SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kahvaltı sofralarında bahar canlılığı

Estetik ve kaliteyi tasarımda buluşturan Ar Yıldız, kullanıcılarına sunduğu yeni porselen takımlarıyla, sofralara renk, hayata tarz katıyor.

|

Ar Yıldız’ın Prestige Bone Porselen Servis Takımı, canlı renkleri ve zarif desenleriyle, baharın tazeliğini ve coşkusunu kahvaltı sofralarına yansıtıyor. 6 kişilik Ar Yıldız Bone Porselen Kahvaltı Takımı, 43 parçadan oluşuyor.

Ar Yıldız’ın, bahar ferahlığı hissettiren, birbirinden göz alıcı çiçek desenleri ile bezeli yeni Prestige Bone Porselen Servis Takımı’nda, kahvaltı sofrasını zenginleştiren tüm ürünler şık bir bütünlük içinde yer alıyor. Ar Yıldız Prestige Bone Servis Takımı’nda, 6’şar adet servis ve pasta tabağının yanı sıra, 6’şar adet de reçellik ve yumurtalık bulunuyor. Takımdaki, kapaklı porselen demlik, 6’şar adet çay fincanı, fincan tabağı ve bir adet şekerlik ile zarif bir uyum içinde, çay servisine estetik bir görünüm kazandırıyor. Aynı desendeki porselen biberlik, tuzluk ve peçetelik de takımı tamamlıyor.

Ar Yıldız Prestige Bone Porselen Servis Takımı, Ar Yıldız’ın yurt içi ve yurt dışında 850 aktif bayisi, Ar Yıldız Court mağazaları ve internette www.aryildizcourt.com adresindeki online satış sitesinde, 849 liralık fiyatıyla satışa sunuluyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.