Gözlem Noktaları

Gözlem Noktaları

Son dakika gözlem noktaları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gözlem noktaları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gözlem noktaları haber sayfamızda...

Gözlem Noktaları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 317 gözlem noktaları haberi bulunmuştur.
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu" toplantısıyla projelerini tek tek açıkladı.
25.01.2024 Haberler
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı: Silivri'ye metrobüs, 2 yakaya tünel, emekliye destek, gençlere hibe...
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı: Silivri'ye metrobüs, 2 yakaya tünel, emekliye destek, gençlere hibe... AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu" toplantısıyla projelerini tek tek açıkladı.
25.01.2024 Gündem
Gazze ikiye ayrıldı!
Gazze ikiye ayrıldı! Hamas’ın İsrail’e karşı 7 Ekim’de gerçekleştirdiği baskının ardından başlayan Gazze’ye yönelik İsrail saldırıları bugün birinci ayına girdi. Yoğun bombardıman altındaki Gazze’de hayatını kaybedenlerin 10 bini aştığı ifade ediliyor. Filistinli yetkililere göre, hayatını kaybedenlerin 4 bin 800’ü çocuk.
7.11.2023 Dünya
İsrail: Gazze'de yaklaşık 450 hedef vuruldu
İsrail: Gazze'de yaklaşık 450 hedef vuruldu İsrail Hava Kuvvetleri, son 24 saatte Gazze Şeridi'nde yaklaşık 450 hedefin vurulduğunu duyurdu. Hava kuvvetleri, saldırılarda Hamas'a ait yerleşke ve mevzilerin hedef alındığını belirtti.
6.11.2023 Haberler
İsrail Hava Kuvvetleri: Gazze'de 450'den fazla hedef vuruldu
İsrail Hava Kuvvetleri: Gazze'de 450'den fazla hedef vuruldu İsrail Hava Kuvvetleri, Gazze Şeridi'nde 450 askeri hedefin vurulduğunu duyurdu. Hedefler arasında askeri yerleşkeler, gözlem noktaları ve tanksavar ateşleme mevzilerinin yer aldığı aktarıldı.
29.10.2023 Haberler
500 bin kuyuya gözlem önerisi
500 bin kuyuya gözlem önerisi TBMM İklim Araştırma Komisyonu tarafından hazırlanan raporda, ruhsatlı ve kaçak olmak üzere toplam sayısı 500 bini aşan Türkiye'deki tüm kuyulara sayaç takılarak 'izleme-denetim-yaptırım' mekanizması kurulması istendi...
29.12.2021 Gündem
Son dakika! Türkiye'den Yunanistan'a tepki: Sahada gerekli karşılık veriliyor
Son dakika! Türkiye'den Yunanistan'a tepki: Sahada gerekli karşılık veriliyor Milli Savunma Bakanlığı'ndan Yunanistan'ın silahlanma çabasıyla ilgili, "Yunanistan'ın artan silahlanma faaliyetleri ile Türkiye’ye karşı denge oluşturma gayretinde olduğu değerlendirilmektedir. Yunanistan'ın saldırgan tutumuna karşı diplomatik girişimlerde bulunulmakta, sahada gerekli karşılık verilmektedir." denildi.
3.10.2021 Gündem
Tatilde sanatsız kalmak istemeyenlere!
Tatilde sanatsız kalmak istemeyenlere! Yazar Nazlı Eray’ın ikinci akrilik resim sergisi “Karamel” 23 Haziran’da Bodrum’daki Osmanlı Tersanesi Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşuyor.
13.06.2021 Kültür Sanat
Rus gözlem noktası sayısı 21’e çıktı
Rus gözlem noktası sayısı 21’e çıktı Azerbaycan ve Ermenistan arasında imzalanan anlaşmanın ardından Dağlık Karabağ’a Rus Barış Gücü askerleri konuşlanmaya devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığı’nca yayımlanan haritalardaki gözlem noktaları sayısı da her geçen gün artıyor. Son haritaya göre, Rusya’nın bölgedeki stratejik noktalara kurduğu gözlem noktalarına 17-18 Kasım arasında beş gözlem noktası daha ekleyerek sayı 21’e çıkarıldı.
20.11.2020 Dünya
Dağlık Karabağ'da gözlem noktalarının sayısı arttı
Dağlık Karabağ'da gözlem noktalarının sayısı arttı Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Dağlık Karabağ'da temas hattı boyunca konuşlanan gözlem noktalarının sayılarında değişiklik olduğunu bildirdi.
18.11.2020 Dünya
Son Dakika: Şoke eden itiraf! 'Beni dinlemiyorlar, bana itaat etmiyorlar'
Son Dakika: Şoke eden itiraf! 'Beni dinlemiyorlar, bana itaat etmiyorlar' Son dakika haberine göre, Azerbaycan karşısında bozguna uğrayan Ermenistan askerleri Dağlık Karabağ’ı terk ederken, bazı Ermeni milisler ise geri çekilmeyi reddediyor. Ormanlık alandaki silahlı grupların düzenlediği saldırılar üzerine Rusya harekete geçti. Öte yandan Ermenistan işgalinden kurtarılan Dağlık Karabağ’da Rusya ile birlikte oluşturulacak ortak merkeze Türk Silahlı Kuvvetleri personelinin gönderilmesini içeren Cumhurbaşkanlığı tezkeresi bugün Meclis Genel Kurulu’nda görüşülecek.
17.11.2020 Gündem
Ermeni milisler ormanda gizleniyor
Ermeni milisler ormanda gizleniyor Azerbaycan karşısında bozguna uğrayan Ermenistan askerleri Dağlık Karabağ’ı terk ederken, bazı Ermeni milisler ise geri çekilmeyi reddediyor.
17.11.2020 Gündem
Dağlık Karabağ'da gözlem noktaları kuruldu
Dağlık Karabağ'da gözlem noktaları kuruldu Yedisi Laçin'de 25 noktaya askerlerin yerleştiğini duyuran Rusya, ordu birlikleri ve aralarında tankların da bulunduğu zırhlı araçların 140 uçak seferiyle taşındığı bilgisini verdi.
16.11.2020 Dünya
Barış Gücü sevkiyatı
Barış Gücü sevkiyatı Rusya Savunma Bakanlığı, Dağlık Karabağ’da Rus Barış Güçleri’nin görev alacağı gözlem noktaları ve devriye rotalarını gösteren harita yayınladı.
14.11.2020 Dünya
TSK, Karabağ’da ateşkesi izleyecek
TSK, Karabağ’da ateşkesi izleyecek Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Karabağ’da ateşkesi tesis etmek için kurulacak Barışı Koruma Merkezi’nde Rus askerleri ile birlikte görev alacak.
12.11.2020 Dünya
Rus barış gücü Dağlık Karabağ'da göreve başladı
Rus barış gücü Dağlık Karabağ'da göreve başladı Rusya Genelkurmay Başkanlığı, Rus barış gücünün Dağlık Karabağ'daki görevine başladığını bildirdi.
11.11.2020 Dünya
TSK, İdlib’de yeni üs kuracak
TSK, İdlib’de yeni üs kuracak TSK İdlib’de, operasyonel güçleri yönetmek ve gözlem noktalarını koordine etmek amacıyla kentin güney kırsalındaki Cebel El Arbain’da yeni bir üs kurmak için de harekete geçti.
17.10.2020 Gündem
İdlib’de cepheler hareketlendi
İdlib’de cepheler hareketlendi Rusya destekli Suriye rejimi, İdlib’de muhalif güçlere yönelik saldırılarını arttırırken, cepheye ağır silah ve asker sevk etmesi de bölgede tansiyonu arttırdı.
6.10.2020 Gündem
İdlib’de ateşkes fiilen sona erdi
İdlib’de ateşkes fiilen sona erdi İdlib’de Suriye rejim güçlerinin karadan, Rusya’nın havadan saldırıları sürerken muhalifler 4 İHA düşürdüklerini açıkladı. İHA’ların üçünün Ruslara birinin de ABD’ye ait olduğu anlaşıldı
20.08.2020 Dünya
İsrail, Gazze'de Hamas'a ait bazı noktaları vurdu
İsrail, Gazze'de Hamas'a ait bazı noktaları vurdu İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde Hamas'a ait bazı noktaları bombaladı.
17.08.2020 Dünya
Son dakika haberi: Ve Başladı! Dünyada sadece Van Gölü'nde yaşıyorlar
Son dakika haberi: Ve Başladı! Dünyada sadece Van Gölü'nde yaşıyorlar Son dakika haberine göre; dünyada sadece Van Gölü’nde yaşayan inci kefalinin, her yıl olduğu gibi bu yıl da tatlı su ağızlarına doğru göçü başladı.
17.05.2020 Gündem
İdlib’de ‘ikna heyeti’ devreye girdi
İdlib’de ‘ikna heyeti’ devreye girdi Rusya ile yapılan ateşkes anlaşması sonrası ortak devriyeye katılan Rus güçlerine yönelik protestoların önüne geçilmesi için Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), bölgede halkı ikna turu başlattı. Görüşmelerde, ortak devriyenin İdlib’e faydası anlatılıyor. Rejim ve muhalif grupların ateşkesi bozma girişimlerine karşı bunların İdlib’de askeri konumlanma alanları ile yerleşim birimlerinde askeri önlemlerini artıran TSK, yeni gözlem noktaları inşa ediyor.
16.05.2020 Gündem
Mehmetçik İdlib’de teyakkuza geçti
Mehmetçik İdlib’de teyakkuza geçti Türk-Rus ortak devriyesini engelleyen HTŞ ve bağlı gruplara karşı TSK güçleri havadan ve karadan kontrollerini sıklaştırdı.
28.04.2020 Gündem
Halk hareketinden kanlı iç savaşa
Halk hareketinden kanlı iç savaşa Suriye’nin Ürdün sınırındaki Dera’da gençlerin duvarlara yazdığı ‘Halk rejimi istemiyor’ yazılarıyla başlayan halk hareketi, ilerleyen yıllarda tüm dünyayı dehşete düşüren kanlı bir iç savaşa dönüştü
15.03.2020 Gündem
CHP’li Altay’dan Erdoğan’a İdlib  yanıtı: Bay Kemal seni  sınırda bekliyor
CHP’li Altay’dan Erdoğan’a İdlib yanıtı: Bay Kemal seni sınırda bekliyor Cumhurbaşkanı’nın İdlib’deki gözlem noktaları konusunda “Bay Kemal eğer arzu edersen seni de oraya gönderebiliriz” sözlerine CHP’li Altay “Birlikte gidin, Bay Kemal seni İdlib sınırında bekliyor” karşılığı verdi
12.03.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Gözlem Noktaları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.