Göksü Üçtaş Şanlı

Göksü Üçtaş Şanlı

Son dakika Göksü Üçtaş Şanlı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Göksü Üçtaş Şanlı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Göksü Üçtaş Şanlı haber sayfamızda...

Göksü Üçtaş Şanlı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 31 göksü üçtaş şanlı haberi bulunmuştur.
Anne babaların yıl sonu notları
Anne babaların yıl sonu notları Her yıl sonu kendimizi gözden geçirme, değerlendirme ve yenilenme için bir fırsat. Ebeveyn olarak 2023 nasıl bir yıldı? Çocuğumuzla ilişkimizde neler öğrendik? 2024’te neler yapmayı hedefliyoruz?
30.12.2023 Pazar
Bakan Kasapoğlu cimnastik ailesiyle buluştu
Bakan Kasapoğlu cimnastik ailesiyle buluştu İzmir'de yetişip son dönemde Türk cimnastiğine uluslararası alanda altın yıllarını yaşatan cimnastik sporcuları, 32'nci yılını kutlayan Şavkar Cimnastik Kulübü'nün ev sahipliğinde, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun da katıldığı organizasyonda İzmirlilerle bir araya geldi.
7.05.2023 Diğer
Milli cimnastikçi Göksu Üçtaş Şanlı'dan spora veda
Milli cimnastikçi Göksu Üçtaş Şanlı'dan spora veda Türkiye'de artistik cimnastikte ilkleri başaran kadın sporcumuz Göksu Üçtaş Şanlı, 32 yaşında kariyerini sonlandırdığını açıkladı.
26.04.2023 Diğer
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'de açıkladı: Kira bedelinden bile düşük
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'de açıkladı: Kira bedelinden bile düşük İzmir'de deprem konutlarının teslimi töreninde yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kira bedelinden bile düşük ödemelerle vatandaşlarımız yeni, konforlu, güvenli evlerine kavuşacak" ifadelerine yer verdi. Alsancak'ta inşaası tamamlanan yeni stadın ismini açıklayan Erdoğan, 'Adını "Alsancak Mustafa Denizli Stadı" olarak belirlediğimiz bu stadımızın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum' dedi.
26.11.2021 Siyaset
Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde Geri Sayım Başladı!
Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde Geri Sayım Başladı! 67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde büyük heyecana sayılı günler kaldı. 29 Eylül Çarşamba gecesi Volkswagen Arena’da gerçekleşecek büyük törende ödüller sahiplerini bulacak.
23.09.2021 Futbol
Son dakilka - Milli cimnastikçi Ferhat Arıcan, Hırvatistan'da altın madalya kazandı
Son dakilka - Milli cimnastikçi Ferhat Arıcan, Hırvatistan'da altın madalya kazandı Hırvatistan'da düzenlenen Artisik Cimnastik Dünya Challenge Kupası'nda milli sporcu Ferhat Arıcan, paralel bar aletinde altın madalya kazandı.
12.06.2021 Diğer
Cimnastikçi Göksu Üçtaş Şanlı'dan müthiş şov!
Cimnastikçi Göksu Üçtaş Şanlı'dan müthiş şov! Milli cimnastikçimiz Göksu Üçtaş Şanlı, yaptığı son çalışmaları sosyal medya hesabından paylaştı.
4.05.2021 Diğer Sporlar
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde oylama heyecanı!
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde oylama heyecanı! Gurur ve sorumluluğu harman ettik, çalıştık, uğraştık 66 yılı alnımızın akıyla geride bıraktık... Şimdi aynı heyecanla 67. yıl için yola çıktık. Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri bu yıl 6. kez Gillette’in değerli iş birliği ile 7 kategoride start alıyor... Geleneğin yılmaz nöbetçileri değerli okurlarımız kullanacakları oylarla 2020’nin en iyilerini seçecek, şeref kürsüsünü bir kez daha kendileri belirleyecekler
1.05.2021 Futbol
Madalya avcıları şampiyonaya hazır
Madalya avcıları şampiyonaya hazır Artistik cimnastikte son yıllarda kazandıkları başarılarla Türkiye’nin gururu olan sporcularımız 2021 Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası’nda boy gösterecek. Basel’de 21-25 Nisan günleri arasında düzenlenecek şampiyonada ülkemizi temsil edecek 10 sporcudan 6’sı İzmirli sporculardan oluşacak
19.04.2021 Ege
Cimnastikçi Göksu Üçtaş Şanlı adeta uçuşa geçti!
Cimnastikçi Göksu Üçtaş Şanlı adeta uçuşa geçti! Milli cimnastikçimiz Göksu Üçtaş Şanlı sosyal medya hesabından "Yine bir gün uçuyoruz." notuyla paylaşımda bulundu.
3.04.2021 Diğer Sporlar
Çevrim içi etkinlikler
Çevrim içi etkinlikler Kadınlar Günü dolayısıyla bugün ve haftanın devamında çoğu çevrim içi olmak üzere pek çok etkinlik düzenleniyor.
8.03.2021 Ekonomi
Emine Erdoğan Güçlü Türkiye'nin Güçlü Kadınları Zirvesi'nde konuştu
Emine Erdoğan Güçlü Türkiye'nin Güçlü Kadınları Zirvesi'nde konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kadınların özel ve kamusal hayatını dengeleyen çözümler üretmeye devam edeceklerini belirterek, "Toplumsal dokumuzla ahenkli, milli benliğimizi merkeze alan yaklaşımlarla ilerleyeceğiz ve inanıyorum ki bu topraklarda artan kadın gücü, küresel sorunların çözülmesinde de büyük katkı sağlayacak." dedi.
4.03.2021 Gündem
Göksu Üçtaş Şanlı kimdir, kaç yaşında? Göksu Üçtaş Şanlı biyografisi...
Göksu Üçtaş Şanlı kimdir, kaç yaşında? Göksu Üçtaş Şanlı biyografisi... Göksu Üçtaş Şanlı kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Jimnastik alanında Türkiye'ye birçok başarı kazandıran Göksu Üçtaş Şanlı'nın hayatı ve kariyeri hakkındaki bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki Göksu Üçtaş Şanlı kimdir?
16.02.2021 Diğer
Vali Köşger’den şampiyonlara ziyaret
Vali Köşger’den şampiyonlara ziyaret İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, cimnastikte Türkiye’yi Avrupa ve dünyada başarıyla temsil ederek ülkemize madalyalar kazandıran milli sporcuları ziyaret etti.
22.01.2021 Ege
Salgının gölgesinde Süper Lig şampiyonu Başakşehir!
Salgının gölgesinde Süper Lig şampiyonu Başakşehir! Kovıd-19 nedeniyle üç ay ara verilen Süper Lig’de mutlu sona ulaşan Başakşehir, tarihte bunu başaran 6. takım oldu
1.01.2021 Futbol
“Olimpiyat  mayomu asıp sürekli ona bakıyordum”
“Olimpiyat mayomu asıp sürekli ona bakıyordum” Türk cimnastik tarihinin Artistik Cimnastik Kadınlar Avrupa Şampiyonası seviyesinde büyüklerde ilk madalyasını kazandıran Göksu Üçtaş Şanlı, “Kızım doğduktan sonra yarışmaları izliyor, olimpiyat mayomu asıp sürekli ona bakıyordum” diyor
27.12.2020 Pazar
Milli sporcular kürsüye abone oldu!
Milli sporcular kürsüye abone oldu! Yeni normalleşme sürecinin ardından milli sporcular elde ettikleri madalyalarla büyük alkış topladı
26.12.2020 Diğer
Tarihi başarı sonrası Suat Çelen: “Önce hayal kurduk, sonra onlara inandık"
Tarihi başarı sonrası Suat Çelen: “Önce hayal kurduk, sonra onlara inandık" Kendisi de eski sporcu olan Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, “2012’de seçim mottom ‘Benim hayalim, sporcu kardeşlerimizin gerçekleri’ olmuştu. Önce hayal kurduk. Sonra onlara inandık ve bir aile olarak başarıyı yakaladık” dedi
22.12.2020 Diğer
Madalyalı anneye coşkulu karşılama
Madalyalı anneye coşkulu karşılama Mersin’de düzenlenen Avrupa Kadınlar Artistik Cimnastik Şampiyonası’nda bir ilki başararak yer aletinde aldığı gümüş madalyayla şampiyonada bu branşta büyüklerde madalya kazanan ilk kadın sporcumuz olan Göksu Üçtaş Şanlı, İzmir’de büyük bir coşkuyla karşılandı.
21.12.2020 Ege
Göksu Üçtaş Şanlı 25 yıllık hayalini gerçeğe dönüştürdü
Göksu Üçtaş Şanlı 25 yıllık hayalini gerçeğe dönüştürdü Mersin'de gerçekleşen Avrupa Kadınlar Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda gösterdiği başarılı performansla yer aletinde ikincilik elde eden milli cimnastikçi Göksu Üçtaş Şanlı, bu alanda gümüş madalya kazanan ilk kadın Türk sporcu olarak adını tarihe yazdırdı.
21.12.2020 Diğer
Cimnastik Şampiyonası’nı gümüşle kapattık!
Cimnastik Şampiyonası’nı gümüşle kapattık! Avrupa Kadınlar Artistik Cimnastik Şampiyonası’nın son gününde Göksu Üçtaş Şanlı yer aletinde 2. oldu
21.12.2020 Diğer
Milli cimnastikçi Göksu Üçtaş Şanlı'dan gümüş madalya! Tarihi anlar...
Milli cimnastikçi Göksu Üçtaş Şanlı'dan gümüş madalya! Tarihi anlar... Mersin'de düzenlenen Avrupa Kadınlar Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda Göksu Üçtaş Şanlı, yer aletinde gümüş madalya kazandı. O heyecanlı anlar kameralara yansı.
20.12.2020 Diğer
Suat Çelen: "Turnuvayı 10 madalya ile tamamlıyoruz"
Suat Çelen: "Turnuvayı 10 madalya ile tamamlıyoruz" Avrupa Kadınlar Artistik Cimnastik Şampiyonası'nın sona ermesinin ardından Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, gençler kategorisi bireysel alet finallerinde asimetrik paralel aletinde bronz madalya kazanan Derin Tanrıyaşükür ve büyük kadınlar yer aletinde gümüş madalyaya uzanan Göksu Üçtaş Şanlı, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulundu.
20.12.2020 Diğer
Son dakika - Milli cimnastikçi Göksu Üçtaş Şanlı'dan gümüş madalya!
Son dakika - Milli cimnastikçi Göksu Üçtaş Şanlı'dan gümüş madalya! Avrupa Kadınlar Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda büyüklerde milli sporcu Göksu Üçtaş Şanlı, yer aletinde gümüş madalya kazandı.
20.12.2020 Diğer
Avrupa Kadınlar Cimnastik Şampiyonası'nda Türkiye 4. oldu!
Avrupa Kadınlar Cimnastik Şampiyonası'nda Türkiye 4. oldu! Mersin'de düzenlenen 33'ncü Avrupa Kadınlar Cimnastik Şampiyonası'nda Türkiye Milli Takımı 4'cü oldu.
19.12.2020 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Göksü Üçtaş Şanlı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.