Seyahat Yasağı Kalktı Mı?

Seyahat Yasağı Kalktı Mı?

Son dakika Seyahat yasağı kalktı mı? haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Seyahat yasağı kalktı mı? gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Seyahat yasağı kalktı mı? haber sayfamızda...

Seyahat Yasağı Kalktı Mı?

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 50 seyahat yasağı kalktı mı? haberi bulunmuştur.
Seyahat yasağı kalktı mı? 1 Temmuz günü şehirler arası kısıtlama bitiyor mu?
Seyahat yasağı kalktı mı? 1 Temmuz günü şehirler arası kısıtlama bitiyor mu? Kısıtlamanın olduğu süre ve günlerde gerçekleştirilen şehirler arası seyahat kısıtlamasına dair yeni karar 21 Haziran günü gerçekleştirilen Kabine'den çıktı. Yeni normalleşme adımlarını içeren genelge de İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlandı. İşte, şehirler arası seyahat yasağında son durum...
30.06.2021 Gündem
Seyahat yasağı kalktı mı 2021? 1 Temmuz'da şehirler arası seyahat yasağı bitiyor mu?
Seyahat yasağı kalktı mı 2021? 1 Temmuz'da şehirler arası seyahat yasağı bitiyor mu? Şehirler arası seyahat kısıtlaması pandemi nedeniyle uygulanıyordu. Kademeli normalleşme sürecinde seyahat yasağının sadece sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı zamanda geçerli olacağı belirtilmişti. Peki, seyahat kısıtlaması bitti mi?
23.06.2021 Gündem
Şehirler arası seyahat kısıtlaması var mı? Özel araçla seyahat serbest mi, hafta sonu (pazar günü) seyahat yasak mı?
Şehirler arası seyahat kısıtlaması var mı? Özel araçla seyahat serbest mi, hafta sonu (pazar günü) seyahat yasak mı? Seyahat yasağı ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. 1 Haziran'da başlayan yeni kademeli normalleşme ile şehirler arası seyahat yasağı kalktı mı sorusu da yeniden gündeme geldi. İçişleri Bakanlığı Haziran ayı normalleşme planını paylaştı ve seyahat kısıtlaması saatleri ve muaf olan kişiler de netleşti. İşte, şehirler arası seyahat kısıtlaması detayları...
10.06.2021 Gündem
Seyahat yasağı kalktı mı? Hafta içi şehirler arası seyahat kısıtlaması var mı, saatleri neler?
Seyahat yasağı kalktı mı? Hafta içi şehirler arası seyahat kısıtlaması var mı, saatleri neler? Şehirler arası seyahat yasağına ilişkin detaylar netleşti. Kademeli normalleşmenin ikinci ayağı başladı ve İçişleri Bakanlığı Haziran Ayı Normalleşme Planı genelgesini yayımladı. Kişiler ise hafta sonu seyahat yasağı var mı, hafta içi şehirler arası yasak olacak mı sorularını yöneltiyor. İşte, şehirler arası seyahat yasağına ilişkin detaylar...
3.06.2021 Gündem
Genelge sonrası seyahat yasağı kalktı mı? Şehirler arası seyahat yasağı var mı, özel araçla seyahat yasak mı?
Genelge sonrası seyahat yasağı kalktı mı? Şehirler arası seyahat yasağı var mı, özel araçla seyahat yasak mı? Şehirler arası seyahat yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri araştırılıyor. Tam kapanmanın ardından uygulanan kademeli normalleşme sürecinin de sonuna gelindi. Yapılan son Kabine Toplantısı'nın ardından yeni kararlar açıklandı. Seyahat yasağı ile ilgili yeni karar geldi mi? Şehirler arası seyahat yasağı kaldırıldı mı? İzin olmadan özel araçla seyahat yapılır mı?
1.06.2021 Gündem
Hafta sonu şehirler arası seyahat yasağı devam ediyor mu? Seyahat izin belgesi nasıl alınır? Seyahat yasağında zorunlu haller
Hafta sonu şehirler arası seyahat yasağı devam ediyor mu? Seyahat izin belgesi nasıl alınır? Seyahat yasağında zorunlu haller Seyahat yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Tam kapanmanın ardından gelen kademeli normalleşme kararları arasında şehirler arası seyahat yasağı ile ilgili yeni maddeler yer alıyor. Peki, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı günlerde hafta içi ve hafta sonunda şehirler arası seyahat kısıtlaması olacak mı? Seyahat izin belgesi nasıl alınır? İşte seyahat yasağı ile ilgili gelişmeler.
22.05.2021 Gündem
Seyahat yasağı kalktı mı, ne zaman bitecek? 17 Mayıs şehirler arası seyahat kısıtlaması kalkıyor mu?
Seyahat yasağı kalktı mı, ne zaman bitecek? 17 Mayıs şehirler arası seyahat kısıtlaması kalkıyor mu? Şehirler arası seyahat kısıtlaması ile ilgili son dakika gelişmeleri araştırılıyor. Vaka artışı neticesinde alınan tam kapanma kararı sonrası belirli muafiyetleri olan kişiler dışında il dışı seyahatler de yasaklanmıştı. Vatandaşın gündeminde ise '17 Mayıs'ta seyahat yasağı bitiyor mu, kısıtlama uzayacak mı?' soruları yer alıyor.
16.05.2021 Gündem
65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Hangi illerde 20 yaş altı - 65 yaş üstü yasağı kalktı, sokağa çıkma saatleri kaç?
65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Hangi illerde 20 yaş altı - 65 yaş üstü yasağı kalktı, sokağa çıkma saatleri kaç? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ile 20 yaş altı yasakları son dakika haberleri takip ediliyor. Kabine toplantısından çıkan normalleşme kararı ile düşük ve orta riskli illerde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması kaldırıldı. Peki, İstanbul'da 20 yaş altı ve 65 yaş üstü yasağı var mı, kalktı mı? Hangi illerde 65 yaş üstü - 20 yaş altı yasağı kalktı? Seyahat yasağı kalktı mı?
1.03.2021 Gündem
1 Haziran'da kalkan yasaklar nelerdir? İşte 1 Haziran'da açılan yerler...
1 Haziran'da kalkan yasaklar nelerdir? İşte 1 Haziran'da açılan yerler... Türkiye 1 Haziran itibariyle yeni normal yaşama geçti. Corona virüs nedeniyle çeşitli alanlarda tedbirler alınmıştı. Corona virüse karşı alınan önlemlerin olumlu sonuçlar vermeye başlamasıyla birlikte normalleşme süreci başladı. İşte 1 Haziran tarihinde kalkan yasaklar ve açıla yerler...
2.06.2020 Gündem
Yasaklar artık kalktı mı? Seyahat, Camiler, uçuşlar, restoran, kafe, konserler, çay bahçeleri, spor salonları, plajlar bugün açıldı mı?
Yasaklar artık kalktı mı? Seyahat, Camiler, uçuşlar, restoran, kafe, konserler, çay bahçeleri, spor salonları, plajlar bugün açıldı mı? Yasaklar kalktı mı? sorusu sabahın ilk ışıklarından bu yana araştırılmaya devam ediyor. Gelen son dakika haberine göre, Türkiye bugünden itibaren ‘Yeni Normal’e geçiyor. Milyonlarca vatandaş ise corona virüs salgınına karşı alınan tedbirlerin kaldırılıp kaldırılmadığını öğrenmek istiyor. 1 Haziran 2020 bugün itibariyle camiler, uçuşlar, restoran, kafe, konserler, çay bahçeleri, spor salonları, plajlar açıldı mı?
1.06.2020 Gündem
Seyahat yasağı ne zaman kalkıyor? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman bitiyor, hangi illerde yasak var?
Seyahat yasağı ne zaman kalkıyor? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman bitiyor, hangi illerde yasak var? Corona virüs önlemleri arasında seyahat kısıtlaması da yer alıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta içi gerçekleştirdiği kabine toplantısı sonrasında seyahat kısıtlamasının biteceği tarih ile ilgili de açıklama yaptı. Peki seyahat yasağı ne zaman kalkıyor? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman bitiyor?
30.05.2020 Gündem
Seyahat yasağı kalktı mı, yasak olan iller hangileri? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman bitecek?
Seyahat yasağı kalktı mı, yasak olan iller hangileri? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman bitecek? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün kabine toplantısı sonrasında önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, corona virüs kapsamında alınan yeni kararları paylaştı. Erdoğan konuşmasında seyahat yasağı ile ilgili detaylara da değindi. Peki seyahat yasağı kalktı mı? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman bitecek?
29.05.2020 Gündem
Seyahat yasağı ne zaman kalktı mı, 1 Haziran'da bitecek mi? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman bitecek?
Seyahat yasağı ne zaman kalktı mı, 1 Haziran'da bitecek mi? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman bitecek? Corona virüs önlemleri kapsamında seyahat yasağı uygulanıyor. Cumhurbaşkanı başkanlığında bugün kabine toplantısı yapılacak. Toplantıda seyahat yasağı ile ilgili konunun görüşülmesi bekleniyor. Vatandaşlar ise yasağının ne zaman biteceğini merak ediyor. Peki seyahat yasağı ne zaman bitecek, 3 Haziran'da kalkacak mı?
28.05.2020 Gündem
Seyahat yasağı 1 Haziran'da bitiyor mu? - Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Şehirler arası yolculuk, seyahat yasağı ne zaman hangi gün saat kaçta?
Seyahat yasağı 1 Haziran'da bitiyor mu? - Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Şehirler arası yolculuk, seyahat yasağı ne zaman hangi gün saat kaçta? İçişleri Bakanlığının genelgesiyle, arife günü başlayan ve 81 ilde Ramazan Bayramı boyunca uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi. Yurt genelindeki milyonlarca vatandaşımız, merakla bu şehirlerde seyahat yasağının ne zaman, hangi tarihte kalkacağına dair araştırmalar yapıyor. Konuyla ilgili olarak gözler Bilim Kurulu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'da. İşte seyahat yasağı ile ilgili ayrıntılar...
28.05.2020 Gündem
HES kodu ile seyahat izin belgesi alma ekranı... Seyahat yasağı kalktı mı? Seyahat izin belgesi nasıl alınır?
HES kodu ile seyahat izin belgesi alma ekranı... Seyahat yasağı kalktı mı? Seyahat izin belgesi nasıl alınır? Corona virüs tablosunda iyileşme günden güne artarken yaz mevsiminin de gelmesiyle seyahat yasağı ile ilgili son gelişmeler merak ediliyor. Uzaktan eğitimin yakın zamanda son bulacak olması nedeniyle araştırmalar iyice hızlanmış durumda... Sık sık 'Seyahat yasağı kalktı mı? Seyahat izin belgesi nasıl alınır?' sorularına cevap aranıyor.
28.05.2020 Gündem
Seyahat yasağı hangi illerde var, hangi illerde yok? Seyahat yasağı kalktı mı, izin belgesi nasıl ve nereden alınıyor?
Seyahat yasağı hangi illerde var, hangi illerde yok? Seyahat yasağı kalktı mı, izin belgesi nasıl ve nereden alınıyor? Yaz mevsimi geldi, milyonlarca vatandaş memleketine, yazlığına gitmek istiyor. Fakat 15 ilde seyahat yasakları devam ediyor. Vatandaşlar seyahat yasaklarının sona ermesini isterken 'Seyahat yasağı ne zaman kalkıyor? Seyahat izin belgesi nasıl alınır?' sorusuna cevap arıyor.
27.05.2020 Gündem
Seyahat yasağı kalktı mı? Seyahat yasağı ne zaman biter?
Seyahat yasağı kalktı mı? Seyahat yasağı ne zaman biter? Corona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler arasına bulunan seyahat yasağı kalktı mı? sorusu yoğun ilgi görmeye başladı. Corona virüs tablosunun günden güne olumlu sonuçlar vermesi vatandaşları hem meraklandırıyor hem de sabırsızlandırıyor. Corona virüs vaka sayılarının azalması ve ölen sayılarının büyük oranla düşmesi, kısıtlamalardan biri olan seyahat yasağı ne zaman biter sorusuna yöneltti. Bayram sonrası corona virüs vaka verileri de dikkate alınarak parklar ve sahillerin yeniden ziyarete açılması, İstanbul, İzmir ve Ankara’nın da aralarında olduğu 15 ile giriş-çıkış yasağının kaldırılması planlanıyor. Peki seyahat yasağı ne zaman sona eriyor?
27.05.2020 Gündem
Seyahat yasağı kalktı mı, yasak olan iller hangileri? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman bitiyor 2020?
Seyahat yasağı kalktı mı, yasak olan iller hangileri? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman bitiyor 2020? Seyahat yasağı ile ilgili gelişmeler gündemde araştırılıyor. İçişleri Bakanlığı Şehir Giriş-Çıkış Tedbirleri genelgesi yayımladı. Genelgede seyahat yasağının ne zamana kadar devam ettiği ve hangi illerde olduğuyla ilgili detaylar yer aldı. Peki seyahat yasağı kalktı mı, hangi illerde seyahat yasağı var?
24.05.2020 Gündem
SMS ile HES kodu nasıl alınır? HES kodu nedir?
SMS ile HES kodu nasıl alınır? HES kodu nedir? Hayat Eve Sığar uygulaması milyonlarca kişi tarafından indirildi ve her gün yepyeni özellikler geliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 20 Mayıs'ta seyahat yasakları ile ilgili açıklama yaparken HES kodu ile vatandaşların seyahat edebileceğini açıkladı. Bu açıklama ile birlikte 2 gündür 'HES kodu nedir? HES kodu nasıl alınır? Seyahat yasağı kalktı mı?' soruları soruluyor.
22.05.2020 Gündem
Seyahat yasağı kalktı mı, ne zaman kalkıyor? Seyahat izin belgesi nasıl alınır?
Seyahat yasağı kalktı mı, ne zaman kalkıyor? Seyahat izin belgesi nasıl alınır? Seyahat yasağı corona virüsün ilk günlerinden itibaren kademe kademe esnetiliyor. 15 ilde yasaklar sürerken dün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan müjdeli bir haber geldi. Bakan Koca, Hayat Eve Sığar uygulaması ile seyahat kodu (HES kodu) alına bileceğini söyledi. Bu gelişme sonrası binlerce kişi 'Seyahat yasağı kaltı mı, ne zaman kalkıyor? Seyahat izin belgesi nasıl alınır?' sorusuna cevap bulmaya çalıştı.
22.05.2020 Gündem
HES kodu nasıl alınır? Seyahat yasağı kalktı mı, ne zaman kalkıyor?
HES kodu nasıl alınır? Seyahat yasağı kalktı mı, ne zaman kalkıyor? Şehirlerarası yolculuk yasağı 15 ilde devam ediyor. Dün İçişleri Bakanlığı yeni bir genelge yayımlayarak yasakların son bulacağı tarihi açıkladı. Bu gelişme sonrası 'Şehirlerarası yolculuk (seyahat yasağı) kalktı mı? 15 İlde seyahat yasağı ne zaman kalkacak?' soruları bir hayli yoğun şekilde aratılmaya başlandı. Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca HES kodu ile seyahat yapılabileceğini açıkladı. Bu açıklama sonrası ' HES Kodu nasıl alınır, HES Kodu ile seyahat nasıl yapılacak?' soruları sorulmaya başlandı.
21.05.2020 Gündem
Seyahat yasağı kalktı mı, uzatıldı mı? Yasak olan 15 il hangileri? - Seyahat yasağı (giriş çıkış yasağı) ne zaman bitecek?
Seyahat yasağı kalktı mı, uzatıldı mı? Yasak olan 15 il hangileri? - Seyahat yasağı (giriş çıkış yasağı) ne zaman bitecek? Yurdumuzun dört bir yanındaki milyonlarca vatandaşımızı yakından ilgilendiren corona virüs tedbirleri sonrası normalleşmeye yönelik bugün bir yeni adım daha eklendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni kararlar sonrası vatandaşlar arayışlara başladı. Peki hangi illere giriş çıkış (seyahat) yasağı kalktı?
19.05.2020 Gündem
Seyahat yasağı kalktı mı, yasağın olduğu 15 il hangileri 2020? Şehirler arası seyahat yasağı ne zamana kadar?
Seyahat yasağı kalktı mı, yasağın olduğu 15 il hangileri 2020? Şehirler arası seyahat yasağı ne zamana kadar? 15 ilde seyahat yasağı uygulaması devam ediyor. Corona virüs nedeniyle alınan seyahat kısıtlandırılması konusunun bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşecek olan Kabine Toplantısı'nda görüşülmesi bekleniyor. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, konu ile ilgili açıklama yaptı. Peki seyahat yasağı kalktı mı, ne zaman bitecek? İşte detaylar...
18.05.2020 Gündem
Seyahat yasağı kalktı mı, hangi illerde var? İller arası seyahat yasağı ne zaman kalkıyor?
Seyahat yasağı kalktı mı, hangi illerde var? İller arası seyahat yasağı ne zaman kalkıyor? Dünyaya yayılan corona virüs nedeniyle alınan tedbirlerden biri ise seyahat yasağı getirilmesi olmuştu. Seyahat yasağı uygulaması bazı illerde kaldırıldı. 15 ilde seyahat yasağı uygulaması devam ediyor. Peki seyahat yasağı hangi illerde var, ne zaman kalkacak?
18.05.2020 Gündem
Seyahat yasağı kalkan iller nereler? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman bitiyor? İşte yasak olan iller...
Seyahat yasağı kalkan iller nereler? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman bitiyor? İşte yasak olan iller... Geçtiğimiz günlerde corona virüs nedeniyle seyahat yasağı getirilmişti. 31 ilde olan seyahat yasağı 7 ilde yasağın kaldırılmasıyla beraber 24 ile düşmüştü. İçişleri Bakanlığı yayımladığı yeni genelgede ise 9 ilde daha seyahat kısıtlaması kaldırıldı. Peki seyahat yasağı kalkan ve olan iller hangileri? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman bitiyor?
15.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Seyahat Yasağı Kalktı Mı? ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.