Corona Virüsü Testi

Corona Virüsü Testi

Son dakika corona virüsü testi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan corona virüsü testi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan corona virüsü testi haber sayfamızda...

Corona Virüsü Testi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 180 corona virüsü testi haberi bulunmuştur.
SON DAKİKA: 19 Nisan bugünkü koronavirüs tablosu açıklandı! Vaka, ölü ve ağır hasta sayısında son durum
SON DAKİKA: 19 Nisan bugünkü koronavirüs tablosu açıklandı! Vaka, ölü ve ağır hasta sayısında son durum Koronavirüs (coronavirus) tablosu son dakika haberleri ve gelişmeleri ile vaka sayısı sorgulanıyor. Gri tablo Sağlık Bakanlığı sayfasından günlük olarak açıklanıyor. Ramazan ayında alınan kısmi kapanma kararı sonrası güncel korona tablosunda son durum da merakla arananlar arasına girdi. Covid-19 sayfasından erişime sunulan tablosunda; vaka sayısı, ölü sayısı, hasta ve ağır hasta sayısı, iyileşen hasta oranı ile test miktarları yer alıyor. İşte, 19 Nisan korona tablosunda son durum...
19.04.2021 Gündem
Son dakika haberi: Fenerbahçe'de Ozan Tufan'dan kötü haber geldi!
Son dakika haberi: Fenerbahçe'de Ozan Tufan'dan kötü haber geldi! Fenerbahçe'de koronavirüse yakalanan konan Ozan Tufan'ın ikinci koronavirüs test sonucu da pozitif çıktı.
31.12.2020 Fenerbahçe
Son dakika - Galatasaray'da 1 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı
Son dakika - Galatasaray'da 1 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı Galatasaray'da 1 futbolcunun corona virüsü testi pozitif çıktı. Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'da testi pozitif çıkan ismin kendisi olduğunu açıkladı.
14.12.2020 Galatasaray
Son dakika - Erman Kunter'in corona virüsü testi pozitif çıktı!
Son dakika - Erman Kunter'in corona virüsü testi pozitif çıktı! Fransa ekibi Cholet'in başantrenörü Erman Kunter'in corona virüsü testi pozitif çıktı.
17.10.2020 Basketbol
Son dakika: Hayat Eve Sığar uygulaması gösteriyor! İlçe ilçe corona virüs haritası
Son dakika: Hayat Eve Sığar uygulaması gösteriyor! İlçe ilçe corona virüs haritası Son dakika haberlere göre Sağlık Bakanlığı, "Hayat Eve Sığar" uygulamasına güncelleme getirdi. Buna göre, kullanıcılar sadece yakın çevresindeki değil, diğer tüm illerdeki vaka yoğunluklarını da görebiliyor. İşte başta İstanbul olmak üzere birçok ilin corona virüs vaka yoğunluk haritası...
15.02.2022 Koronavirüs
Son dakika | Ankaraspor'da 9'u futbolcu 16 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı!
Son dakika | Ankaraspor'da 9'u futbolcu 16 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı! TFF 1.Lig ekiplerinden Ankaraspor'da 9 futbolcu ve 7 personelin corona virüsü testi pozitif çıktı.
17.10.2020 1.Lig
'Artık bulaştırıcı değil!'
'Artık bulaştırıcı değil!' Kovid-19 teşhisi konulan ABD Başkanı Trump’ın, artık bulaşıcı olmadığı açıklandı. Bunu da, Trump’ın kişisel doktoru açıkladı. Trump ise kendisini iyi hissettiğini söyledi, “Görünen o ki bağışıklığım var” dedi.
12.10.2020 Dünya
Son dakika! Bülent Arınç ve eşi koronavirüsü yendi!
Son dakika! Bülent Arınç ve eşi koronavirüsü yendi! 10 Eylül'de kendisi ve eşinin koronavirüs testi sonuçlarının pozitif çıktığını açıklayan Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, "18 günlük tedavi sürecinin sonunda bugün eşim ile birlikte hastaneden şifa ile taburcu edildik. Sürecin son sekiz günü hastanede çok yönlü ve yoğun bir tedavi uygulamasıyla geçti" dedi.
28.09.2020 Siyaset
'Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’ setinde corona virüs şoku!
'Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’ setinde corona virüs şoku! Nejat İşler'in başrolünde yer aldığı 'Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi'nin setinde corona virüs çıktığı, bu nedenle dizinin çekimleri durdurulduğu iddia edildi.
21.08.2020 Cadde
Son dakika... Hayat Eve Sığar uygulamasında yeni özellik! Sokak sokak corona virüs haritası...
Son dakika... Hayat Eve Sığar uygulamasında yeni özellik! Sokak sokak corona virüs haritası... Son dakika haberlere göre Sağlık Bakanlığı, "Hayat Eve Sığar" uygulamasına güncelleme getirdi. Yeni güncelleme ile "güvenli alan" adında barkod sistemi entegre edildi. İşte İstanbul'un birçok noktasının corona virüs vaka yoğunluk haritası...
13.05.2020 Gündem
Rusya'da test sayısındaki artış corona virüs vaka sayısını yükseltti
Rusya'da test sayısındaki artış corona virüs vaka sayısını yükseltti Rusya’da yeni tip corona virüs vakalarının 232 binin üzerine çıkması test sayısındaki artıştan, ölü sayısının az olmasının ise zamanında alınan önlemlerden kaynaklandığı belirtildi.
12.05.2020 Dünya
Hayat Eve Sığar uygulaması indirme linki | Hayat Eve Sığar uygulaması renkleri anlamları nedir?
Hayat Eve Sığar uygulaması indirme linki | Hayat Eve Sığar uygulaması renkleri anlamları nedir? Hayat Eve sığar uygulaması vatandaşlar tarafından indirilmeye devam ediyor. Akıllı telefonlarda kullanılan Hayat Eve Sığar uygulamasında il il, ilçe ilçe corona virüs tehlikesi gösteriliyor. Kırmızı ve yeşil renklerle halka halinde gösterilen Hayat Eve Sığar uygulaması renklerinin anlamları nedir? Hayat Eve Sığar uygulaması nasıl indirilir, nasıl kullanılır?
1.05.2020 Gündem
Hayat Eve Sığar uygulaması nedir, nasıl kullanılır? Hayat Eve Sığar uygulamasındaki renklerin anlamları neler?
Hayat Eve Sığar uygulaması nedir, nasıl kullanılır? Hayat Eve Sığar uygulamasındaki renklerin anlamları neler? Hayat Eve Sığar uygulaması nasıl indirilir? Hayat Eve Sığar uygulaması nasıl kullanılır? soruları son zamanlarda merak ediliyor. Corona virüs tehlikesini gösteren Hayat Eve Sığar uygulamasında bazı renkler kullanılıyor. Risk bölgesine göre değişkenlik gösteren renklerin anlamları öğrenilmek isteniyor. Hayat Eve Sığar uygulaması renklerin anlamı nedir? Hayat Eve Sığar uygulaması indirme işlemi nasıl yapılır?
30.04.2020 Gündem
Emrullah Gülüşken kimdir, kaç yaşında? Emrullah Gülüşken sağlık ve son durumu nasıl?
Emrullah Gülüşken kimdir, kaç yaşında? Emrullah Gülüşken sağlık ve son durumu nasıl? İsveç'te yaşayan kronik kalp hastası ve Covid-19 teşhisi konulan Türk vatandaşı Emrullah Gülüşken, Türkiye'nin gündemine oturdu. İsveç'te Covid-19 teşhisi konulmasına rağmen eve gönderilen kronik kalp hastası ve Türkiye'nin sahip çıktığı Emrullah Gülüşken ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki Emrullah Gülüşken kimdir?
29.04.2020 Gündem
Ferrari verdiği arayı uzattı
Ferrari verdiği arayı uzattı İtalyan spor otomobil üreticisi Ferrari, 14 Mart tarihinden itibaren üretime verdiği arayı 3 Mayıs 2020 tarihine kadar uzattı.
13.04.2020 Otomobil
Son dakika | Rüştü Reçber'in corona virüsü testi negatif çıktı!
Son dakika | Rüştü Reçber'in corona virüsü testi negatif çıktı! Işıl Reçber, Covid-19 tedavisi gören ve taburcu edilen eşi Rüştü Reçber'in corona virüsü testinin negatif çıktığını açıkladı.
1.07.2020 Futbol
Corona virüs testi nasıl yapılıyor? - Online koronavirüs testi nedir, hangi sorular var?
Corona virüs testi nasıl yapılıyor? - Online koronavirüs testi nedir, hangi sorular var? Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini gösteren ve şimdiye dek 501 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan corona virüs vaka sayısı ise 23.934'e yükseldi. Vatandaşlar evden çıkmamaya özen gösterirken Sağlık Bakanlığı 'online corona testi' yapılabilmesi için bir site yayına aldı. Peki, online corona virüsü testi nasıl yapılır?
5.04.2020 Gündem
Trump ikna olmadı
Trump ikna olmadı ABD Başkanı Trump, Kovid-19 salgını konusunda Çin’den gelen verilere güvenmediğini dile getirirken, Amerikan istihbaratının da benzer düşüncelerde olduğu ortaya çıktı. İstihbarat raporunda, Çin’in ülkedeki vaka ve ölü sayılarını gizlediği iddia ediliyor.
3.04.2020 Dünya
PCR testi nedir, nasıl yapılır? Corona virüsü PCR testi sonucu ne zaman çıkar? Prof.Dr.Tayfun Uzbay açıkladı
PCR testi nedir, nasıl yapılır? Corona virüsü PCR testi sonucu ne zaman çıkar? Prof.Dr.Tayfun Uzbay açıkladı Corona virüs ile gündemde peş peşe haberlere geliyor. Prof. Dr. Tayfun Uzbay, corona virüs testleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Uzbay, PCR testinin hızlı tanı testinden daha güvenilir sonuç verdiğini belirtti. PCR testi ile ilgili detaylar ise merak ediliyor. Peki PCR testi nedir?
2.04.2020 Gündem
Corona virüsü tedavisi gören 101 yaşındaki kadın iyileşti
Corona virüsü tedavisi gören 101 yaşındaki kadın iyileşti Hollanda’da corona virüs tedavisi gören 101 yaşındaki hasta iyileşerek taburcu edildi.
1.04.2020 Dünya
Online corona virüs testi nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı Online corona virüs testi ekranı
Online corona virüs testi nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı Online corona virüs testi ekranı Online corona virüs testi araması vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı tarafından hizmete sunulan Online corona virüs testinin nasıl yapıldığı sonuçların nasıl tespit edildiği vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki Online corona virüs testi nasıl yapılır?
31.03.2020 Gündem
Trump: '5 dakikada sonuç veren corona virüsü testi önümüzdeki hafta kullanılacak'
Trump: '5 dakikada sonuç veren corona virüsü testi önümüzdeki hafta kullanılacak' ABD Başkanı Donald Trump, 5 dakikada sonuç veren corona virüsü testinin ABD Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) tarafından onaylandığını açıklayarak, testin önümüzdeki hafta ülke genelinde kullanılacağını belirtti.
30.03.2020 Dünya
Papa ile aynı konutta kalan rahipte corona virüsü tespit edildi
Papa ile aynı konutta kalan rahipte corona virüsü tespit edildi Katolik Kilisesi ruhani lideri Papa Francis ile aynı konutta kalan bir rahipte corona virüsü tespit edildi.
26.03.2020 Dünya
Son dakika... İspanya'da corona virüsünden hayatını kaybedenlerin sayısı 3 bin 434'e yükseldi
Son dakika... İspanya'da corona virüsünden hayatını kaybedenlerin sayısı 3 bin 434'e yükseldi İspanya'da yeni tip corona virüsü salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 738 artışla 3 bin 434'e, vaka sayısı ise 7 bin 937 artışla 47 bin 610'a ulaştı.
25.03.2020 Dünya
Serdar Ortaç corona mı? Serdar Ortaç kimdir, kaç yaşında? Hastalığı nedir?
Serdar Ortaç corona mı? Serdar Ortaç kimdir, kaç yaşında? Hastalığı nedir? Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç corona virüs şüphesiyle hastaneye gitti. Ortaç, corona virüsü testi yaptırmak için hastaneye başvurdu. Serdar Ortaç durumunu ise sosyal medya hesabından paylaştı. Ortaç'ın son durumu ve yaşamı ise gündemde araştırılmaya başlandı. Peki Serdar Ortaç corona mı oldu? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...
25.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Corona Virüsü Testi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.