Duyusal Oyun

Duyusal Oyun

Son dakika duyusal oyun haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan duyusal oyun gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan duyusal oyun haber sayfamızda...

Duyusal Oyun

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 49 duyusal oyun haberi bulunmuştur.
Tuvalet kağıdı rulosundan unicorn yapıyoruz
Tuvalet kağıdı rulosundan unicorn yapıyoruz Duyusal oyun zamanı! Çocuk Gelişimci Kübra Nur Sezer tuvalet kağıdı rulosundan unicorn yapımını anlattı.
22.06.2020 Aktivite
Duyusal oyun: Kırmızı ejderha
Duyusal oyun: Kırmızı ejderha Bir eldivenden ejderha yapmak mı? Çocuk Gelişimci Kübra Nur Sezer evdeki malzemelerle kukla ejderha yapımını anlatıyor!
18.06.2020 Aktivite
Duyusal oyun: Gökkuşağı pilavı
Duyusal oyun: Gökkuşağı pilavı Çocuk Gelişimci Kübra Nur Sezer harika bir duyusal oyunla daha karşımızda! Eğlencenin zirvesini yaşayacağımız saatlerce sürecek bu aktiviteyi denemeye hazır mıyız?
18.06.2020 Aktivite
Duyusal oyun: Eğlenceli köpükler
Duyusal oyun: Eğlenceli köpükler Havaların ısınmasıyla su eğlenceleri başladı. Haydi bu hem kolay hem de çok keyif alacağınız aktivitemizin yapılışına bakalım! Çocuk Gelişimci Kübra Nur Sezer sizin için hazırladı.
18.06.2020 Aktivite
Duyusal oyun: Göldeki balıklar
Duyusal oyun: Göldeki balıklar Hem oyun oynayıp hem öğreneceğimiz bu eğlenceye sen de ortak olmak istiyorsan haydi malzemeleri hazırla! Çocuk Gelişim Kübra Nur Sezer hazırladı.
5.06.2020 Aktivite
Duyusal oyun: Sallanan sandalye
Duyusal oyun: Sallanan sandalye Evde kendimize güzel, dekoratif objeler yapıyor ve boyuyoruz! İşte Çocuk Gelişimci Kübra Nur Sezer'den sallanan sandalye yapımı...
5.06.2020 Aktivite
Duyusal oyun: Papağan yeşil kuyruk
Duyusal oyun: Papağan yeşil kuyruk Çocuk Gelişimci Kübra Nur Sezer'den çocuklar için eğlenceli mi eğlenceli bir aktivite!
5.06.2020 Aktivite
Duyusal oyun: Fizzy bulutları
Duyusal oyun: Fizzy bulutları Çocuk Gelişimci Kübra Nur Sezer'den sizin için evde olan malzemeleri değerlendirip saatlerce oynayabileceğiniz bir duyusal oyun!
4.06.2020 Aktivite
Duyusal oyun: Kum
Duyusal oyun: Kum Evde duyusal oyun kurmak için kullanabileceğimiz muhteşem malzemeler. Peki ama "duyusal oyun" nedir? Neden bu kadar önemli? Çocuk Gelişimci Kübra Nur Sezer duyusal oyun nasıl kurulur Milliyet Çocuk ile paylaştı.
4.06.2020 Aktivite
Folkart'ta 23 Nisan coşkusu
Folkart'ta 23 Nisan coşkusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Folkart Towers’ta düzenlenecek çeşitli etkinliklerle kutlanacak
21.04.2016 Konut
Şehirde neler oluyor?
Şehirde neler oluyor? İstanbul’da çocuklar için yeni atölyeler ve etkinlik merkezleri açıldı. Bunlar seramik yapımından oyun atölyelerine kadar pek çok faaliyet gerçekleştiriyor. Ebeveynler için düzenlenen eğitim çalışmalarını da ajandanıza not edebilirsiniz
8.04.2016 Cumartesi
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu Annesinin hastalığı, çok genç yaşlarda zeytinyağının iyileştirici gücüyle tanışmasına sebep oldu. Hayat onu farklı noktalara sürüklese de 20 yıllık kurumsal hayatta çalıştıktan sonra sırrına hayran olduğu zeytin ağacıyla yolları kesişti. Ayvalık'ta bir zeytin bahçesi satın alarak işe başlayan Bahar Alan, "Dışarıdan geldi, işi bilmiyor" diyenlere inat zeytinyağı dünya kalite sıralamasında ilk 100 üretici arasına girdi, hatta 2 yıl üst üste dünya 4'üncüsü oldu.
15.04.2024 Yaşam
Antakya’da 23 Nisan özlemi
Antakya’da 23 Nisan özlemi “23 Nisan benim için okul demek”, “Okul arkadaşlarımı özledim”, “Bu bayramda öğretmenlerimiz yok”... Bu yıl 23 Nisan’ı çadırkentte geçiren çocuklar, okula duydukları özlemi bu sözlerle anlatıyor.
23.04.2023 Pazar
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Soyadımla gurur duyuyorum’ Jennifer Lopez, Vogue dergisinin aralık sayısına kapak oldu...
10.11.2022 Cadde
Mehmet Öğüt'ün 'Ateşin Gölgesi Yoktur' sergisi sanatseverlerle buluşuyor
Mehmet Öğüt'ün 'Ateşin Gölgesi Yoktur' sergisi sanatseverlerle buluşuyor Mehmet Öğüt'ün “Ateşin Gölgesi Yoktur” isimli solo sergisi 28 Haziran’a kadar Vision Art Platform'da sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
26.05.2022 Vitrin
Apple engelli kullanıcılara neler sunuyor?
Apple engelli kullanıcılara neler sunuyor? Apple, 3 Aralık Engelliler Günü'nde, kendi ekosisteminde engelli kullanıcılara sunduğu birden fazla özelliği hatırlatıyor... İşte Apple'ın engelli kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak adına sunduğu özellikler...
3.12.2021 Apple
Otizm tedavisinde kullanılan DIR Floortime yöntemi nedir?
Otizm tedavisinde kullanılan DIR Floortime yöntemi nedir? Otizm spektrum bozukluğu, 12 – 18 ay öncesinde daha sık görülürken 18-24 aya kadar normal gelişim, sonrasında gerileme ve beceri düzeylerinde sabitlik şeklinde de geç ortaya çıkabiliyor. Otizm tedavisinde uygulanan DIRFloortime seanslarının çocuğun doğal ortamında gerçekleştirildiğini belirten Ergoterapi Uzmanı Cahit Burak Çebi, bu sayede çocuğun diğerleri ile birlikte olmayı, etkinlik başlatmayı, kendi isteklerini karşı tarafa iletmeyi öğrendiğini söyledi.
15.09.2021 Genel Sağlık
Evinize bir top havuzu almaya ne dersiniz?
Evinize bir top havuzu almaya ne dersiniz? Eğitim kurumlarında, anaokullarında veya evlerde popülerliği sayesinde top havuzu çocukların olmazsa olmazı haline gelmiştir. Çok moda olan bu oyun aksesuarı, küçük çocuklar için bir zevktir. Bu oyun alanını evinize kurmak ister misiniz?
24.08.2021 Dekorasyon
2 Yaş Etkinlikleri Nelerdir? 2 Yaşındaki Bebekler İçin Evde Yapılabilecek Etkinlikler
2 Yaş Etkinlikleri Nelerdir? 2 Yaşındaki Bebekler İçin Evde Yapılabilecek Etkinlikler Bebeklerin büyüme süreçleri oldukça hızlı gerçekleşir. Yeni anne - baba olan kişiler bu zamana ayak uydurmakta zorlanabilirler. Her yaş için zihinsel ve fiziksel olarak bebeğin gelişimini sağlamaya yardımcı olan etkinlikler ile gelişim sürecine katkıda bulunabilirsiniz. Peki, 2 yaş etkinlikleri nelerdir? 2 yaşındaki bebekler için evde yapılabilecek etkinlikler nelerdir? Sizin için tüm detayları ile derledik.
20.06.2021 Çocuk
Montessori felsefesi ve çocuk ilişkisi
Montessori felsefesi ve çocuk ilişkisi Çocuk Gelişimci ve Montessori Eğitmeni Dilek TURAN ERYETLİ, Montessori felsefesi ve çocuk ilişkisi hakkında ebeveynlere önemli bilgiler verdi.
9.05.2021 Ebeveyn
Dokunsal geri bildirim dijital ile gerçek dünyayı birleştirecek
Dokunsal geri bildirim dijital ile gerçek dünyayı birleştirecek Bilim insanları ve şirketler, teknolojinin sunduğu konforları araştırmaya devam ederken, dijital bilgiyi somut hale getirerek dokunsal geri bildirim sağlayan "haptik teknoloji" yoluyla dijital dünyayı gelecekte gerçek dünyayla birleştirmeye hazırlanıyor.
2.05.2021 Teknoloji
Elon Musk maymuna Neuralink mi taktı?
Elon Musk maymuna Neuralink mi taktı? Teknolojinin geldiği son nokta her geçen gün daha da ilerliyor. Bu teknolojilerden birisi de Elon Musk'ın Neuralink projesi malum. Son gelen bilgiler ise doğru ise hepimizi çok farklı bir gelecek bekliyor. Bu defa Molatik olduğumuz mesele Elon Musk’ın Neuralink’i ve maymunlara çip takılması.
10.04.2021 Teknoloji
Ara tatilde ev ortamını verimli hale getirmenin yolları
Ara tatilde ev ortamını verimli hale getirmenin yolları Ara tatilin çocuklar için verimli ve keyifli zaman geçirmede fırsat olarak sunulması gerekiyor. Anne-babalara çocuklarla beraber zaman geçirmelerini tavsiye eden Çocuk Gelişimi Uzmanı Pınar Demir "Okul öncesi çocuklarla boyama, resim yapma gibi sanat etkinlikleri yapılabilir. İlkokul çocuklarıyla sessiz sinema, saklambaç gibi geleneksel oyunlar; ortaokul çocuklarıyla satranç ve dama gibi dikkat gerektiren oyunlar oynanabilir" diyerek ara tatilde çocuklarla verimli zaman geçirmenin püf noktalarını paylaştı
10.02.2021 Çocuk
'Sadeliği ve yavaşlığı seviyorum'
'Sadeliği ve yavaşlığı seviyorum' “Hekimoğlu” dizisinin İpek’i Ebru Özkan Saban “Ben her şeyin daha sade ilerlemesini seven biriyim, çok karmaşayı sevmiyorum. Sade, yavaş, net  ama iyi olsun. Aynı anda birçok şeyi yapmayı tercih etmiyorum. Çünkü ruhumun dinlenmeye ihtiyacı var” diyor.
3.01.2021 Pazar
4 yaş çocuklara uzaktan eğitim oyunları
4 yaş çocuklara uzaktan eğitim oyunları Tüm dünyayı etkisi altına alan ve kimi zaman evden çıkmamızı bile engelleyen COVID-19 sebebiyle çocuklarımızı mutlu etmekte galiba biraz zorlandık ve kapalı alanlarda yapılacak aktiviteler aramaya başladık. Yaşı biraz büyük olan çocukların mutlu edilmesi nispeten daha kolaydı çünkü onlar genelde evde zaman geçirmeyi seviyordu ama özellikle dış dünyayı yeni yeni keşfeden 4 yaş çocuklar için aynı senaryoyu yazmak mümkün değildi. Hal böyle olunca 4 yaş çocuklar için uzaktan eğitim oyunları bir anda göz bebeği haline geldi.
19.10.2020 Ebeveyn

Benzer Haber Etiketleri

Duyusal Oyun ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.