Stanley

Stanley

Son dakika Stanley haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Stanley gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Stanley haber sayfamızda...

Stanley

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.877 stanley haberi bulunmuştur.
'BoE mayısta faiz indirimine gidebilir'
'BoE mayısta faiz indirimine gidebilir' Morgan Stanley'e göre İngiltere Merkez Bankası (BoE) mayıs ayında da faiz indirimine gidebilir.
18.04.2024 Uzmanpara
Morgan Stanley'in karı yükseldi
Morgan Stanley'in karı yükseldi Morgan Stanley'in karı ilk çeyrekte, gelirin iki kattan fazla arttığı hisse senedi yükleniciliği öncülüğünde yatırım bankacılığındaki canlanmanın etkisiyle yükseldi.
16.04.2024 Uzmanpara
'BoJ, 2 faiz artırımı yapacak'
'BoJ, 2 faiz artırımı yapacak' Morgan Stanley, Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) 2025 yılının ilk çeyreğine kadar politika faizini iki kez artırmasının muhtemel olduğunu söyledi.
16.04.2024 Uzmanpara
Çin'de enflasyon yavaşladı
Çin'de enflasyon yavaşladı Dünyanın en büyük ikinci ekonomisi olan Çin'in tüketici enflasyonu mart ayında gıda ve seyahat fiyatlarındaki gerilemeyle sert bir şekilde düştü.
11.04.2024 Uzmanpara
'Fed haziranda faiz indirme yolunda'
'Fed haziranda faiz indirme yolunda' Morgan Stanley'in Baş ABD Ekonomisti Ellen Zentner'e göre ABD Merkez Bankası (Fed) haziran ayında faiz oranlarını düşürme yolunda ilerliyor.
5.04.2024 Uzmanpara
Sinemanın hafızası
Sinemanın hafızası Güncel sergileriyle sanatseverlerin ilgi odağı olan İstanbul Sinema Müzesi, içerikleri kadar dijitalleşme çalışmalarıyla da sinema arşivciliği adına önemli bir görev üstleniyor.
2.04.2024 Kültür Sanat
500 milyon dolar kaynak sağladı
500 milyon dolar kaynak sağladı Yapı Kredi, 500 milyon dolarlık ilave ana sermayeye dahil edilebilir borçlanma aracı ihracı gerçekleştirdi.
28.03.2024 Ekonomi
Baba baskısı mı lanet mi?
Baba baskısı mı lanet mi? Tüm erkekleri güreşçi olan Von Erich ailesinin hem trajedilerle hem de başarılarla dolu gerçek yaşam öyküsünden uyarlanan “The Iron Claw/Demir Pençe” senenin ilginç filmlerinden.
22.03.2024 Kültür Sanat
'ABD Hazine tahvili getirileri daha da düşebilir'
'ABD Hazine tahvili getirileri daha da düşebilir' Morgan Stanley Research'e göre ABD Hazine tahvili getirilerinin daha da düşmesi için alan var.
18.03.2024 Uzmanpara
'BoE ilk faiz indirimini mayısta yapabilir'
'BoE ilk faiz indirimini mayısta yapabilir' Morgan Stanley, İngiltere Merkez Bankası'ndan (BoE) ilk faiz indirimini mayıs ayında bekliyor.
12.03.2024 Uzmanpara
Japonya'da tahvil faizi 3 ayın zirvesinde
Japonya'da tahvil faizi 3 ayın zirvesinde Japonya'nın 10 yıl vadeli devlet tahvilinde faiz 3 ayın en yüksek seviyesine çıktı.
12.03.2024 Uzmanpara
Tam 109 yıllık! İngilizler tahliye için kullandı
Tam 109 yıllık! İngilizler tahliye için kullandı Çanakkale Kara Savaşları'nın sonrasında Gelibolu Yarımadası'nda İngiliz askerlerinin tahliyesinde kullanılan layter (tahliye için kullanılan deniz aracı) Çanakkale Savaşları'ndan izler taşıyor.
11.03.2024 Haberler
Tam 109 yıllık! İngilizler tahliye için kullandı
Tam 109 yıllık! İngilizler tahliye için kullandı Çanakkale Kara Savaşları'nın sonrasında Gelibolu Yarımadası'nda İngiliz askerlerinin tahliyesinde kullanılan layter (tahliye için kullanılan deniz aracı) Çanakkale Savaşları'ndan izler taşıyor.
11.03.2024 Gündem
BUGÜN RAFLARDA SATIŞTA! ⏳ 1 MART CUMA BİM yeni aktüel kataloğunda bugün hangi ürünler satışa çıktı? Çay Makinesi, Blender Set, Robot Süpürge, Mini Fırın, Tost Makinesi...
BUGÜN RAFLARDA SATIŞTA! ⏳ 1 MART CUMA BİM yeni aktüel kataloğunda bugün hangi ürünler satışa çıktı? Çay Makinesi, Blender Set, Robot Süpürge, Mini Fırın, Tost Makinesi... BİM mağazalarında her hafta Cuma ve Salı günlerine özel yayımlanan katalog'da belirtilen ürünler o günler içerisinde mağazalarda satışa çıkıyor. Mart ayının ilk aktüel kataloğunda bu hafta mağazalarda satışa sunulacak olan ürünler arasında TV, Elektrikli Bisiklet, Robot Süpürge, Cep Telefonu, Mini Fırın, Blender Set, Stanley One Hand Mug Termos, Çelik Derin Tencere, Ezme Tava, Kek Kalıbı, Yuvarlak Tepsi satışa çıkacak. İşte BİM 1-5 Mart aktüel kataloğunda yer alan tüm ürünlerin listesi...
1.03.2024 Bilgi Rehberi
Japonya'da enflasyon yavaşladı
Japonya'da enflasyon yavaşladı Japonya'da enflasyon yavaşladı ancak Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) hedefinin üzerinde kalmaya devam etti.
27.02.2024 Uzmanpara
Euro/dolar paritesinde kısa vadeli tahmin
Euro/dolar paritesinde kısa vadeli tahmin DZ Bank Research analistleri salı günkü ABD enflasyon verilerine kadar euro/dolar paritesinin fazla hareket etmeyeceğini öngördü.
12.02.2024 Uzmanpara
3 milyar dolarlık tahvil ihracı
3 milyar dolarlık tahvil ihracı Hazine 3 milyar dolarlık tahvil ihracı yaptı. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın internet sitesinde yer alan duyuruya göre, bu yılın dış finansman programı çerçevesinde, dolar cinsinden tahvil ihracı için BBVA, Citi, Goldman Sachs ve Morgan Stanley’e 8 Şubat’ta yetki verildi.
10.02.2024 Ekonomi
Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi Açıldı
Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi Açıldı Türkiye’nin ulaşım, endüstri ve iletişim tarihindeki gelişmeleri yansıtan ilk ve tek sanayi müzesi olan Rahmi M. Koç Müzesi, kültür sanat dünyasına yeni bir müze daha kazandırdı.
28.01.2024 Mimarlık
Çin piyasası için tahminleri revize etti
Çin piyasası için tahminleri revize etti Morgan Stanley, Çin'in başlıca hisse senedi endeksleri için hedeflerini düşürürken, Japon endeksleri için tahminlerini yükseltti.
26.01.2024 Uzmanpara
2 dev kurumdan tahvil tavsiyesi
2 dev kurumdan tahvil tavsiyesi Morgan Stanley ve JP Morgan, yatırımcılara beş yıllık ABD tahvillerini satın almaya başlamalarını tavsiye ediyor.
22.01.2024 Uzmanpara
Ay... Ay... Ay... En derin şüphe
Ay... Ay... Ay... En derin şüphe ABD’nin uzay dairesi NASA, bu yıl Ay’a 4 astronotunu gönderecekti.
12.01.2024 Dünya
Kuzey Kıbrıs’tan ezgiler İstanbul’da yankılanacak
Kuzey Kıbrıs’tan ezgiler İstanbul’da yankılanacak İş Sanat, 5 Mart Salı akşamı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile piyanist Rüya Taner’i sahnesinde ağırlıyor. Orkestra şefi Rengim Gökmen yönetimindeki konserin repertuvarında Ali Hoca’nın” Kıbrıs Kapriçyosu” ile W.A.Mozart ve Felix Mendelssohn’dan eserler yer alıyor.
11.01.2024 Kültür Sanat
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi Geçmişten günümüze sinema dünyasında büyük yer edinen korku filmleri pek çok kişi tarafından izlenen türlerdendir. Birbirinden değişik, ürpertici, meşhur yapımlar işlediği konularla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Netflix, BluTV, Amazon Prime gibi pek çok film dizi içerik platformlarında da yer alan korku filmlerini izlemeyi sevenler konuları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Her geçen gün yeni yerli ve yabancı korku filmleri gösterime girerken film severler izleyecekleri içeriklere karar vermekte zorlanıyor. Yerli ve yabancı en yeni, iyi, dehşet verici korku filmleri listesine ulaşmak için hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Sonbahar Sözleri 2024: En Güzel, Kısa, Resimli, Anlamlı Sonbahar Sözleri ve Mesajları
Sonbahar Sözleri 2024: En Güzel, Kısa, Resimli, Anlamlı Sonbahar Sözleri ve Mesajları Bugün Sonbahar mevsimine girdik. Dünyaca ünlü arama motoru Google, her özel günde olduğu gibi Sonbahar'ın gelişini de doodle ile kullanıcılara sundu. Sararan yaprakları ekrandan dökerek mevsimi en güzel şekilde ifade etti. Sonbahar mevsiminin gelmesiyle mutlu olan vatandaşlar ise Sonbahar sözleri için arayışa geçti. 2024 kısa, resimli, anlamlı Sonbahar sözleri ve mesajlarını haberimize ekledik. İşte birbirinden güzel Sonbahar sözleri...
5.01.2024 Gündem
Jeffrey Epstein davasında adı geçen isimler açıklandı
Jeffrey Epstein davasında adı geçen isimler açıklandı ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı.
4.01.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Stanley ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.