Ek Atama

Ek Atama

Son dakika ek atama haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ek atama gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ek atama haber sayfamızda...

Ek Atama

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 657 ek atama haberi bulunmuştur.
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Türkiye bu karanlıkta bütün dünyaya istikamet gösteriyor
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Türkiye bu karanlıkta bütün dünyaya istikamet gösteriyor TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsrail-Filistin çatışmasına ilişkin, “Burada da birilerinin yol göstermesi lazım. Bu kadar kargaşada herkes kendisi için nereden daha fazla elde edebiliriz diye bakarken Türkiye bu karanlıkta tabiri caizse elinde el feneriyle bütün dünyaya istikamet gösteriyor. Ortadoğu barışı olmadan dünya barışı olmaz.” dedi.
19.10.2023 Gündem
MEB'den öğretmen ataması! 581 pozisyona ek atama gerçekleştirildi
MEB'den öğretmen ataması! 581 pozisyona ek atama gerçekleştirildi Millî Eğitim Bakanlığınca sözleşmeli öğretmen ataması kapsamında çeşitli nedenlerle boşalan 581 pozisyona ek atama gerçekleştirildi.
19.10.2023 Gündem
12. sınıflara devam şartı yok
12. sınıflara devam şartı yok Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, CNN Türk canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
3.05.2023 Gündem
ÖĞRETMEN ATAMASI VAR MI, ne zaman yapılacak? MEB 2022 öğretmen atama takvimi: Bakan Özer'den ek öğretmen atama açıklaması...
ÖĞRETMEN ATAMASI VAR MI, ne zaman yapılacak? MEB 2022 öğretmen atama takvimi: Bakan Özer'den ek öğretmen atama açıklaması... Öğretmen ataması için nefesler tutuldu! Son olarak 15 bin öğretmen ataması nedeniyle başvuru süreci başlamıştı. Milli Eğitim Bakanlığı ek atama takvimi ise milyonlarca öğretmen adayının gündeminde! MEB atama takvimi, branş dağılımı ve kontenjanlar ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Peki, 2022 öğretmen ataması ne zaman?
24.04.2022 Gündem
15 bin öğretmen ek atama ön başvuruları başladı! Sözleşmeli Öğretmenlik ön başvurusu nasıl yapılır, şartlar neler?
15 bin öğretmen ek atama ön başvuruları başladı! Sözleşmeli Öğretmenlik ön başvurusu nasıl yapılır, şartlar neler? Binlerce öğretmen adayını yakından ilgilendiren 15 bin öğretmen ek atama başvuruları başladı mı sorusu adaylar tarafından araştırılıyor. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan 15 bin öğretmen ek atama başvurusu için MEB Personel Genel Müdürlüğü tarafından bir duyuru yayımlandı. Duyuruda başvuruların ön başvuru ve tercih başvurusu olarak iki aşamada gerçekleştirileceği duyuruldu. Peki Sözleşmeli Öğretmen ön başvuru ekranı açıldı mı?
28.09.2021 Gündem
Özer: PCR testi veli rızasıyla olacak
Özer: PCR testi veli rızasıyla olacak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okullarda yüz yüze eğitimin devam etmesi konusunda kararlı olduklarını söyleyerek, ‘Okulların açık kalması, milli güvenlik meselesidir’ dedi. Bakan Özer, öğrencilere velilerin rızası olmadan PCR testi yapılmayacağını da ifade etti.
14.09.2021 Eğitim
Son dakika haberi: Okullar tekrar kapanır mı? Bakan Özer'den yüz yüze eğitim açıklaması
Son dakika haberi: Okullar tekrar kapanır mı? Bakan Özer'den yüz yüze eğitim açıklaması Gelen son dakika haberine göre; Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, 'Vaka sayılar artarsa okullar tekrar kapanır mı?' sorusuna, 'Öyle bir şey söz konusu değil. İl ve ilçe bazlı önlemleri alıyoruz. Vakaların yaygınlaşması durumunda vakaların görüldüğü sınıflarla ilgili karar alacağız.' yanıtını verdi.
13.09.2021 Gündem
15 Bin öğretmen ataması ne zaman? MEB, 15 Bin ek öğretmen ataması takvimini paylaştı
15 Bin öğretmen ataması ne zaman? MEB, 15 Bin ek öğretmen ataması takvimini paylaştı Öğretmen ataması haberleri ile ilgili gelişmeler yaşanıyor. MEB tarafından 20 Bin öğretmenin atanması ardından 15 bin ek atama açıklaması geldi. Atanamayan öğretmenleri sevindiren bu haber soruları da peş peşe getirdi. Peki 15 Bin atama branş dağılımı nedir? 15 Bin öğretmen ataması ne zaman? İşte merak edilen tarihler...
11.09.2021 Gündem
15 bin öğretmen ataması ne zaman? MEB 15 bin öğretmen ek atama başvurusu başladı mı?
15 bin öğretmen ataması ne zaman? MEB 15 bin öğretmen ek atama başvurusu başladı mı? Öğretmen atamasına dair son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 bin öğretmen ataması yapılacağını açıkladı. Öğretmen adayları ise ''Öğretmen ataması ne zaman, başvuruları ne zaman başlıyor?'' sorularını yöneltiyor.
8.09.2021 Gündem
Öğretmenler 40 bin ek atama istiyor
Öğretmenler 40 bin ek atama istiyor Atama yapılmasını isteyen öğretmenler, dün Ankara Ulus’ta bir araya geldi.
24.08.2021 Eğitim
Öğretmen ek atama var mı bu yıl 2021? Öğretmen ek ataması ne zaman, tarihleri belli oldu mu?
Öğretmen ek atama var mı bu yıl 2021? Öğretmen ek ataması ne zaman, tarihleri belli oldu mu? Öğretmen ek ataması ile ilgili son dakika haberleri öğretmen adaylarının ve öğretmenlerin gündeminde. Bakan Ziya Selçuk son dakika ek atama açıklamasında bulundu. 20 bin sözleşmeli öğretmen atamasının ardından gözler yeni ek atama haberi için MEB'e döndü. Peki, bu yıl ek atama olacak mı?
24.05.2021 Gündem
Son dakika: Bakan Selçuk'tan yüz yüze sınavlar için flaş açıklama
Son dakika: Bakan Selçuk'tan yüz yüze sınavlar için flaş açıklama Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, lise öğrencilerinin sınavlarına ilişkin, "Ben 'Her şeyi boş verin.' diyerek hoş görülmekten yana mı olmalıyım? Salgın var, olağanüstü bir durum var, bir, iki, üç sınav değil, bir sınav olsun bakış açısındayım. Tamamen boş verdiğimizde canlı dersler kapandığında ya da sınavlar olmadığında çocukların yüzde 90 civarı her şeyi bırakıyor." dedi.
20.04.2021 Gündem
Yüz yüze eğitimde karar velilerin
Yüz yüze eğitimde karar velilerin İlkokul 2, 3, 4, 8, lise hazırlık ve 12. sınıflar ile köy okullarının tüm kademeleri ve özel gereksinimli çocuklar da yüz yüze eğitim alacak. Velisi tarafından okula gönderilmeyen öğrenciler EBA içeriğinden sorumlu olacak. Cumartesi günleri de ders yapılabilecek.
7.10.2020 Eğitim
YÖK, Gelecek Projesi’ni başlattı
YÖK, Gelecek Projesi’ni başlattı Yükseköğretim Kurulu (YÖK) akademik kadro kullanımında yeni bir yöntemi hayata geçirmek amacıyla YÖK-Gelecek Projesi’ni başlattı. Üç aşamada gerçekleştirilecek projenin birinci aşaması “Öncelikli alan araştırma görevlisi istihdamı”, ikinci aşaması “Öncelikli alan öğretim üyesi istihdamı”, üçüncü aşaması ise “Akademik liyakat-kariyer platformu” olarak belirlendi.
11.09.2020 Gündem
Okullar için alınan kararda fikir ayrılığı
Okullar için alınan kararda fikir ayrılığı Bakan Selçuk’un, öncelikle ilkokul 1. sınıfların yüz yüze eğitime başlayacağını açıklamasının ardından okulların açılmasıyla ilgili tartışmalar dinmedi. Tüm kademeler için okulların açılmamasını doğru bulan da var, devlet okullarında ve özellerde sınavlara hazırlık kursları açık, okullar niye kapalı diyen de. Diğer taraftan uzaktan eğitim devam edecekse ihtiyacı olan öğrencilere, internet ve bilgisayar desteği verilmesi gerektiği, herkesin ortak fikri.
11.09.2020 Gündem
YÖK duyurdu! Üniversitelerde yeni dönem
YÖK duyurdu! Üniversitelerde yeni dönem Yükseköğretim Kurulunca (YÖK), geleceğin bilim insanlarının yetiştirilmesi amacıyla başlatılan "YÖK-Gelecek Projesi" ile ilk kez öncelikli alanlarda akademisyen alımı yapılacak.
9.09.2020 Gündem
‘Boş kalan kadrolar için atama var mı?’
‘Boş kalan kadrolar için atama var mı?’ CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, memur atamalarında boş kalan kadro sorununu TBMM’ye taşıdı.
29.04.2020 Ege
‘20 bin kadro çok yetersiz!’
‘20 bin kadro çok yetersiz!’ Bakan Ziya Selçuk, 20 bin ek atama yapılacağını açıkladı. Eğitimciler, sayının yetersiz olduğunu belirtiyor. 2018’de KPSS’ye girenler atamaya dahil olmak isterken 2019’lar “Bizim hakkımız” diyor; 2020’de mezun olacakların da umudu kadro.
26.02.2020 Eğitim
Bakan Selçuk’tan müjde: Bu yıl atanacak öğretmen sayısı  40 bine çıktı
Bakan Selçuk’tan müjde: Bu yıl atanacak öğretmen sayısı 40 bine çıktı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2020 için daha önce 20 bin öğretmen ataması yapılacağını ilan ettiklerini hatırlatarak 2019’un üçüncü çeyreğinden itibaren ekonomide yaşanan olumlu gelişmelerin ardından 20 bin ek öğretmen ataması daha yapılması kararı alındığını açıkladı.
21.02.2020 Siyaset
Sözleşmeli öğretmenlik ek atama başvuruları ne zaman? Tarih verildi mi?
Sözleşmeli öğretmenlik ek atama başvuruları ne zaman? Tarih verildi mi? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, AA Editör Masası'na konuk oldu. Bakan Selçuk yayında öğretmen adaylarına bir de müjde verdi ve 20 bin ek atama yapılacağını söyledi. Bu gelişme sonrası öğretmen adayları Sözleşmeli öğretmenlik ek atama başvuruları ne zaman? sorusunu sıklıkla sormaya başladı.
20.02.2020 Gündem
Son dakika haberleri |  Bakan Selçuk'tan 20 bin ek atama müjdesi!
Son dakika haberleri | Bakan Selçuk'tan 20 bin ek atama müjdesi! Gelen son dakika haberine göre Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, AA Editör Masası'nda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Selçuk, son dakika yaptığı açıklamada 20 bin ek öğretmen ataması yapılacağını açıkladı.
20.02.2020 Siyaset
Öğretmenlerin gözü ek atamada! Bakan Ziya Selçuk'tan ek atama açıklaması geldi mi?
Öğretmenlerin gözü ek atamada! Bakan Ziya Selçuk'tan ek atama açıklaması geldi mi? Binlerce öğretmenin gözü kulağı bugün Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un yapacağı açıklamaya çevrildi. AA Editör masasına konuk olacak olan Ziya Selçuk eğitim gündemine dair soruları yanıtlayacak. Sosyal medya üzerinde MEB Personel Genel Müdürü'nün tweet atması atama bekleyen öğretmenler tarafından acaba ek atama mı yapılacak sorusunu akıllara getirdi. Peki Ziya Selçuk müjdeli haberi verdi.
20.02.2020 Gündem
Gençler, 2020’den ne bekliyor?
Gençler, 2020’den ne bekliyor? 2020’ye sayılı günler kaldı. Sağlık, mutluluk, para, herkes gibi gençlerin de ortak dileği. Ancak gençlerin yeni yıla dair başka beklentileri de var. İşsizler iş, öğretmen adayları atama, KYK borçluları af istiyor. Bedelli askerlik yapacaklar ise ücretin azaltılmasını ve düşük faizli kredi verilmesini talep ediyorlar
27.12.2019 Eğitim
Bakan Selçuk'tan 'LGS' açıklaması
Bakan Selçuk'tan 'LGS' açıklaması Milli Eğitim Bakanı Selçuk, LGS'de adrese dayalı yerleştirmeye ilişkin, "Önümüzdeki yıl yerleştirmeye esas olacak kuralları, kaideleri biz belirleyeceğimiz için bu sorunların çok büyük ölçüde azalacağına eminim." dedi.
18.01.2019 Siyaset
Formasyonda yeni dönem
Formasyonda yeni dönem 2023 Eğitim Vizyonu ile ilgili soruları değerlendiren Bakan Ziya Selçuk, liselere girişte sınavla öğrenci alan okul sayısını 3 yılda yüzde 40 kadar azaltacaklarını söyledi. 3600 ek göstergeyle ilgili 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde bir haber vereceklerini belirten Selçuk, formasyonun tezsiz yüksek lisans formunda olacağını kaydetti.
25.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ek Atama ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.