Fırat Altunmeşe

Fırat Altunmeşe

Son dakika Fırat Altunmeşe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fırat Altunmeşe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fırat Altunmeşe haber sayfamızda...

Fırat Altunmeşe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 167 fırat altunmeşe haberi bulunmuştur.
Vizyon 8 Nisan
Vizyon 8 Nisan Yapımcılığını Ulak Entertainment’ın, senaryo ve yönetmenliğini Enes Ateş’in üstlendiği romantik komedi ‘Son Parti’, 8 Nisan’da vizyona girecek.
31.03.2022 Cadde
Evlilik Hakkında Her Şey oyuncu kadrosu ve rolleri | Evlilik Hakkında Her Şey dizisi uyarlama mı, hangi gün, nerede çekiliyor?
Evlilik Hakkında Her Şey oyuncu kadrosu ve rolleri | Evlilik Hakkında Her Şey dizisi uyarlama mı, hangi gün, nerede çekiliyor? Başrolünde Gökçe Bahadır'ın yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi her hafta salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Dizide 4 genç kadının hikayesi anlatılıyor. İzleyenler Evlilik Hakkında Her Şey oyuncu kadrosu ve konusu sorguluyor. Dizi The Split'den Türk televizyonlarına uyarlanmıştır.
15.02.2022 Cadde
Fırat Altunmeşe herkesi sildi: Alayınız sahte!
Fırat Altunmeşe herkesi sildi: Alayınız sahte! Geçtiğimiz ay kendisi gibi oyuncu olan ağabeyi Ali Murat Altunmeşe'yi kaybeden Fırat Altunmeşe'den ilginç bir paylaşım geldi. Instagram'da takip ettiği kişiler için "Alayınız sahte" ifadelerini kullanan Altunmeşe, "Çoğunuzu takipten çıkıyorum çünkü genel olarak ilgimi çekmediğinizi fark ettim" açıklamasında bulundu.
6.01.2022 Cadde
Ali Murat Altunmeşe kimdir, neden öldü? Barbaroslar dizisinin Golem'i Ali Murat Altunmeşe hayatı ve kariyeri...
Ali Murat Altunmeşe kimdir, neden öldü? Barbaroslar dizisinin Golem'i Ali Murat Altunmeşe hayatı ve kariyeri... Ali Murat Altunmeşe kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Son olarak Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Golem rolü ile yer alan Ali Murat Altunmeşe'nin erken ölümü sanat dünyasını yasa boğdu. İzzet Altunmeşe'nin en büyük oğlu olan Ali Murat Altunmeşe'nin ölüm haberini alan sevenleri büyük üzüntü yaşadı. Peki Ali Murat Altunmeşe kimdir, neden öldü?
23.12.2021 Cadde
Ali Murat Altunmeşe kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü? İzzet Altunmeşe'nin oğulları kimler?
Ali Murat Altunmeşe kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü? İzzet Altunmeşe'nin oğulları kimler? İzzet Altınmeşe'nin oğlu Ali Murat Altunmeşe, yaşamını yitirdi. Acı haber sonrasında Ali Murat Altunmeşe'nin yaşamı ile ilgili detaylar gündemde araştırılan konular arasında yer aldı. Peki İzzet Altınmeşe'nin oğlu Ali Murat Altunmeşe kimdir?
20.12.2021 Cadde
Evlilik Hakkında Her Şey oyuncuları kim, hangi gün yayımlanıyor? Evlilik Hakkında Her Şey hangi diziden uyarlama, konusu nedir?
Evlilik Hakkında Her Şey oyuncuları kim, hangi gün yayımlanıyor? Evlilik Hakkında Her Şey hangi diziden uyarlama, konusu nedir? Başarılı oyuncu kadrosuyla ekran macerasına başlayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde evlilik ve boşanmanın dört kadının hayatında ne şekilde seyrettiği anlatılıyor. Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 21 Eylül günü ilk bölümü ile izleyicilerle olacak. İşte, oyuncuları...
2.11.2021 Cadde
Mucize Doktor Demir diziden ayrılıyor mu? Fırat Altunmeşe kimdir, kaç yaşında?
Mucize Doktor Demir diziden ayrılıyor mu? Fırat Altunmeşe kimdir, kaç yaşında? Fırat Altunmeşe, Mucize Doktor dizisi ile son dönemde TV ekranlarına geliyor. Dikkat çeken oyuncu aynı zamanda sanatçı İzzet Altunmeşe'nin de oğludur. Ancak sevenler, Demir, Mucize Doktor'dan ayrılıyor mu, neden ayrılıyor sorularını gündeme getirdi. Peki, Mucize Doktor'un Demir'i Fırat Altunmeşe kim?
8.04.2021 Cadde
'Mucize Doktor'un 56. bölümünde flaş ayrılık!
'Mucize Doktor'un 56. bölümünde flaş ayrılık! Fox TV'de yayınlanan Mucize Doktor'un 56. bölümünde flaş bir ayrılık yaşandı. Dizide 'Doktor Demir' rolünü canlandıran Fırat Altunmeşe, son bölümle birlikte 'Mucize Doktor'a veda etti. Dizinin resmi sosyal medya hesabından da Fırat Altunmeşe'ye veda paylaşımı yapıldı.
2.04.2021 Cadde
Serkan Keskin, 'Mucize Doktor'a transfer oldu
Serkan Keskin, 'Mucize Doktor'a transfer oldu Yapımını MF Yapım, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in uyarladığı, 'Mucize Doktor'a sürpriz bir isim daha dahil oluyor.
30.03.2021 Cadde
'Mucize Doktor'a iki konuk oyuncu
'Mucize Doktor'a iki konuk oyuncu FOX TV'de yayınlanan “Mucize Doktor”un, 25 Şubat Perşembe akşamı ekrana gelecek olan 51. yeni bölümünün iki yeni ünlü konuğu olacak.
20.02.2021 Cadde
'Mucize Doktor'da sürpriz veda! Korhan Herduran diziden ayrıldı
'Mucize Doktor'da sürpriz veda! Korhan Herduran diziden ayrıldı Fox TV'de yayınlanan 'Mucize Doktor', dün akşam 45. bölümüyle ekranlara geldi. Dizide 'Güneş' rolünü canlandıran Korhan Herduran, son bölümle birlikte 'Mucize Doktor'a veda etti. Herduran, sosyal medya hesabından veda paylaşımı yaptı.
15.01.2021 Cadde
Zerrin Tekindor, 'Mucize Doktor' dizisine dahil oldu
Zerrin Tekindor, 'Mucize Doktor' dizisine dahil oldu Fox TV'de yayınlanan 'Mucize Doktor' dizisinin kadrosuna ünlü bir oyuncu daha katıldı.
12.01.2021 Cadde
Ezgi Asaroğlu 'Mucize Doktor' kadrosuna katıldı
Ezgi Asaroğlu 'Mucize Doktor' kadrosuna katıldı Yapımını MF Yapım, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in uyarladığı, izleyicinin kalbinde taht kuran FOX’un dizisi “Mucize Doktor”a sürpriz bir isim dahil oldu.
30.11.2020 Cadde
Mucize Doktor fragman | Mucize Doktor oyuncular kimler, dizinin konusu nedir, nerede çekiliyor? Berhayat Hastanesi gerçek mi?
Mucize Doktor fragman | Mucize Doktor oyuncular kimler, dizinin konusu nedir, nerede çekiliyor? Berhayat Hastanesi gerçek mi? FOX TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Mucize Doktor dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. 31. bölümüyle izleyicisini ekrana kilitleyecek olan Mucize Doktor'da Kıvılcım'ın bebeği evlatlık verilecek yoksa bebeğe Ali mi sahip çıkacak merak konusu. Aynı zamanda Adil hocanın sağlık durumu nasıl olacak sabırsızlıkla bekleniyor. İşte Mucize Doktor fragmanı...
1.10.2020 Cadde
Mucize Doktor yeni sezon hangi gün? Mucize Doktor oyuncuları kimler, dizi nerede çekiliyor?
Mucize Doktor yeni sezon hangi gün? Mucize Doktor oyuncuları kimler, dizi nerede çekiliyor? Mucize Doktor yeni sezon ilk bölümüyle bu akşam izleyici karşısına çıkacak. FOX TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Mucize Doktor yeni sezon fragmanını yayınladı ve yayn tarihini duyurdu. Bu akşam ekrana gelecek olan Mucize Doktor dizisinin oyuncuları kimler, dizi nerede çekiliyor?
17.09.2020 Gündem
Mucize Doktor yeni sezon ne zaman başlıyor? Mucize Doktor 29. yeni bölüm fragmanı!
Mucize Doktor yeni sezon ne zaman başlıyor? Mucize Doktor 29. yeni bölüm fragmanı! FOX TV'de yayınlanan ve büyük izleyici kitlesine sahip olan Mucize Doktor dizisinin yeni sezon fragmanları ve yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Peki Mucize Doktor yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte Mucize Doktor yeni sezon ne zaman başlıyor?
10.09.2020 Gündem
Mucize Doktor yeni sezon fragmanı yayınlandı! Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman?
Mucize Doktor yeni sezon fragmanı yayınlandı! Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? Mucize Doktor dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. FOX TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Mucize Doktor yeni bölümlerinde neler olacak? Ali ve Nazlı aşkı nasıl ilerleyecek? Ali hastanede tutunmaya nasıl devam edecek? İşte Mucize Doktor 29. yeni bölüm fragmanı...
20.08.2020 Gündem
Mucize Doktor oyuncuları kimler? Ferman - Ali - Nazlı gerçek isimleri nedir?
Mucize Doktor oyuncuları kimler? Ferman - Ali - Nazlı gerçek isimleri nedir? Mucize Doktor oyuncuları kimler? FOX TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Mucize Doktor dizisinin oyuncuları merak ediliyor. Mucize Doktor dizisinin başrol oyuncuları ve diğer oyuncular kimler? Ferman, Ali, Nazlı karakterlerinin gerçek isimleri nedir? İşte Mucize Doktor oyuncuları...
16.05.2020 Gündem
Mucize Doktor 28.bölüm fragmanı yayında! Ali'nin babası ölecek mi? Mucize Doktor yeni bölümü ne zaman?
Mucize Doktor 28.bölüm fragmanı yayında! Ali'nin babası ölecek mi? Mucize Doktor yeni bölümü ne zaman? Senaryosunu Pınar Bulut ve Onur Koralp'ın kaleme aldığı Mucize Doktor'un yönetmenliğini ise Yusuf Pirhasan üstleniyor. Her perşembe izleyicilerle buluşan Mucize Doktor bu hafta 28.bölümü ile ekranlara gelecek. Son bölümde Nazlı, Damla ile çalışmaya başladı. İzleyicilerin merakla beklediği Mucize Doktor'un 28.bölüm fragmanları yayınlandı.
26.03.2020 Gündem
‘Sofra Sırları’ erişime açıldı
‘Sofra Sırları’ erişime açıldı Chantier Films, #EvdeKal çağrısına destek olmak için Ümit Ünal imzalı “Sofra Sırları” filmini YouTube hesabından ücretsiz olarak yayınladı.
24.03.2020 Kültür Sanat
Mucize Doktor 20. bölüm fragmanı! Hastane tehlike altında! Mucize Doktor nerede çekiliyor?
Mucize Doktor 20. bölüm fragmanı! Hastane tehlike altında! Mucize Doktor nerede çekiliyor? Mucize Doktor 20. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. FOX TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Muzice Doktor yeni bölümünde nefesler kesilecek. Karantina altına alınan Ferman, Ali ve Nazlı başta olmak üzere tüm hastaneyi telaşlandıracak. İşte Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı...
30.01.2020 Gündem
Mucize Doktor dizisi konusu ve oyuncu kadrosu | Mucize Doktor başrol oyuncuları
Mucize Doktor dizisi konusu ve oyuncu kadrosu | Mucize Doktor başrol oyuncuları Fox TV ekranında yayınlanan Mucize Doktor dizisi bu akşam yeni bölüm ile ekrana gelecek. Diziyi yayınlanmaya başladığı günden bu yana takip eden vatandaşlar oyuncu kadrosu ve dizinin konusuna hakim olsa da diziye yeni başlayan izleyiciler Mucize Doktor dizisi konusu ve oyuncu kadrosunu araştırmaya devam ediyor. Peki Mucize Doktor dizisi konusu ve oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor.
16.01.2020 Gündem
Mucize Doktor dizisi hangi hastanede çekiliyor? Mucize Doktor konusu ve oyuncu kadrosu
Mucize Doktor dizisi hangi hastanede çekiliyor? Mucize Doktor konusu ve oyuncu kadrosu Mucize Doktor dizisi 14. bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. Ekrana gelmeye başladığı ilk günden bu yana büyük beğeni toplayan Mucize Doktor dizisinin çekimleri Berhayat hastanesinde gerçekleştiriliyor. Tabi bu hastanenin ismi dizi gereği bu adla anılıyor. Gerçek ise çok farklı! Peki Mucize Doktor dizisi İstanbul'da hangi hastahanede çekiliyor. Oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?
12.12.2019 Gündem
Mucize Doktor 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ferman'la Beliz bu kez...
Mucize Doktor 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ferman'la Beliz bu kez... FOX TV'nin kısa sürede büyük ilgi gören uyarlama dizisi Mucize Doktor 3. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizinin yeni bölümüne Ferman’la Beliz'in aşılmaz bir uçurumun eşiğine gelmesi damga vurdu. Peki gözlerin çevrildiği Mucize Doktor 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
26.09.2019 Gündem
Mucize Doktor 3. yeni bölümün 2. fragmanı! Ferman, Ali'yi koruyor
Mucize Doktor 3. yeni bölümün 2. fragmanı! Ferman, Ali'yi koruyor Mucize Doktor 3. yeni bölümün 2. fragmanı yayınlandı. FOX TV'de ekrana gelen Mucize Doktor dizisinin yeni bölümünde bir hasta yakını dktor Ali hakkında kötü konuşunca, doktor Ferman ise bunu kaldıramaz ve Ali'yi korur. İşte Mucize Doktor fragmanı haberimizde...
26.09.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fırat Altunmeşe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.