Soğan Kürü

Soğan Kürü

Son dakika soğan kürü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan soğan kürü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan soğan kürü haber sayfamızda...

Soğan Kürü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.672 soğan kürü haberi bulunmuştur.
Öksürüğe Ne İyi Gelir, Nasıl Geçer? Evde Kuru ve Balgamlı Öksürüğe İyi Gelen Doğal Yöntemler
Öksürüğe Ne İyi Gelir, Nasıl Geçer? Evde Kuru ve Balgamlı Öksürüğe İyi Gelen Doğal Yöntemler Öksürük vücudun istemli veya istemsiz olarak boğaz ve solunum yollarını temizlemek için verdiği tepkidir. Kış aylarında soğuk algınlığı nedeniyle, korona veya mevsim geçişlerinde alerjik reaksiyonların neden olduğu sağlık problemidir. Bazen kendini boğazda gıcık şeklinde gösteren öksürük kuru öksürük ve balgamlı öksürük olabilir. Çocuklarda, bebeklerde ve yetişkin bireylerde sıklıkla görülen öksürük gidermek için evde yapılabilecek doğal ve bitkisel yöntemler vardır. Evde tedavi edilerek geçirilebilir. Öksürüğe ne iyi gelir, nasıl geçer? Öksürüğü en hızlı ne keser, hangi yöntemler giderir? Evde kuru ve balgamlı öksürük kesici doğal yöntemler için içeriğimize göz atabilirsiniz.
28.08.2023 Sağlık
Her evde bulunan 5 adet söktürücü! Zamansız gelen adetler için…
Her evde bulunan 5 adet söktürücü! Zamansız gelen adetler için… Adet söktürücülerin, mekanizmaları etkileyerek adet kanamasını tetikleyici özelliklere sahip olduğunun söylenmesi mümkündür. Genel olarak adet söktürücü olarak doğal yöntemlerin tercih edilebileceği gibi her evde bulunan doğal malzemelerle de adet söktürücü yapılabilmesi mümkün olmaktadır. İşte, merak edilen tüm detaylar.
25.07.2023 Kadın Sağlığı
İlaçları Rafınıza Bırakın! Öksürüğe İyi Gelen 13 Bitkisel Karışım
İlaçları Rafınıza Bırakın! Öksürüğe İyi Gelen 13 Bitkisel Karışım Kış aylarında sıkça görülen öksürük, ilaçlar yerine bitkisel karışımlar ile giderilebilir. Sizlerde evinizde bulunan bitki ve baharatlar ile öksürüğünüz için karışımlar hazırlayabilirsiniz. Öksürüğe iyi gelen 13 bitkisel karışımı sizler için detayları ile derledik.
19.07.2023 Alternatif Tıp
Kuru Fasulyenin Yanına Ne Gider? Kuru Fasulyenin Yanına Yemek Ve İçecek Tavsiyeleri
Kuru Fasulyenin Yanına Ne Gider? Kuru Fasulyenin Yanına Yemek Ve İçecek Tavsiyeleri Kuru fasulye Türk mutfağında oldukça sevilen bir yemektir. Bu nedenle de kuru fasulyenin yanına ne gider, hangi içecekler içilir merak edilerek internetten araştırılmaktadır. Kuru fasulyenin yanına pilav, ayran, yoğurt, salata, şalgam ve kuru soğan gider. Kuru fasulyenin yanına ne gider, kuru fasulyenin yanında ne yenir ve ne içilir ayrıntıları ile derledik.
4.10.2022 Yemek
Bitkisel ürün fiyatları ve üretim değeri verileri açıklandı
Bitkisel ürün fiyatları ve üretim değeri verileri açıklandı Tahıllar ve diğer bitkisel ürünlerden buğday (diğer) fiyatı yıllık yüzde 35,95 artış gösterdi.
8.03.2022 Ekonomi
Bakanlığa yetki verildi! 20 üründe fahiş fiyatı önlemek için yeni adım
Bakanlığa yetki verildi! 20 üründe fahiş fiyatı önlemek için yeni adım Yeni alınan karara göre Tarım ve Orman Bakanlığı, bazı tarım ve hayvancılık ürünlerinin ihracatında gerektiğinde dönemsel düzenlemeler yapabilecek. Resmi Gazete'de yayımlanan düzenleme ile gıda fiyatlarını düşürmek için 20 üründe ihracat belli dönemler kısıtlanabilecek.
27.01.2022 Ekonomi
Soğan Suyu Faydaları Nelerdir? Soğan Suyu Nasıl Yapılır, Ne İşe Yarar?
Soğan Suyu Faydaları Nelerdir? Soğan Suyu Nasıl Yapılır, Ne İşe Yarar? Yemeklerin ayrılmaz parçası olan soğanın faydalarını saymakla bitmez. Halk arasından doğal antibiyotik olarak bilenen soğan suyu kadın hastalıklarına, enfeksiyon hastalıklarına, iltihaplanmalara, saça ve cilde iyi gelir. Adet söktürücü özelliği vardır. Kaynatılarak da tüketilen soğan kürü için genellikle kırmızı soğan yerine baş soğan ya da arpacık soğan önerilir. Kabuğu soyulmuş soğanlarla yapılan soğan kürü saça iyi gelir. Soğan suyu faydaları nelerdir? diyorsanız “Soğan suyu nasıl yapılır, ne işe yarar?” içeriğimizden detaylara ulaşabilirsiniz.
3.12.2021 Sağlık
Çikolata kisti olan kadınlar bol su içmeli!
Çikolata kisti olan kadınlar bol su içmeli! Ülkemizde yaklaşık olarak 2 milyon kadında olan, her 10 kadından 1 tanesinde görülen çikolata kisti ilerlemesi durumunda hastanın sosyal hayatını ve psikolojisini ciddi etkilemektedir. Kadın Hastalıkları ve Doğum Jinekolojik Kanser Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Mert Göl konu hakkında bilgiler verdi.
11.10.2021 Kadın Sağlığı
Daha sık soğan yemenin vücutta yarattığı 7 muhteşem değişim
Daha sık soğan yemenin vücutta yarattığı 7 muhteşem değişim Soğan, doğradığınızda her ne kadar sizi gözyaşları içerisinde bıraksa da vücuda girdiği anda işler değişiyor. Baştan aşağı sağlığınızı güçlendiren vitaminler ve besinler açısından zengin olan soğan, günlük olarak tüketildiğinde harikalar yaratacak bir süper besin! Peki, her gün soğan yediğinizde vücudunuzda meydana gelecek değişimleri öğrenmek ister misiniz? İşte soğanın 7 muhteşem etkisi... MİLLİYET.COM.TR / PEMBENAR ÖZEL
8.10.2021 Genel Sağlık
‘’Sütüm gelmiyor’’ endişesiyle mamaya başlamak doğru mu?
‘’Sütüm gelmiyor’’ endişesiyle mamaya başlamak doğru mu? Anne sütünün mucizevi etkisi bir ömür sürmektedir. Bu nedenle yenidoğan bebeklerin anne sütü ile beslenmesi oldukça önemlidir. Yenidoğan Yoğun Bakım Uzmanı Doç. Dr. Şenol Bozdağ, yenidoğan bebekleri doğru emzirme yöntemleri ile ilgili bilgi verdi.
6.10.2021 Çocuk Sağlığı
Soğan kürü, çikolata kistini geçirir mi?
Soğan kürü, çikolata kistini geçirir mi? Rahmin içini döşeyen endometrium tabakası rahmin dışında, bağırsaklarda, mesanede bulunduğunda çikolata kisti denilen endometriozis hastalığı oluşabilir. İlk adette hemen oluşabileceği gibi daha sonrasında da görülebilir. Özellikle ağrılı adet dönemi yaşayan veya düzensiz adet dönemleri olan genç kızların doktora görünmesi gerekmektedir. Kadın Hastalıkları ve Doğum Jinekolojik Kanser Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Mert Göl konu hakkında bilgi verdi.
25.09.2021 Kadın Sağlığı
Huzursuz bağırsak sendromunun asıl nedeni nedir?
Huzursuz bağırsak sendromunun asıl nedeni nedir? Huzursuz bağırsak sendromunun altında genelde stresin yattığına dikkat çeken Prof. Dr. Vedat Göral, "Stresin yarattığı olaylar, ikinci beyin olarak kabul edilen bağırsakları hemen olumsuz etkiler. Bazen erken yaşlarda yaşanan cinsel taciz, fiziksel veya duygusal olaylar, yaşanan büyük korkular, ileride huzursuz bağırsak hastalığına neden olabilir. Ayrıca buğday, ekmek, süt, soğan, kuru fasulye, nohut ve gazlı içecekler de bu hastalığı tetikleyebilir" dedi.
9.07.2021 Genel Sağlık
Ramazan öncesinde gıda fiyatlarında fırsatçılık yapılmaması çağrısı
Ramazan öncesinde gıda fiyatlarında fırsatçılık yapılmaması çağrısı Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, daha ramazana girmeden fiyatlarda yaşanan artışların spekülatif faaliyetlerin başladığını gösterdiğini belirterek ramazan fırsatçılığı yapılmamasını istedi.
9.04.2021 Ekonomi
Zayıflama Kürleri: Evde Yapılabilecek En Etkili Zayıflama Kürleri
Zayıflama Kürleri: Evde Yapılabilecek En Etkili Zayıflama Kürleri Zayıflama kürleri özellikle diyet sırasında veya diyet öncesinde kişilerin sıklıkla uyguladıkları bir yöntemdir. Özellikle şişmanlık gibi problemleri olan kişiler için tasarlanan bu kürler, kişilere kısa sürede kilo verdirmektedir. Hızlı bir şekilde zayıflamak isteyen kişiler evde kolayca pratik bir şekilde kür uygulamasında bulunabilirler. Sizler için evde yapılabilecek en pratik ve etkili kür tariflerini detaylı bir şekilde derledik.
16.03.2021 Sağlık
Adet Düzensizliği İçin Ne Yapılmalı? Adet Nasıl Düzene Sokulur, Adet Düzensizliğine Ne İyi Gelir?
Adet Düzensizliği İçin Ne Yapılmalı? Adet Nasıl Düzene Sokulur, Adet Düzensizliğine Ne İyi Gelir? Kadınların her ay belirli günlerde yaşadığı regl yani adet dönemleri bazen düzensiz bir takvime göre gidebilir. Bu durum bazı sağlık sorunlardan ötürü de olabilmektedir. Adetin düzene girmesi özellikle gebelik döngüsü için son derece büyük önem taşımaktadır. Adet düzensizliği için ne yapılmalı? Adet nasıl düzene sokulur, adet düzensizliğine ne iyi gelir? Tüm merak edilen soruları sizler için derledik.
17.02.2021 Sağlık
Sebze-meyvede ‘seçmeceye’ sınır
Sebze-meyvede ‘seçmeceye’ sınır Marketlerde sebze-meyve satışına yeni düzen geliyor. Taslak düzenlemeye göre, çilek, kayısı, kuşkonmaz, mantar, beyaz üzüm gibi ürünler marketlerin sadece kapalı yerlerinde satılabilecek, “seçmece” şekilde alınamayacak.
27.01.2021 Ekonomi
Bitkisel üretim değeri arttı
Bitkisel üretim değeri arttı Türkiye'de tahıllar ve diğer bitkisel ürünlerin üretim değeri geçen yıl bir önceki yıla kıyasla yüzde 24,65 artarak 77,55 milyar liraya çıktı.
5.03.2020 Ekonomi
Öksürük neden olur? Geçmeyen öksürüğe ne iyi gelir? Öksürüğü kesmenin doğal yolları
Öksürük neden olur? Geçmeyen öksürüğe ne iyi gelir? Öksürüğü kesmenin doğal yolları "Öksürüğü ne keser?", "Öksürüğü anında kesen yöntemler nelerdir?", "Öksürüğe bitkisel çözüm yöntemleri nelerdir?" diye yoğun bir şekilde internette araştırılıyor. Alerji ve soğuk algınlığı gibi birçok etmene bağlı olarak öksürüğü kesen birçok bitkisel yöntem mevcut. Tabii bu yöntemlerin arasında öksürüğü hemen kesen yöntemler de var. Bizler de sizler için "Öksürüğü hemen kesen şeyler nelerdir?" ve "Öksürüğü ne keser?" sorusunun cevaplarını aradık. Öksürük için soğan kürü ve öksürük için ballı karışım tarifleri de var. İşte öksürüğü hemen kesen doğal yöntemler…
17.02.2020 Sağlık
Ocak ayında zam şampiyonu kabak
Ocak ayında zam şampiyonu kabak Ocak ayında üretici fiyatlarında yüzde 16.07 azalmayla fiyatı en fazla düşen ürün kuru soğan, fiyatı en çok yükselen ürün ise yüzde 130.34’lük artışla kabak oldu.
3.02.2020 Ekonomi
Saç dökülmesine karşı 7 çözüm
Saç dökülmesine karşı 7 çözüm Özellikle mevsim geçişlerinde sıkça karşılaşılan saç dökülmelerinin birçok sebebi olabilir. Saçlarınızın dökülmesini engellemek için bu yöntemleri uygulayın...
8.11.2019 Saç Bakımı
Soğan suyu zayıflatır mı?
Soğan suyu zayıflatır mı? Metabolizmayı hızlandıran ve kilo vermenizi sağlayacak soğan kürü tarifini sizinle paylaşıyoruz. Soğan, metabolizmanızı hızlandırır ve yağ depolarının azalmasına yardımcı olur. Peki, soğan suyu gerçekten zayıflatır mı? İşte cevabı...
5.04.2019 Diyetler
Yenidoğan bebek beslenmesi nasıl olmalıdır?
Yenidoğan bebek beslenmesi nasıl olmalıdır? Annelerin yakından ilgilendiği bir konu olan, bebek beslenmesi hakkında Yenidoğan yoğun bakım uzmanı Dr. öğr. üyesi Şenol Bozdağ, merak edilenleri anlattı.
3.08.2018 Bebek
'Polisiye tedbirlerle dolar, faiz düşmez'
'Polisiye tedbirlerle dolar, faiz düşmez' TÜSİAD üyeleriyle biraraya gelen CHP cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, “Polisiye tedbirle dolar, ideolojik saplantılarla faiz düşmez. Soğan kuru dolar kurunu geçti” dedi.
21.06.2018 Ekonomi
‘Kandil aylar önce planlandı’
‘Kandil aylar önce planlandı’ Başbakan Binali Yıldırım, Kandil Operasyonu ile ilgili olarak, “Kuzey Irak’ta 11 geçici üs bölgemiz var. 400 kilometrekarelik alanda temizlik harekâtı yapıldı, askerlerimiz faaliyetlerini sürdürüyor. İran ile PKK ve terörle mücadele konusunda ayrıştığımız bir durum yok. 20 uçakla önemli bir hava harekâtı gerçekleştirildi ve elde edilen istihbari bilgilere göre, terör örgütünün önemli sorumluluklar alan kadroları, bu hava harekâtında etkisiz hale getirildi. Burada kim var, kim yok, saha çalışmalarıyla ortaya çıkacak” diye konuştu.
21.06.2018 Siyaset
İnce: Bütün kesimleri kapsayacak bir kabine kuracağım
İnce: Bütün kesimleri kapsayacak bir kabine kuracağım CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce TÜSİAD'ı ziyaret etti. Burada açıklamalarda bulunan İnce, "Bu seçimi kazandığımda da gerek Cumhurbaşkanı yardımcılarımda gerek Bakanlar Kurulu'nda bütün kesimleri kapsayacak kabineyi kuracağımdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.
21.06.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Soğan Kürü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.