Saka burcunda dolunay var

Bugün gerçekleşen dolunay bizi psikolojik açıdan daha derin konulara yöneltiyor

Saka burcundaki dolunaylar kendimizi ne kadar özgün ve farklı hissetmekle yakından ilgilidir. Dolunaylar dışa vurum zamanlarıdır. Böyle zamanlarda bizi mutlu etmesini istediğimiz şeyler üzerinde daha çok durur ve muhasebe ederiz. Yaratıcı yönlerimizi bağımsızca ifade edebiliyor muyuz ? Severek yaptığımız ve önemsediğimiz konularda hatta ilişkilerde mutlu muyuz ? Ancak dolunay sırasında Yengeç burcunun yükseliyor olması bu dönemde çapraşık koşullar ve değiştirilmesi gereken durumlar olduğunu da gösteriyor. Saka gruplarla, sosyal konularla, özgürlükleri ilgilendiren koşullarla ilgilidir. Dolayısı ile bu dönemde, pandemi nedeni ile gündeme gelen risklerin daha çok artacağı görülebilir. Hatta 28’inde Jüpiter’in yeniden Saka burcuna geri dönmesi bir süredir gevşeme içinde olduğumuz koşulların yeniden sertleşebileceğini, kısıtlamaların yeniden söz konusu olabileceğini açıklıyor.

Haberin Devamı

Kendi astrolojik haritanıza baktığınızda Saka (Kova) burcunun hangi evinizde olduğuna bakın. Bunu bulmak için, yükselen burcunuzdan burçları saymanız yeterlidir. Örneğin yükselen burcunuz Akrep ise, Akrep’i bir alırsanız, Saka 4. Burç olacak, yani 4. Ev olacaktır. Tüm burçları kullanmanız daha doğru sonuçlar verir. Bu evin konularında bir aydınlanma, muhasebe ve aynı zamanda daha sorumlu ve kontrollü olmayı gerektiren koşullar ortaya çıkabilir. Ayrıca önümüzdeki dönemde, 29 Temmuz’dan itibaren Mars’ın da Başak burcuna ilerlemesi bizi meşgul eden yepyeni koşulların ve motivasyonların olacağını gösteriyor. Yükselen burcunuza göre, dolunayın getirdiği temalara bakalım.

Yükselen burcunuz Koç ise gelecek beklentileriniz yönünde belirli değerlendirmeler ve arayışlar dikkat çekiyor. Bir grup ya da arkadaşlar arasında muhasebe yapmanız gerekebilir. Gelecek beklentilerinizde kısıtlamalar da dikkat çekebilir. Bu dönemde ailevi işlere, eve de odaklanabilirsiniz. Boğa ise mesleğinizi, statünüzü ve iş hayatınızı ilgilendiren bir sonuç, değerlendirme öne çıkabilir. İş ve özel hayatınız arasında bir muhasebe yapabilirsiniz. Aynı zamanda yakın çevreniz, kardeşler ve ailevi konular içinde de sizi meşgul eden koşullar olabilir. İkizler ise bu dönemde uzaklarla ilgili konular, bilgi edinmek ve akademik uğraşlar açısından belirli sonuçlar içinde olabilir. Hayata bakış açınızla ilgili bir muhasebe söz konusu. Ayrıca paranızı, imkanlarınızı ilgilendiren işlere de zaman ayırabilirsiniz. Yengeç ise bugünlerde kriz çıkaran bir konu üzerinde durabileceğinizi, finansal alanda sınırlama getiren durumlar olabileceğini ancak yine de şahsi girişimleriniz sayesinde ilerleyebileceğinizi söyleyebiliriz. Aslan ise bu dönemde eşinizle ilgili bir konuda ciddi düşünmenizi gerektiren gündemler söz konusu olabilir. Karşılıklı konular, ortaklıklar da önemli. Bu dönemde ailenizi, evinizi ilgilendiren durumlar daha hassas koşullara işaret etmekte. Başak ise bu dönemde içinde düzen ve iş olan konularda daha dikkatli olmayı gerektiren sonuçlar var. Çalışma hayatınızda belirli sonuçlar söz konusu olabilir. Gelecek yönündeki beklentilerinizi yeniden düşünmeniz mümkün.

Haberin Devamı

Terazi ise bu dönemde aşkta ve kendinize güven duymakla ilgili bir konuda bazı şüpheler, muhasebeler söz konusu olabilir. İçinde çocukların da olabileceği konularda sorumluluklar alabilirsiniz. Bu dönemde ailenizi, başarınızı ve statünüzü ilgilendiren konular da dikkat çekiyor. Akrep ise bu dönemde evi, toprağı ve ataları ilgilendiren bir konuda aydınlanma, belirli sonuçlar içinde olabilir. Yeni insanlar, yeni çevreler ve fikirler yol gösterici olacaklar. Yay ise bugünlerde kafaca meşgul eden bir konuda önemli sonuçlar gündeme gelebilir. Eğitsel bir iş, yakın çevreleri ve kardeşlerle ilgili durumlar dikkat çekebilir. Ancak onları bir ölçüde bağlayan psikolojik durumlar da var. Oğlak ise bu dönemde maddi bir konu ve iş hayatını ilgilendiren değerlendirmeler öne çıkıyor. Bu dönemde pek çok  şey karşılarındaki kişilere ya da ailevi durumlara da bağlı olabilir. Saka ise bu dönemde kişisel açıdan önem taşıyan bir konuda yeni bir karar dikkat çekebilir. Ailevi bir konu, annelerini ilgilendiren bir uğraş ya da çalışma ortamına ait, düzen, hizmet içeren bir konu öne çıkabilir. Balık ise bu dönemde psikolojik açıdan olaylara fazla kasmamak, akışta kalabilmek önem taşıyor. Gizli bir durum birden fark edebilir. Yine de bu dönemde yaratıcı konulara, güzel şeylere zaman ayırmak hiç de zor olmayacak.

Haberin Devamı