsilcisi Josep Borrel ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Bakan Çavuşoğlu, 'Aldığı kararları da tersine çevirmesi lazım AB'nin. Önümüzdeki günlerde komisyon toplantısında, Türkiye'nin yine malum ülkeler yüzünden Fransa dahil, yine gündemde olacağını görüyoruz. Biz gereken iyi niyeti gösteriyoruz. Ama AB Türkiye'ye yönelik kararlar alırsa, bunun karşılığını vermek zorunda kalacağız' dedi. Borrel ise açıklamasında, Türkiye'yle daha fazla işbirliğine ihtiyaçlarının olduğunu belirtti.
6.07.2020 Siyaset
YKS'de adaylar, dezenfektanlı mendille corona virüs'e karşı önlem alacak
YKS'de adaylar, dezenfektanlı mendille corona virüs'e karşı önlem alacak Hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek adaylar, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bünyesindeki Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü'nde (BOREN) geliştirilen dezenfektanlı mendil ile corona virüs'e karşı önlem alacak.
25.06.2020 Gündem
25 Haziran Koronavirüs son durum tablosu açıklandı - Ölü sayısı ve Vaka sayısı bugün kaça yükseldi? - Bakan Koca yayınladı
25 Haziran Koronavirüs son durum tablosu açıklandı - Ölü sayısı ve Vaka sayısı bugün kaça yükseldi? - Bakan Koca yayınladı 25 Haziran Koronavirüs son durum tablosu açıklandı. Test sayısının toplamda 3.135.424'ü gördüğü günde toplam vaka sayısı ise 193.115'e ulaştı. Bugün 21 vatandaşımızın hayatını kaybettiği açıklanırken toplam iyileşen sayısı ise 165.706'ya ulaştı. İşte son durum tablosunun ayrıntılar...
25.06.2020 Gündem
Bakan Dönmez'den ortam dezenfeksiyonu için borlu yeni ürün müjdesi
Bakan Dönmez'den ortam dezenfeksiyonu için borlu yeni ürün müjdesi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü ve Eti Maden'in, ortam dezenfeksiyonuna ilişkin bor katkılı yeni bir ürün üzerinde çalıştığını açıkladı.
10.06.2020 Ekonomi
‘Libya’ya askeri desteğe devam’
‘Libya’ya askeri desteğe devam’ Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında, Beştepe’de yapılan MGK toplantısı koronavirüs tedbirleri altında gerçekleştirildi. MGK bildirisinde, “Akdeniz’de ülkemizin karada, denizde ve havadaki hak, alaka ve menfaatlerinin korunmasına tavizsiz devam edileceği belirtilmiştir” denildi.
3.06.2020 Siyaset
Sınavda BOREL hijyeni
Sınavda BOREL hijyeni ÖSYM ile Eti Maden arasında yapılan çalışmayla, ÖSYM tarafından yapılacak olan tüm sınavlarda, öğrencilerin kişisel hijyeni borlu antibakteriyel el dezenfektanı BOREL ürünleriyle sağlanacak.
1.06.2020 Ekonomi
Borel’e yurt dışından yoğun talep: 4 milyon adet satıldı
Borel’e yurt dışından yoğun talep: 4 milyon adet satıldı Piyasaya çıktığı ilk günden bu yana vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşan borlu el dezenfektanı BOREL’in 100 ml’lik şişesinin satış rakamı 4 milyon adete ulaşırken, BOREL’e yurtdışından da yoğun talep geldiği öğrenildi.
23.05.2020 Gündem
BiK’ten süreli yayınlar için yeni düzenleme
BiK’ten süreli yayınlar için yeni düzenleme Süreli yayınların pandemi sürecinden olumsuz etkilenmemesi için Basın İlan Kurumu’nun (BİK) verdiği destek hayata geçerken, Kurum, görev yapan gazeteciler için de medya kuruluşlarına yerli ve milli el dezenfektanı BOREL’i gönderdi.
23.05.2020 Gündem
Bor katkılı dezenfektan satışı 4 milyon şişeye yaklaştı
Bor katkılı dezenfektan satışı 4 milyon şişeye yaklaştı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına bağlı Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğünce üretilen ve nisandan itibaren satışa çıkan bor katkılı el dezenfektanı BOREL'in 100 mililitrelik şişelerindeki satışı 4 milyon adede yaklaştı.
17.05.2020 Ekonomi
Kolonyada bayram havası
Kolonyada bayram havası Koronavirüse karşı mücadelenin simgelerinden kolonya ihracatta gaza bastı. Kolonya ihracatı 4 ayda 3 katına çıktı. Bayramın sürpriz hediyesi olması beklenen kolonyada üretim 2 kat arttı
15.05.2020 Ekonomi
BOREL'in litrelik boyları da raflarda yerini aldı
BOREL'in litrelik boyları da raflarda yerini aldı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına bağlı Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğünce üretilen ve nisandan itibaren çok sayıda tüketiciye ulaşan yerli ve milli bor katkılı dezenfektan BOREL'in 1 ve 5 litrelik boyutları da piyasaya sunuldu.
7.05.2020 Ekonomi
Bim aktüel 28 Nisan kataloğu! İşte Bim çalışma saatleri! Bu hafta aktüel kataloğunda neler var?
Bim aktüel 28 Nisan kataloğu! İşte Bim çalışma saatleri! Bu hafta aktüel kataloğunda neler var? Bim aktüel kataloğu yayımlandı. Zincir market mağazaları ile hizmet veren Bim her hafta salı ve cuma günleri aktüel kataloğunda yer alan ürünleri tüketicilerle buluşturuyor.Bu haftanın Bim fırsatları belli oldu. İşte 28 Nisan Bim aktüel kataloğu avantajları...
27.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Borel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.