Kçö

Kçö

Son dakika KÇÖ haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan KÇÖ gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan KÇÖ haber sayfamızda...

Kçö

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 37 kçö haberi bulunmuştur.
Kısa Çalışma Ödeneği kimlere verilecek, şartlar neler? || Bakan Bilgin'den depremzedelere KÇÖ, Nakdi Yardım açıklaması
Kısa Çalışma Ödeneği kimlere verilecek, şartlar neler? || Bakan Bilgin'den depremzedelere KÇÖ, Nakdi Yardım açıklaması Depremzedeye nakdi yardım ile kısa çalışma ödeneği! OHAL ilan edilen deprem bölgesinde uygulanacak işten çıkartma yasağı, nakdi ücret desteği ve kısa çalışma ödeneği verilmesini içeren kararname Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Konu hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin açıklama yaptı. İşsizlik ödeneği ile kısa çalışma ödeneği alamayanara günlük 133,44 TL naksi yardım yapılacağı belirtildi. Peki, kısa çalışma ödeneği ve nakdi destek kimlere verilecek?
23.02.2023 Bilgi Rehberi
Yeni otoyol ve köprülerde kullanılan son teknolojiler güvenliği artırıyor
Yeni otoyol ve köprülerde kullanılan son teknolojiler güvenliği artırıyor İstanbul Kamu Özel Sektör Mükemmellik İşbirliği Derneği, 7 gün 24 saat binlerce kamera ile izlenen yeni otoyol ve köprülerde kullanılan son teknolojiler sayesinde sürüş güvenliğinin ve konforunun arttığını bildirdi.
15.08.2021 Ekonomi
Haziran ayı kısa çalışma ödeneği (KÇÖ) ve işsizlik maaşı yattı mı, ne zaman ödenecek 2021?
Haziran ayı kısa çalışma ödeneği (KÇÖ) ve işsizlik maaşı yattı mı, ne zaman ödenecek 2021? Pandemi nedeniyle işsizlik ödeneği başvuruda bulunan kişilerin hesaplarına yatırılmaya başlamıştı. Müracaat eden işverenler ise kısa çalışma ödeneğinden faydalanıyordu. Her ay gerçekleştirilen ödemelerin hesaplara geçeceği tarih vatandaşın gündeminde. Peki, işsizlik ve kısa çalışma ödeneği ne zaman ödenecek?
6.07.2021 Ekonomi
Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı, ne zaman bitecek? İşte, KÇÖ son tarihi
Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı, ne zaman bitecek? İşte, KÇÖ son tarihi Koronavirüs pandemisi nedeniyle çalışanların ekonomik zorluklardan etkilenmemesi için uygulanan kısa çalışma ödeneği (KÇÖ) uzatılmıştı. Kademli normalleşmede kaldırılan kısıtlamalarla birlikte kısa çalışma ödeneğinin de bitip bitmeyeceği sorusu akıllarda. KÇÖ ne zaman bitiyor? Kısa çalışma ödeneği nedir?
30.06.2021 Ekonomi
Kısa Çalışma Ödeneği (Haziran) ayı ödemeleri ne zaman yapılacak? KÇÖ sona erdi mi süresi uzatılacak mı?
Kısa Çalışma Ödeneği (Haziran) ayı ödemeleri ne zaman yapılacak? KÇÖ sona erdi mi süresi uzatılacak mı? Kısa Çalışma Ödeneği Haziran ayı ödemeleri ne zaman hesaplara yatacak sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Pandemi nedeniyle devlet tarafından istihdamı korumak amacıyla binlerce şirkete verilen Kısa Çalışma Ödeneği Haziran ayı itibariyle sona eriyor. Haziran ayında ödenekten faydalanacak olan binlerce çalışan Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman hesaplara yatacak süresi uzatılacak mı sorularına yanıt aramaya devam ediyor.
30.06.2021 Ekonomi
Şimdi çalışma zamanı
Şimdi çalışma zamanı Türkiye, 1 Temmuz itibarıyla kademeli normalleşme sürecinin üçüncü etabını başlatıyor. Bu süreçle birlikte pek çok alandaki salgın sınırlamaları sona eriyor. “İyi bir başlangıç olacak, şimdi çalışma zamanı” diyen esnaf, Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla da çarşı pazarda ve hizmet sektöründe hareketlilik yaşanmasını bekliyor
30.06.2021 Ekonomi
Rus heyet Antalya’da iyi haber bekleniyor
Rus heyet Antalya’da iyi haber bekleniyor Turizmde kıyılar hareketlenmek için Rusları bekliyor. Dün Antalya’ya gelen Rus heyeti, havalimanından girişe, otelden çıkışa kadar incelemelerde bulunuyor. Rus turistlerin gelişi için bu hafta sonu iyi haberin gelmesi bekleniyor
17.06.2021 Ekonomi
Kısa çalışma ödeneği Haziran'da ne zaman yatacak? Kısa çalışma ödeneği (KÇÖ) ne zaman son? (2021)
Kısa çalışma ödeneği Haziran'da ne zaman yatacak? Kısa çalışma ödeneği (KÇÖ) ne zaman son? (2021) Kısa çalışma ödeneği ile ilgili ay başı olması nedeniyle araştırmalar arttı. Geçtiğimiz ayların ilk haftalarında hesaplara geçen Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman yatacak sorusu tekrardan gündeme geldi. Haziran ayının ilk haftasında diğer merak edilen soru ise Kısa çalışma ödeneği ne zaman son oldu. İşte son tarih...
8.06.2021 Ekonomi
KÇÖ yattı mı? Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman yatıyor?
KÇÖ yattı mı? Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman yatıyor? Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman yatacak? Koronavirüs salgını sürecinde sağlanan Kısa Çalışma Ödeneği desteğine başvurun iş yerleri için ödenek uzatıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yatırılan KÇÖ ödeme tarihleri nedir? İşte Kısa Çalışma Ödeneği için verilen son tarih.
1.06.2021 Gündem
Kısa Çalışma Ödeneği yattı mı, ne zaman yatıyor? Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman bitecek?
Kısa Çalışma Ödeneği yattı mı, ne zaman yatıyor? Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman bitecek? Kısa Çalışma Ödeneği yattı mı? Koronavirüs pandemi döneminde Kısa Çalışma Ödeneğinden faydalanan vatandaşlar Kısa Çalışma Ödeneği yattı mı, ne zaman yatacak, sorusuna yanıt arıyordu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin sosyal medya hesabı üzerinden Nisan ayı kısa çalışma ödeneğine ilişkin açıklamada bulundu. İşte Kısa Çalışma Ödeneği ile ilgili son dakika gelişmeler.
7.05.2021 Ekonomi
Kısa Çalışma Ödeneği hesaplara yattı mı? Bakan Vedat Bilgin'den Nisan ayı Kısa Çalışma Ödeneği açıklaması...
Kısa Çalışma Ödeneği hesaplara yattı mı? Bakan Vedat Bilgin'den Nisan ayı Kısa Çalışma Ödeneği açıklaması... Kısa Çalışma Ödeneği konusunda araştırmalar devam ediyor. Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren Kısa Çalışma Ödeneği konusunda araştırmalar devam ederken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Vedat Bilgin tarafından dün sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapıldı. Peki Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman hangi tarihte hesaplara yatacak?
5.05.2021 Ekonomi
Kısa Çalışma Ödeneği uzadı mı? Kısa Çalışma Ödeneği ne kadar verilecek?
Kısa Çalışma Ödeneği uzadı mı? Kısa Çalışma Ödeneği ne kadar verilecek? Kısa çalışma ödeneği ile ilgili son dakika. Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeli haberi verdi. Mayısta sona ereceği duyurulan Kısa Çalışma Ödeneği ile ilgili devam kararı alındığı açıklandı. Peki, kısa çalışma ödeneği nedir, ne kadar veriliyor? Kısa çalışma ödeneği ne kadar uzatıldı
23.04.2021 Gündem
Kısa çalışma ödeneği kimler alabilir, şartları neler ve nasıl başvuru yapılır 2021 (KÇÖ)? Kısa çalışma ödeneği başvuru ekranı TIKLA
Kısa çalışma ödeneği kimler alabilir, şartları neler ve nasıl başvuru yapılır 2021 (KÇÖ)? Kısa çalışma ödeneği başvuru ekranı TIKLA Kısa çalışma ödeneği başvurusu ve kimlerin alabildiği ile ilgili detaylar gündemde merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kısa çalışma ödeneği ile ilgili bugün önemli bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından sonra detaylar araştırılmaya başlandı. Peki kısa çalışma ödeneğini kimler alabilir, nasıl başvuru yapılır? İşte 2021 kısa çalışma ödeneği başvuru ekranı...
21.04.2021 Ekonomi
KÇÖ (Kısa Çalışma Ödeneği) yattı mı? Nisan'da yatacak mı, uzatıldı mı?
KÇÖ (Kısa Çalışma Ödeneği) yattı mı? Nisan'da yatacak mı, uzatıldı mı? Kısa Çalışma Ödeneği mart ayı itibarıyla sona erdi. Çalışanlar son kez nisan ayında ücretlerini alacak. Binlerce kişi yeni ay ile birlikte 'KÇÖ (Kısa Çalışma Ödeneği) yattı mı? Nisan'da yatacak mı, uzatıldı mı?' diye soruyor.
1.04.2021 Ekonomi
Son gelişmeler neler? Kısa çalışma ödeneği (KÇÖ) uzatıldı mı, ne zaman bitiyor?
Son gelişmeler neler? Kısa çalışma ödeneği (KÇÖ) uzatıldı mı, ne zaman bitiyor? Kısa çalışma ödeneği mart ayı sonunda son buluyor. Milyonlarca çalışan KÇÖ'nün yeniden uzatılıp uzayılmayacağını merak ediyor. Bu nedenle "Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı?" sorusu yoğun şekilde yöneltiliyor.
29.03.2021 Ekonomi
Öğrenciler üniversiteye dönüşte yurt bulamayacaklar
Öğrenciler üniversiteye dönüşte yurt bulamayacaklar Pandemi nedeniyle üniversitelerde online eğitime geçilmesiyle birlikte, bir yıl önce yurtlar da hızla boşaltıldı. Bu süreçte Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK) ait yurtların yüzde 13’ü karantina gibi farklı amaçlarla kullanıldı. Türkiye genelinde sayıları 2 bin 500’e ulaşan özel yurtlar ise tamamen boş kaldı. Bu yurtların farklı amaçlarla kullanımı da yasak olduğu için birçok yurt iflas etti ya da sektör değiştirdi.
26.03.2021 Eğitim
Son dakika: Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Aylık 75 TL...
Son dakika: Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Aylık 75 TL... Son dakika gelen habere göre Kısa Çalışma Ödeneği (KÇÖ), 31 Mart’ta sona eriyor. KÇÖ bitse bile işçisini çalıştırmaya devam eden işveren ayda 1.341 liraya kadar normalleşme desteği alacak. Normalleşme desteğinin sona ereceği tarih ise 31 Haziran 2021.
24.03.2021 Ekonomi
Kısa Çalışma Ödeneği uzatıldı mı? Kısa çalışma ödeneği ile ilgili son dakika gelişmesi
Kısa Çalışma Ödeneği uzatıldı mı? Kısa çalışma ödeneği ile ilgili son dakika gelişmesi Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitiyor? Kabine Toplantısı sonrası açıklanan kararlarla birlikte vatandaşlar koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan kısa çalışma ödeneği ile ilgili açıklamaları merak ediyor. Peki, kısa çalışma ödeneği bitiyor mu? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kısa çalışma ödeneği ile ilgili açıklamalar..
16.03.2021 Ekonomi
Uzatıldı mı? İşten çıkarma yasağı bitti mi, ne zaman bitiyor?
Uzatıldı mı? İşten çıkarma yasağı bitti mi, ne zaman bitiyor? Pendemi sürecinden bu yana işten çıkarma yasağı uygulanıyor. Bu yasak en son 17 Ocak'ta bir kez daha ertelenmişti. Mart ayı ile birlikte "İşten çıkarma yasağı bitti mi, ne zaman bitiyor?" soruları hızlanmaya başladı.
3.03.2021 Gündem
KÖÇ - Kısa Çalışma Ödeneği uzatıldı mı? Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman bitecek?
KÖÇ - Kısa Çalışma Ödeneği uzatıldı mı? Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman bitecek? Kısa çalışma ödeneği ile ilgili son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Koronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık 1 yıldır uygulanan kısa çalışma ödeneği Cumhurbaşkanlığı kararı ile 31 Mart 2021 tarihine kadar uzatılmıştı. Peki, kısa çalışma ödeneği son kez mi uzatıldı? Kısa çalışma ödeneği bitiyor mu? İşte son gelişmeler.
24.02.2021 Ekonomi
Son dakika haberi! Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı? Nakdi ücret desteği ne kadar, uzadı mı, ne zaman bitiyor?
Son dakika haberi! Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı? Nakdi ücret desteği ne kadar, uzadı mı, ne zaman bitiyor? Nakdi ücret desteği uzatıldı mı sorusuna yanıt aranıyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından vatandaşlara verilen nakdi ücret desteği ve koronavirüs sürecinde çalışanlara ödenen kısa çalışma ödeneği süresi araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan iki ödeme için de beklenen haberi verdi. İşte, KÇÖ tarihi ve nakdi ücret tutarı...
17.02.2021 Ekonomi
2021'in En düşük ve en yüksek kısa çalışma ödeneği ne kadar? Kısa çalışma ödeneği bugün yattı mı?
2021'in En düşük ve en yüksek kısa çalışma ödeneği ne kadar? Kısa çalışma ödeneği bugün yattı mı? Asgari ücret 2021 belirlendikten sonra, kısa çalışma ödeneği ne kadar oldu sorusu yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Koronavirüs salgını döneminde kısa çalışma ödeneğinden yararlanan vatandaşlar, Kısa çalışma ödeneği ne kadar? Kısa çalışma ödeneği ne zaman yatar? sorularına cevap arıyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı KÇÖ için tarih verdi. Peki kısa çalışma ödeneği ne zaman ödenecek?
5.02.2021 Ekonomi
Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitecek? 2021 kısa çalışma ödeneği zam var mı, ne kadar oldu?
Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitecek? 2021 kısa çalışma ödeneği zam var mı, ne kadar oldu? Ocak kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak? Kısa çalışma ödeneği, 2021 asgari ücret zammı sonrası ne kadar oldu merak ediliyor. 'Kısa çalışma ödeneği ne kadar oldu' sorusu da yoğun olarak araştırılanlar arasında. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı KÇÖ için tarih verdi. Peki, Ocak ayı kısa çalışma ödeneği zamlı mı olacak?
2.02.2021 Ekonomi
Kısa çalışma ödeneği süresi uzatıldı! Kısa çalışma ödeneği 2021'de devam edecek mi? İşte, KÇÖ başvuru şartları
Kısa çalışma ödeneği süresi uzatıldı! Kısa çalışma ödeneği 2021'de devam edecek mi? İşte, KÇÖ başvuru şartları Kısa çalışma ödeneği nedir? Koronavirüs pandemisi nedeniyle çalışanları ve iş verenleri mağdur etmemek adına Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından kısa çalışma ödeneği devreye sokuldu. Buna göre 'kısa çalışma ödeneği başvurusu nasıl yapılır, kimler başvuru yapabilir?' soruları gündeme geldi.
23.12.2020 Gündem
Kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak, uzatıldı mı? Kısa çalışma ödeneği sorgulama ekranı e-devlet
Kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak, uzatıldı mı? Kısa çalışma ödeneği sorgulama ekranı e-devlet Kısa çalışma ödeneği e-devlet! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, koronavirüs pandemisi döneminde başlatılan kısa çalışma ödeneği uygulaması iş verenler aracılığı ile gerçekleştiriliyor. KÇÖ başvurusu nasıl yapılır? Çalışanların, covid-19 nedeniyle ekonomik olarak mağdur olmaması adına uygulamaya konan kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı, ne kadar uzatıldı?
26.11.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kçö ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.