BAYRAM SOFRANIZA FARKLI TATLARRamazan Bayramı’nın ilk gününde, ‘Kardeşler Mutfakta’ ekibi Milliyet Cadde okuyucuları için Zuppa di Barbabietola con Carne, Spaghetti con Agretti ve Biscotti Ripieni tarifi verdi...
İstanbul Bienali'nden video erişimiİstanbul Bienali, daha önce İstanbul Bienallerine katılan sanatçılarla işbirliği yaparak her hafta iki sanatçı filmini yedi günlüğüne ücretsiz olarak dijital erişime açmaya devam ediyor. Sanatseverler otuzu aşkın filmin yer aldığı seçkiyi 3 Nisan’dan beri İstanbul Bienali’nin web sitesinden ve İKSV Vimeo hesabı üzerinden izleyebiliyor.
Aile albümü gibi yemek kitabıTeri Roditi Aksel’in yemek kitabı “Küçücüktüm, Ufacıktım, Top Oynadım, Acıktım...” yazarın yemek tariflerinin yanı sıra aile fotoğrafları ve anılarıyla da renkleniyor
Rakılı çikolata ve Aztek prensesi ile “usta” olduDünya Çikolata Ustaları yarışmasından bir birincilik bir de üçüncülükle dönen Gamze Baş: “Yeni ürünler denemeyi severim. Kuru kayısı, rakı ve badem kullandım. Hepsi çikolataya çok yakıştı. Jüri üyeleri de sonucu sevdi”
“Miss” gibi pizzalar artık Şişhane’deCihangir’deki Miss Pizza ikinci şubesini İstanbul’un yeni eğlence ve yeme-içme merkezi Şişhane’de açtı. Bu kez mönüye içki ve tatlı çeşitleri eklendi
Açılış partisi salı gecesiSüzer Plaza'nın giriş ve alt katını kaplayan eğlence ve yaşam merkezi s-mall'da gece kulüplerinden kafelere, barlara kadar 10 mekan var. Merkezin resmi açılışı 16 Aralık'ta 4 bin kişilik bir partiyle yapılacak
Eğlencenin yeni adresi; Süzer Plazaİzzet Çapanın Centrosu, şık bir Fransız restoranı; Margaux, herkes için Chocolate, Red-Roomda varyete şov, Hot Dog&Sandwich, ilk kez Bubble ve sosyetede 1 trilyonluk düğünün öyküsü...