Galatasaray Real Madrid Hangi Kanalda

Galatasaray Real Madrid Hangi Kanalda

Son dakika Galatasaray Real Madrid hangi kanalda haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Galatasaray Real Madrid hangi kanalda gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Galatasaray Real Madrid hangi kanalda haber sayfamızda...

Galatasaray Real Madrid Hangi Kanalda

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 99 galatasaray real madrid hangi kanalda haberi bulunmuştur.
GS maçını hangi kanallar şifresiz canlı veriyor? Galatasaray Real Madrid maçını yayınlayan kanal...
GS maçını hangi kanallar şifresiz canlı veriyor? Galatasaray Real Madrid maçını yayınlayan kanal... Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. hafta maçında Galatasaray ile Real Madrid Türk Telekom Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Yurdumuzun dört bir yanında ve dünya genelindeki milyonlarca Galatasaray taraftarı heyecanla zorlu mücadeleyi bekliyor. Peki Galatasaray Real Madrid maçını hangi kanallar şifresiz canlı veriyor? İşte o kanalların listesi...
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray-Real Madrid: 0-1
Galatasaray-Real Madrid: 0-1 Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda temsilcimiz Galatasaray konuk ettiği Real Madrid'e 1-0 mağlup oldu. Sarı-kırmızılı takımda maçın ilk yarısında Andone ve Bellhanda önemli fırsatlardan yararlanamadı. İspanyol devinin galibiyet golü 18. dakikada Kroos'tan geldi.
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray Real Madrid ne zaman saat kaçta? GS maçı hangi kanalda şifresiz canlı yayınlanacak?
Galatasaray Real Madrid ne zaman saat kaçta? GS maçı hangi kanalda şifresiz canlı yayınlanacak? Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yer alan temsilcimiz Galatasaray, gruptaki 3. maçında İspanyol devi Real Madrid'i konuk etmeye hazırlanıyor. Büyük bir heyecana sahne olması beklenen zorlu maç öncesi sarı kırmızılı taraftarların en çok merak ettiği soruların cevaplarını derledik. Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte bu soruların yanıtları ve muhtemel 11'ler...
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenecek? İşte muhtemel 11'ler
Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenecek? İşte muhtemel 11'ler Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray Real Madrid maçı için nefesler tutuldu. Üst üste İspanyol devi Real Madrid'le iki maça çıkacak olan Cimbom, zorlu mücadelede gruptaki ilk 3 puanını almayı amaçlıyor. Peki oldukça çetin geçmesi beklenen Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenecek? İşte merak edilen soruların cevapları ve muhtemel 11'ler...
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Bilet fiyatları ne kadar?
Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Bilet fiyatları ne kadar? Galatasaray Real Madrid maçı için geri sayım başladı. Paris Saint Germain, Club Brugge ve Real Madrid'le birlikte Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yer alan Cimbom, gruptaki 3. maçında Real Madrid'le kozlarını paylaşacak. İşte zorlu maçla ilgili tüm ayrıntılar...
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçı
Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçı Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki temsilcimiz Galatasaray, gruptaki 3. maçında İspanyol devi Real Madrid'i ağırlamaya hazırlanıyor. Gruptaki ilk 3 puanını almak isteyen Cimbom, bu maçla beraber çıkışa geçmek istiyor. Peki büyük bir heyecana sahne olması beklenen Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Arda Güler için İspanya'dan flaş transfer iddiası! İşte milli yıldızın kararı
Arda Güler için İspanya'dan flaş transfer iddiası! İşte milli yıldızın kararı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City'yi eleyerek yarı finale yükselen Real Madrid'de Arda Güler bilmecesi sürüyor. İspanya'dan milli yıldız için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.
18.04.2024 İspanya La Liga
Galatasaray Avrupa'da sahne alıyor! Galatasaray-Hajduk Split maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Galatasaray Avrupa'da sahne alıyor! Galatasaray-Hajduk Split maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu maçında temsilcimiz Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda Hırvatistan temsicisi Hajduk Split'i konuk edecek. İkinci ön eleme turunda Azaerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü'yü deplasmanda 3-1'lik skorla geçen ve bir üst tura yükselen Galatasaray, Hajduk Split engelini de aşıp yoluna devam etmenin hesaplarını yapıyor. Pandemi nedeniyle tek maç üzerinden oynanacak eşleşmenin galibi Williem II - Rangers eşleşmesinin galibi ile karşı karşıya gelecek. Peki Galatasaray-Hajduk Split maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
23.09.2020 UEFA Avrupa Ligi
Real Madrid Barcelona (El Clasico) maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?
Real Madrid Barcelona (El Clasico) maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda? Bu akşam La Liga'da 'El Clasico' gecesi... Real Madrid kendi evinde Barcelona'yı ağırlıyor. Futbolseverler nefesini tuttu, maçın başlamasını bekliyor. Peki, Real Madrid Barcelona maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?
1.03.2020 Skorer
PSG-Galatasaray Şampiyonlar Ligi A Grubu son maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
PSG-Galatasaray Şampiyonlar Ligi A Grubu son maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi A Grubunda yer alan temsilcimiz Galatasaray, grupta son maçını Paris Saint Germain ile oynuyor. Grupta 2 puanla son sırada yer alan Galatasaray, PSG deplasmanından alacağı bir galibiyet ile UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etme şansı elde edecek. Galatasaray'ın kazanması yeterli olmayacak. 3 puanla 3. sırada yer alan Club Brugge'ün Real Madrid karşısında yenilmesi veya berabere kalmasını bekleyecek. Peki PSG-Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
10.12.2019 Skorer
Galatasaray-Club Burgge maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Galatasaray-Club Burgge maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Galatasaray-Club Brugge maçı için geri sayım başladı. UEFA Şampiyonlar Ligi A grubu beşinci maçında Belçika temsilcisi Club Brugge ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da gözler maçın oynanacağı gün ve saate çevrildi. Grupta 1 puanı sadece rakibi karşısında alan Galatasaray Avrupa Kupalarında son 11 maçtır galibiyet yüzü göremedi. Peki Galatasaray-Club Brugge maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray Başakşehir maçı saat kaçta, ne zaman? Hangi kanalda?
Galatasaray Başakşehir maçı saat kaçta, ne zaman? Hangi kanalda? Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray kendi evinde Başakşehir'i ağırlıyor. Her iki takım da liderliğe yükselmek için ellerinden geleni sahaya yansıtacak. Peki, Galatasaray Başakşehir maçı saat kaçta, ne zaman? Hangi kanalda?
22.11.2019 Gündem
Galatasaray maçını hangi kanallar şifresiz canlı veriyor? Real Madrid GS maçını yayınlayan kanal...
Galatasaray maçını hangi kanallar şifresiz canlı veriyor? Real Madrid GS maçını yayınlayan kanal... Real Madrid Galatasaray maçı için nefesler tutuldu. Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki temsilcimiz Cimbom, ilk 3 puanını İspanyol devi Real Madrid karşısında arıyor. Peki hangi kanallar bu zorlu maçı şifresiz canlı veriyor? İşte ayrıntılar...
6.11.2019 Gündem
Real Madrid-Galatasaray: 6-0
Real Madrid-Galatasaray: 6-0 Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Real Madrid'e 6-0 mağlup oldu.
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Gareth Bale kadroda yok! Real Madrid-Galatasaray maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
Gareth Bale kadroda yok! Real Madrid-Galatasaray maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta maçında temsilcimiz Galatasaray, Santiago Barnebau'da Real Madrid'e konuk oluyor. İspanyol ekibinde 3 önemli isim kadroda yer almıyor. Sakatlıkları süren Gareth Bale, James Rodriguez ve Vinicius Junior kadroda yer almıyor. Temsilcimiz Galatasaray'da ise Falcao dışında bir eksik bulunmuyor. Peki Real Madrid-Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Real Madrid Galatasaray maçı ne zaman? Maç saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi?
Real Madrid Galatasaray maçı ne zaman? Maç saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi? Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Real Madrid'in konuğu oluyor. Sarı-kırmızılı kulübün tur şansını devam ettirebilmesi için bu maçtan galip gelmesi gerekiyor. Taraftar mücadeleyi kaçırmak istemiyor ve maçın başlama saatini ve kanalını araştırıyor.
6.11.2019 Skorer
Real Madrid Galatasaray hangi kanalda şifresiz canlı izlenecek? Maç ne zaman saat kaçta?
Real Madrid Galatasaray hangi kanalda şifresiz canlı izlenecek? Maç ne zaman saat kaçta? Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, A Grubu'ndaki 4. maçında İspanyol devi Real Madrid karşısına çıkıyor. Grupta oynadığı ilk 3 mücadelede galibiyeti bulamayan Cimbom, İspanya'da bu kötü seriyi bozmak istiyor. Peki yurt genelinde ve dünyadaki milyonlarca sarı kırmızılı taraftarın heyecanla beklediği Real Madrid Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda şifresiz canlı izlenecek? İşte bu soruların cevapları ve muhtemel 11'ler...
5.11.2019 Gündem
Real Madrid Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?
Real Madrid Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında Galatasaray, deplasmanda Real Madrid ile karşılaşıyor. İlk maçta İspanyollara kendi evinde yenilen Aslanlar bu maçtan galip gelmek zorunda... Yoksa tur hayali boşa düşüyor. Bu kritik mücadeleye şahitlik yapmak isteyen taraftarlar şimdi "Real Madrid Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?" sorusunu soruyor.
5.11.2019 Skorer
Real Madrid-Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? (Şampiyonlar Ligi A grubu)
Real Madrid-Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? (Şampiyonlar Ligi A grubu) Şampiyonlar Ligi A grubunda yer alan temsilcimiz Galatasaray 4. hafta maçında İspanyol temsilcisi Real Madrid'e konuk olacak. Geride kalan üç haftada sadece 1 puan toplayabilen temsilcimiz bu müsabakaların hiçbirinde gol atamadı. Real Madrid deplasmanından 3 puan alan taraf olmanın hesaplarını yapan sarı kırmızılı takımda gözler maçın oynanacağı gün ve saate çevrildi. Peki Real Madrid-Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Real Madrid Galatasaray ne zaman saat kaçta? GS maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Şampiyonlar Ligi
Real Madrid Galatasaray ne zaman saat kaçta? GS maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Şampiyonlar Ligi Real Madrid Galatasaray maçı için geri sayım başladı. Devler liginde bu yıl ülkemizi temsil eden Galatasaray, A Grubu'ndaki 4. maçında Real Madrid deplasmanına çıkıyor. İstanbul'da oynanan ilk maçta rakibine 1-0 mağlup olan temsilcimiz, bu kez 3 puanı kazanan taraf olmak istiyor. Peki Real Madrid Galatasaray ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Real Madrid Galatasaray ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi 4. hafta maçı
Real Madrid Galatasaray ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi 4. hafta maçı Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki temsilcimiz Galatasaray, 4. maçında İspanyol devi Real Madrid'e Santiago Bernabeu'da konuk olmaya hazırlanıyor. Grupta ilk 3 maçında galibiyetle tanışamayan Cimbom, şeytanın bacağını kırmak istiyor. Peki Real Madrid Galatasaray ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray Real Madrid maçını şifresiz veren kanallar... Şifresiz mi?
Galatasaray Real Madrid maçını şifresiz veren kanallar... Şifresiz mi? Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde 3. maçına çıkıyor. Rakip bu sefer İspanyol devi Real Madrid... Taraftar maçı izlemek isterken mücadeleyi şifresiz veren kanalları araştırıyor. İşte detaylar...
22.10.2019 Skorer
Galatasaray Real Madrid maçı canlı izle... Bein Sports 1 izle
Galatasaray Real Madrid maçı canlı izle... Bein Sports 1 izle Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray bu akşam dünya devi Real Madrid ile karşılaşıyor. Taraftar mücadeleyi canlı izlemek istiyor. Galatasaray Real Madrid maçını canlı izlemek için tıklayınız.
22.10.2019 Skorer
İspanyol takımları ile 32. randevu! Galatasaray-Real Madrid maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi?
İspanyol takımları ile 32. randevu! Galatasaray-Real Madrid maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi? Şampiyonlar Ligi A Grubunda yer alan temsilcimiz Galatasaray bu akşam taraftarı önünde Real Madrid'i konuk ediyor. Geride kalan iki haftada sadece 1 puan toplayan temsilcimiz Real Madrid karşısında 3 puanı hanesine yazdırıp grupta üst sıralara tırmanmanın hesaplarını yapıyor. İspanyol takımlarına karşı bu akşam 32. randevusuna çıkacak olan Galatasaray geride kalan 31 maçta 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 17 yenilgi aldı. Peki Galatasaray-Real Madrid Şampiyonlar Ligi A grubu üçüncü hafta maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi?
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray-Real Madrid Şampiyonlar Ligi A grubu maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
Galatasaray-Real Madrid Şampiyonlar Ligi A grubu maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Galatasaray-Real Madrid maçı için geri sayım sürüyor. Şampiyonlar Ligi A grubu üçüncü hafta maçında bu akşam sahasında Real Madrid'i konuk edecek Galatarasay, İspanyol devi karşısında üç puanı hanesine yazdıran taraf olmak istiyor. Maç öncesinde açıklamalarda bulunan iki teknik direktörün yanı sıra Muslera ve Sergio Ramos'ta maç ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Fatih Terim, Real Madrid'in savunma zaafından yararlanmak istediklerini ifade ederken Zidane ise mücadeleyi çıkış maçı olarak görüyor. Peki Galatasaray-Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Galatasaray Real Madrid Hangi Kanalda ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.