Amy Coney Barrett

Amy Coney Barrett

Son dakika Amy Coney Barrett haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Amy Coney Barrett gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Amy Coney Barrett haber sayfamızda...

Amy Coney Barrett

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23 amy coney barrett haberi bulunmuştur.
ABD'de bir ilk! Yüksek Mahkemesinin yeni siyahi kadın yargıcı yemin etti
ABD'de bir ilk! Yüksek Mahkemesinin yeni siyahi kadın yargıcı yemin etti Yüksek Mahkeme Yargıcı Stephen Breyer'ın emeklilik kararı almasının ardından ABD Başkanı Joe Biden tarafından aday gösterilen Ketanji Brown Jackson, yemin etmesinin ardından ABD Yüksek Mahkemesi’nde görev alan ilk siyahi kadın yargıç oldu
30.06.2022 Dünya
Son dakika: ABD seçim sonuçları dünyanın gündeminde! Beklenen açıklama geldi...
Son dakika: ABD seçim sonuçları dünyanın gündeminde! Beklenen açıklama geldi... Gelen son dakika haberlerine göre; ABD'de bıçak sırtındaki eyaletlerde fotofinişe yaklaşıldı, seçimin kaderini çizecek sonuç belli oldu. Türkiye'den seçim sonuçlarına ilişkin ilk açıklama geldi. Almanya ise ABD lideri Trump'a açık bir 'yenilgi' mesajı verdi. Washington Post'un gizli servis haberi ise gündemi değiştirdi. Öte yandan ABD başkanlık yarışında her iki aday için de kritik öneme sahip olan ve Demokrat Joe Biden'ın az farkla öne geçtiği Georgia eyaletinde oylar yeninden sayılacak. Öte yandan Joe Biden'dan beklenen açıklama geldi.
7.11.2020 Dünya
Trump’ın adayı göreve başladı
Trump’ın adayı göreve başladı ABD Senatosu, Başkan Donald Trump’ın Yüksek Mahkeme yargıçlığı için aday gösterdiği muhafazakar yargıç Amy Coney Barrett’i onayladı.
28.10.2020 Dünya
Son dakika: Trump aday göstermişti! Ve onaylandı
Son dakika: Trump aday göstermişti! Ve onaylandı Son dakika haberine göre ABD Senatosu, Başkan Donald Trump'ın Yüksek Mahkeme yargıçlığı için aday gösterdiği muhafazakar yargıç Amy Coney Barrett'i onayladı.
27.10.2020 Dünya
Facebook’un ve Twitter’ın sahipleri ifade vermeye çağrıldı
Facebook’un ve Twitter’ın sahipleri ifade vermeye çağrıldı Facebook’un sahibi Mark Zuckerberg ve Twitter’ın sahibi Jack Dorsey, New York Post’ta yayınlanan tartışmalı bir makaleye sansür uyguladıkları sebebiyle ifade vermeye çağrıldı.
23.10.2020 Teknoloji
‘Seçime Rusya ve İran müdahale ediyor’ iddiası
‘Seçime Rusya ve İran müdahale ediyor’ iddiası ABD istihbaratı, Rusya ve İran’ın seçimlere müdahale etmeye çalıştığının belirlendiğini açıkladı. DNI, iki ülkenin bazı seçmen bilgilerini ele geçirip, göz korkutmayı amaçlayan elektronik postalar attıklarını iddia etti
23.10.2020 Dünya
Piyasalar teşvik paketi iyimserliği ile pozitif seyrediyor
Piyasalar teşvik paketi iyimserliği ile pozitif seyrediyor Küresel piyasalarda ABD teşvik paketine odaklı seyrin devam ettiği görülürken, bugün Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde'nin açıklamaları ve ABD Merkez Bankası (Fed) Bej Kitap Raporu öncesi Asya borsaları ve vadeli işlemler tarafında pozitif bir seyir izleniyor.
21.10.2020 Uzmanpara
Barrett'in oylaması pazartesi yapılacak
Barrett'in oylaması pazartesi yapılacak ABD Başkanı Donald Trump'ın Yüksek Mahkeme'ye aday gösterdiği Amy Coney Barrett'in Senatodaki nihayi oylamasının pazartesi yapılacağı bildirildi.
20.10.2020 Dünya
Trump 'hızlı' döndü
Trump 'hızlı' döndü Kovid-19’a yakalanmasının ardından kampanya etkinliklerinde bir süre görünmeyen Trump, Florida eyaletinde düzenlediği mitingle seçim kampanyasına hızlı bir geri dönüş yaptı.
14.10.2020 Dünya
Barrett'ten 'kimseye taahhüt vermedim' açıklaması
Barrett'ten 'kimseye taahhüt vermedim' açıklaması ABD Başkanı Donald Trump'ın Yüksek Mahkemeye aday gösterdiği Amy Coney Barrett, 2020 başkanlık seçimleri ve tartışmalı diğer konulara dair kimseye taahhütte bulunmadığını belirtti.
13.10.2020 Dünya
‘Bağışıklık’ tartışması
‘Bağışıklık’ tartışması Kovid-19 hastalığını atlattığını ve artık bağışıklığı olduğunu savunan Trump’ın bu açıklamaları tartışma yaratıyor. Twitter, Başkan’ın bu yöndeki paylaşımını gizlemeyi tercih ederken, Trump, seçimde en kilit rolü oynayacak eyalet olarak görülen Florida’ya gitti
13.10.2020 Dünya
Trump'ın adayı Barrett'in Senato'daki onay oturumu başladı
Trump'ın adayı Barrett'in Senato'daki onay oturumu başladı ABD Başkanı Donald Trump'ın Yüksek Mahkeme'ye aday gösterdiği Amy Coney Barrett'in Senatoda görülen onay oturumu başladı.
12.10.2020 Dünya
Trump'tan son dakika bombası! Verdiği talimatla herkesi şoke etti...
Trump'tan son dakika bombası! Verdiği talimatla herkesi şoke etti... Gelen son dakika haberine göre; ABD Başkanı Donald Trump, yeni tip koronavirüs (covid-19) salgınının ekonomik etkileriyle mücadele kapsamında hayata geçirilmesi planlanan "teşvik paketi"ne yönelik müzakereleri durdurma talimatı verdi.
6.10.2020 Ekonomi
‘Ölecek miyim?’ diye sordu!
‘Ölecek miyim?’ diye sordu! İngiliz basını, ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kovid-19 testinin pozitif çıkması üzerine çevresindekilere sürekli olarak “Ölecek miyim?” diye sorduğunu iddia etti. Bu arada Trump, “Yakında döneceğim” mesajı verdi.
5.10.2020 Dünya
‘Trump’ın durumu gayet iyi’
‘Trump’ın durumu gayet iyi’ Koronavirüse yakalanan ABD Başkanı Trump müşahade altında tutulmak üzere askeri hastaneye kaldırıldı. Trump’ın doktoru “Başkan’ın durumu gayet iyi. Şu anda oksijen desteğine ihtiyacı yok” dedi
4.10.2020 Dünya
ABD'de Cumhuriyetçi Senatör Tillis Kovid-19'a yakalandı
ABD'de Cumhuriyetçi Senatör Tillis Kovid-19'a yakalandı ABD'de Cumhuriyetçi Senatör Thom Tillis, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandığını açıkladı.
3.10.2020 Dünya
ABD Yüksek Mahkemesi seremonisine katılan 6 kişi koronavirüse yakalandı
ABD Yüksek Mahkemesi seremonisine katılan 6 kişi koronavirüse yakalandı ABD Başkanı Donald Trump'ın, Yargıç Amy Coney Barrett'i ABD Yüksek Mahkemesi Yargıcı olarak aday gösterdiği seremoniye katılan 6 kişinin koronavirüse (Covid-19) yakalandığı ortaya çıktı.
2.10.2020 Dünya
Trump, Barrett'in adaylığını Senato'ya sundu
Trump, Barrett'in adaylığını Senato'ya sundu ABD Başkanı Donald Trump, 7'nci Bölge Temyiz Mahkemesi Yargıcı Amy Coney Barrett'in ABD Yüksek Mahkemesi yargıcı adaylığını Senatoya sundu.
29.09.2020 Dünya
Trump’ın seçimi tartışma çıkardı
Trump’ın seçimi tartışma çıkardı ABD Başkanı Donald Trump, geçen hafta yaşamını yitiren Yüksek Mahkeme Yargıcı Ruth Bader Ginsburg’un yerine 7. Bölge Temyiz Mahkemesi Yargıcı Amy Coney Barrett’i aday göstermesinin ardından çıkan tartışmalar sürüyor.
28.09.2020 Dünya
Trump’ın adayı belli
Trump’ın adayı belli ABD Başkanı Donald Trump’ın, geçen hafta yaşamını yitiren ABD Yüksek Mahkemesi Yargıcı Ruth Bader Ginsburg’un yerine aday göstereceği ismin, 48 yaşındaki ABD 7. Bölge Temyiz Mahkemesi Yargıcı Amy Coney Barrett olduğu ifade edildi.
27.09.2020 Dünya
Trump adayını açıkladı! 'Anayasaya sadık bir kadın'
Trump adayını açıkladı! 'Anayasaya sadık bir kadın' ABD Başkanı Donald Trump, ABD Yüksek Mahkemesi yargıcı adaylığına 7. Bölge Temyiz Mahkemesi Yargıcı Amy Coney Barrett'i gösterdi.
27.09.2020 Dünya
Trump'ın Yüksek Mahkeme Yargıcı adayı belli oldu mu?
Trump'ın Yüksek Mahkeme Yargıcı adayı belli oldu mu? ABD Başkanı Donald Trump'ın, geçen hafta yaşamını yitiren ABD Yüksek Mahkemesi Yargıcı Ruth Bader Ginsburg'un yerine aday göstereceği ismin, 48 yaşındaki ABD 7. Bölge Temyiz Mahkemesi Yargıcı Amy Coney Barrett olduğu ileri sürüldü.
25.09.2020 Dünya
Son dakika... Trump'tan flaş açıklama: Cumartesi günü duyuracağım!
Son dakika... Trump'tan flaş açıklama: Cumartesi günü duyuracağım! ABD Başkanı Donald Trump, geçen hafta yaşamını yitiren ABD Yüksek Mahkemesi Yargıcı Ruth Bader Ginsburg'un yerine atayacağı yargıç adayını cumartesi günü Beyaz Saray'da duyuracağını açıkladı.
22.09.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Amy Coney Barrett ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.