Sokağa Çıkma Yasağı Kaç Gün

Sokağa Çıkma Yasağı Kaç Gün

Son dakika sokağa çıkma yasağı kaç gün haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sokağa çıkma yasağı kaç gün gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sokağa çıkma yasağı kaç gün haber sayfamızda...

Sokağa Çıkma Yasağı Kaç Gün

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 173 sokağa çıkma yasağı kaç gün haberi bulunmuştur.
2021 Ramazan Bayramı hangi tarihlere denk geliyor? Ramazan Bayramında sokağa çıkmak yasak mı?
2021 Ramazan Bayramı hangi tarihlere denk geliyor? Ramazan Bayramında sokağa çıkmak yasak mı? Bayramda sokağa çıkma yasağı kaç gün olacak, Ramazan Bayramı ne zaman, hangi gün? Tam kapanma bayramda bitecek mi merak konusu. Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala vatandaşlar koronavirüs önlemlerine karşı bilgi edinmek için arayışa koyuldu. Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı kaç gün, bayramda yasak var mı soruları yoğun ilgi görüyor. Dün yapılan Kabine Toplantısı ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.
29.04.2021 Gündem
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri: 23-25 bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaç gün?
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri: 23-25 bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaç gün? 23- 25 Nisan sokağa çıkma yasağı mı uygulanacak? Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın resmi tatil olması nedeniyle ve Cuma gelmesiyle birlikte 23 Nisan da hafta sonu sokağa çıkma yasağına dahil edildi. Peki, hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaç gün olacak? 23-25 Nisan sokağa çıkma yasağı saat kaçta bitiyor? İşte hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri.
23.04.2021 Gündem
Tarihler yaklaşıyor! Yılbaşında sokağa çıkma yasağı ne zaman başlayacak? Sokağa çıkma yasağı kaç gün sürecek?
Tarihler yaklaşıyor! Yılbaşında sokağa çıkma yasağı ne zaman başlayacak? Sokağa çıkma yasağı kaç gün sürecek? Yılbaşına sayılı günler kaldı. Korornavirüs nedeniyle her yıl alıştığımız manzaralar yaşanmayacak. İçişleri Bakanlığı yayımladığı genelge ile 4 günlük yılbaşı yasağı getirdi ve bu nedenle sokağa çıkma yasakları uygulanacak. Yasakların ne zaman kaç gün süreceğini merak eden vatandaşlar yoğun bir araştırma içerisinde... İşte detaylar...
28.12.2020 Gündem
31 Aralık tatil mi? Yılbaşı tatili ne zaman başlıyor, kaç gün?
31 Aralık tatil mi? Yılbaşı tatili ne zaman başlıyor, kaç gün? Yılbaşı tatili herkes tarafından merak ediliyor. 2021 yılı için geri sayım başladı. Yılbaşına sayılı günler kala tatilin kaç gün süreceği ve hangi gün başlayacağı araştırılıyor. Tüm dünyayı etkisi alan koronavirüs salgını için alınan tedbirler kapsamında bu yıl yılbaşı tatili kısıtlamalara tabi olacak. Kabine Toplantısı sonrası açıklanan kararlar doğrultusunda İçişleri Bakanlığı yılbaşı tatili ve kısıtlaması ile ilgili son kararları ayrıntıları ile duyurdu. Peki, yılbaşı tatili kaç gün sürecek, hangi gün başlıyor?
26.12.2020 Gündem
Yılbaşı sokağa çıkma yasağı kaç gün, ne zaman başlıyor? 31 Aralık tatil mi, yılbaşında sokağa çıkma yasağı hangi günler var?
Yılbaşı sokağa çıkma yasağı kaç gün, ne zaman başlıyor? 31 Aralık tatil mi, yılbaşında sokağa çıkma yasağı hangi günler var? Yılbaşı sokağa çıkma yasağı detayları araştırılmaya başlandı. Yılbaşında sokağa çıkma yasağı uygulanacağı geçtiğimiz günlerde açıklandı. Koronavirüs salgınından dolayı alınan kısıtlamalar arasında bulunan sokağa çıkma yasağının yılbaşında kaç gün uygulanacağı ve tarihleri ise bireyler tarafından merak ediliyor. Peki yılbaşı sokağa çıkma yasağı kaç gün, ne zaman başlıyor, 31 Aralık tatil mi?
24.12.2020 Gündem
Yılbaşında sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor, kaç gün olacak, 4 gün yasak ne zaman? Yılbaşı sokağa çıkma yasağı hangi günler var?
Yılbaşında sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor, kaç gün olacak, 4 gün yasak ne zaman? Yılbaşı sokağa çıkma yasağı hangi günler var? Yılbaşında sokağa çıkma yasağı uygulanacağı geçtiğimiz günlerde duyuruldu. İçişleri Bakanlığı yayımladığı 81 İle Koronavirüs Salgını Yeni Tedbirler Genelgesinde kısıtlama ile ilgili detayları paylaştı. Yılbaşı sokağa çıkma yasağı ile ilgili ayrıntılar araştırılmaya başlandı. Peki yılbaşında sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor, kaç gün sürecek?
23.12.2020 Gündem
Yılbaşında sokağa çıkma yasağı kaç gün, 4 gün mü olacak? Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı 2021?
Yılbaşında sokağa çıkma yasağı kaç gün, 4 gün mü olacak? Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı 2021? Yılbaşında sokağa çıkma yasağı ile ilgili ayrıntılar yeni yılım gelmesine sayılı günler kala araştırılmaya başlandı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında yılbaşında sokağa çıkma yasağı kararı alınıp alınmayacağı merak konusu. Peki 2021 yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı, kaç gün olacak?
11.12.2020 Gündem
Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı, kaç gün olacak? Bakan Koca açıkladı! Yılbaşında sokağa çıkma yasağı ayrıntıları...
Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı, kaç gün olacak? Bakan Koca açıkladı! Yılbaşında sokağa çıkma yasağı ayrıntıları... Yılbaşında sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca yılbaşında kısıtlama gelip gelmeyeceği ile ilgili bir açıklama gerçekleştirdi. Peki yılbaşında sokağa çıkma yasağı kaç gün olacak?
10.12.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağı kaç gün sürecek, ne zaman, hangi illerde var? Sokağa çıkma yasağında açık olan yerler nereler, kimler muaf?
Sokağa çıkma yasağı kaç gün sürecek, ne zaman, hangi illerde var? Sokağa çıkma yasağında açık olan yerler nereler, kimler muaf? Geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi bu hafta sonu da sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Sokağa çıkma yasağının bayram denk gelmesiyle birlikte süresi ve hangi illerde olduğu ise vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Sokağa çıkma yasağı kaç gün, hangi illerde var? İşte sokağa çıkma yasağında açık olan yerler ve muaf olan kişiler ile ilgili detaylar...
23.05.2020 Gündem
Bayramda nereler açık olacak, Arefe günü hangi yerler çalışıyor?
Bayramda nereler açık olacak, Arefe günü hangi yerler çalışıyor? Ramazan Bayramı geldi çattı. Milyonlarca vatandaş, şimdiden bayram hazırlıklarına başladı. Bayrama dair en çok merak edilen konuların başında bayramda açık olacak yerlerin durumu. Peki, bayramda nereler açık olacak, hangi yerler çalışıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...
21.08.2020 Gündem
Bayramda marketler açık olacak mı? Bayramda açık olacak yerler belli oldu! Sokağa çıkma yasağında nereler açık olacak?  Arefe günü yasak var mı, bayram ne zaman kaç gün sürecek?
Bayramda marketler açık olacak mı? Bayramda açık olacak yerler belli oldu! Sokağa çıkma yasağında nereler açık olacak? Arefe günü yasak var mı, bayram ne zaman kaç gün sürecek? Ramazan Bayramı için heyecan iyice arttı. Vatandaşlar bayrama çok kısa bir süre kala bayram ne zaman, sokağa çıkma yasağı kaç gün sürecek ve arefe günü yasak var mı, bayramda nereler açık olacak gibi soruların cevaplarını araştırıyor. İşte hem bu soruların hem de Ramazan Bayramı'nda marketler açık olacak mı sorusunun yanıtı....
21.05.2020 Gündem
Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı kaç gün sürecek, Arefe günü yasak var mı, ne zaman? Bayramda marketler açık mı, nereler açık?
Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı kaç gün sürecek, Arefe günü yasak var mı, ne zaman? Bayramda marketler açık mı, nereler açık? Ramazan Bayramı için geri sayım başladı. Vatandaşlar şimdiden bayram ne zaman, sokağa çıkma yasağı kaç gün sürecek ve arefe günü yasak var mı gibi soruların cevaplarını araştırıyor. İşte hem bu soruların hem de Ramazan Bayramı'nda marketler açık olacak mı sorusunun yanıtı....
21.05.2020 Gündem
Bayrama kaç gün kaldı? Ramazan bayramında kaç gün sokağa çıkma yasağı uygulanacak, bayramda hangi yerler açık olacak?
Bayrama kaç gün kaldı? Ramazan bayramında kaç gün sokağa çıkma yasağı uygulanacak, bayramda hangi yerler açık olacak? Bayram için geri sayım sürerken vatandaşların araştırmaları da devam ediyor. 18 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından bayramda 81 ilde sokağa çıkma yasağı uygulanacağı duyuruldu. Yasağın duyurulmasının ardından İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgede yasağın olduğu süre zarfında açık olan iş yeri ve işletmeler hakkında detaylarda belli oldu. Peki Bayrama kaç gün kaldı. sokağa çıkma yasağı kaç gün olacak, hangi yerler açık olacak?
20.05.2020 Gündem
23-24-25-26 Mayıs Sokağa Çıkma Yasağı var mı, belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Ramazan Bayramda sokağa çıkma yasağı 81 ilde geçerli mi?
23-24-25-26 Mayıs Sokağa Çıkma Yasağı var mı, belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Ramazan Bayramda sokağa çıkma yasağı 81 ilde geçerli mi? Ramazan Bayramı için heyecan dorukta. Corona virüs tedbirleri kapsamında 16-19 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından 23-26 Mayıs tarihlerinde de sokağa çıkma yasağı olup olmayacağı oldukça merak ediliyor. Peki milyonlarca vatandaşımızın merak ettiği Bayramda sokağa çıkma yasağı var mı?
18.05.2020 Gündem
16-19 Mayıs sokağa çıkma yasağı hangi illerde var, nereler açık olacak? Sokağa çıkma yasağı kuralları ve detayları...
16-19 Mayıs sokağa çıkma yasağı hangi illerde var, nereler açık olacak? Sokağa çıkma yasağı kuralları ve detayları... Corona virüsten dolayı sokağa çıkma uygulaması gerçekleştiriliyor. Bu hafta sokağa çıkma yasağı 16 Mayıs Cumartesi günü saat 00.00'da başladı. İçişleri Bakanlığı, sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili genelgeyi yayımladı. Genelgede sokağa çıkma yasağı ile ilgili çeşitli detaylar yer aldı. Bu hafta yasak 15 ilde uygulanacak. Peki sokağa çıkma yasağı hangi illerde var, kaç gün sürecek? İşte sokağa çıkma yasağı kuralları...
16.05.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağı hangi illerde olacak? 19 Mayıs sokağa çıkma yasağı var mı?
Sokağa çıkma yasağı hangi illerde olacak? 19 Mayıs sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağı ile ilgili haberler yakından takip edilmeye devam ediyor. Son haftalarda düzenli olarak uygulanan hafta sonu sokağa çıkma yasağı bu hafta da devam edecek. Fakat merakla araştırılan bir konulardan biri de 19 Mayıs sokağa çıkma yasağı var mı? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olması nedeniyle resmi tatil. Aynı zamanda 19 Mayıs günü Salı gününe denk geliyor. Vatandaşlar ise sokağa çıkma yasağı uzar mı öğrenmek istiyor. Geçtiğimiz haftalarda resmi tatiller ve hafta sonu tatilleri birleştirilmişti ve sokağa çıkma yasağı uzamıştı. Peki bu hafta sokağa çıkma yasağı kaç gün olacak? 19 Mayıs sokağa çıkma yasağı var mı? İşte sokağa çıkma yasağı son dakika haberleri...
14.05.2020 Gündem
19 Mayıs sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağı kaç gün sürecek, ne zaman hangi gün başlıyor? Bayramda sokağa çıkma yasağı olacak mı?
19 Mayıs sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağı kaç gün sürecek, ne zaman hangi gün başlıyor? Bayramda sokağa çıkma yasağı olacak mı? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için geri sayım sürüyor. Vatandaşlar şimdiden 19 Mayıs resmi tatil mi, hangi güne denk geliyor ve sokağa çıkma yasağı 4 gün olacak mı sorularına yanıt aramaya başladı. Peki 19 Mayıs resmi tatil mi, hangi güne denk geliyor? İşte merak edilen o soruların yanıtları...
12.05.2020 Gündem
1 Mayıs sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor, kaç gün olacak?
1 Mayıs sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor, kaç gün olacak? Sokağa çıkma yasağı hakkında meraklı arayış başladı. Ülkemizde yaşanan corona virüs salgını nedeniyle birkaç haftadır hafta sonu günlerinde sokağa çıkma yasağı getiriliyor. Özel günlerin hafta sonuna yakın günlere denk gelmesi ise sokağa çıkma yasağını uzatabiliyor. Geçtiğimiz hafta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'ndan başlayan sokağa çıkma yasağı, bu hafta yaşanacak olan 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı için de merak ediliyor. Peki 1 Mayıs sokağa çıkma yasağı olacak mı? Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor?
28.04.2020 Gündem
1-2-3 Mayıs sokağa çıkma yasağı var mı, hangi illerde?  Bu hafta sokağa çıkma yasağı kaç gün?
1-2-3 Mayıs sokağa çıkma yasağı var mı, hangi illerde? Bu hafta sokağa çıkma yasağı kaç gün? Sokağa çıkma yasağı geçen hafta 23 Nisan nedeniyle 23-24-25-26 Nisan tarihlerinde uygulanmıştı. 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı yaklaşırken sokağa çıkma yasağı olup olmayacağı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı yapıldı. Toplantıda sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklama yaptı.
27.04.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağı kaç gün? Sokağa çıkma yasağı hangi illerde var?
Sokağa çıkma yasağı kaç gün? Sokağa çıkma yasağı hangi illerde var? Sokağa çıkma yasağı kaç gün olarak belirlendi? Sokağa çıkma yasağı hangi illerde olacak? Bu hafta 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın Perşembe gününe denk gelmesiyle birlikte sokağa çıkma yasağı da uzatıldı. Geçtiğimiz iki hafta sonu sadece cumartesi -pazar günleri uygulanan yasak bu hafta kaç gün olacak? Sokağa çıkma yasağı hangi illerde var?
21.04.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ne zaman hangi günlerde olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Sokağa çıkma yasağı 23 Nisan'da mı başlıyor?
Sokağa çıkma yasağı ne zaman hangi günlerde olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Sokağa çıkma yasağı 23 Nisan'da mı başlıyor? Sokağa çıkma yasağına ilişkin aramalar tüm hızıyla devam ediyor. 30 büyükşehir ve Zonguldak ilimizin kapsayan sokağa çıkma yasağı dün akşam sona erdi ama vatandaşlar yasak uzayacak mı, soruların cevaplarını aramaya devam etti. Konuyla ilgili olarak resmi açıklama ise Cumhurbaşkanlığından geldi, işte ayrıntılar...
20.04.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağı kaç gün? Sokağa çıkma yasağı ne zaman, saat kaçta başlayacak?
Sokağa çıkma yasağı kaç gün? Sokağa çıkma yasağı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Sokağa çıkma yasağı son dakika haberleri yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? Sokağa çıkma yasağı kaç gün sürecek? soruları da yoğun ilgi görmeye başladı. Bu hafta için en çok merak edilen konulardan biri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda sokağa çıkma yasağının olup olmayacağı merak ediliyor. 23 Nisan'ın Perşembe gününe denk gelmesiyle birlikte kafalarda soru işareti oluştu. 2020 resmi tatiller arasında yer alan 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı olacak mı? İşte detaylar...
20.04.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlayacak, hangi illerde olacak? Sokağa çıkma yasağı kaç gün?
Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlayacak, hangi illerde olacak? Sokağa çıkma yasağı kaç gün? Sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı corona virüs salgınına karşı alınan önlemlerden sadece biri. Peki bu hafta sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? Sokağa çıkma yasağı hangi illerde olacak? Sokağa çıkma yasağı kaç gün sürecek? İşte sokağa çıkma yasağı genelgesi...
17.04.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağı kaç gün? Sokağa çıkma yasağı 2020 ne zaman bitiyor?
Sokağa çıkma yasağı kaç gün? Sokağa çıkma yasağı 2020 ne zaman bitiyor? Sokağa çıkma yasağının ilk gününde, yasağın ne zaman sona ereceği araştırılıyor. İçişleri Bakanlığı, sokağa çıkma yasağının tarihini ve saatini duyurdu. Milyonlarca vatandaş ise bu tarihi öğrenmek için araştırmalara başladı. Peki Sokağa çıkma yasağı kaç gün? Sokağa çıkma yasağı 2020 ne zaman bitiyor?.
11.04.2020 Gündem
Hangi illere sokağa çıkma yasağı getirildi? Tek tek açıklandı...
Hangi illere sokağa çıkma yasağı getirildi? Tek tek açıklandı... Sokağa çıkma yasağı nerelerde var? Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? soruları yoğun ilgiyle araştırılıyor. 10 Nisan gecesi başlayan sokağa çıkma yasağı, pazar gecesi sona erecek. Peki sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri?
11.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sokağa Çıkma Yasağı Kaç Gün ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.