Kristalina Georgieva

Kristalina Georgieva

Son dakika Kristalina Georgieva haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kristalina Georgieva gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kristalina Georgieva haber sayfamızda...

Kristalina Georgieva

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 207 kristalina georgieva haberi bulunmuştur.
'Çin çok daha hızlı büyüyebilir'
'Çin çok daha hızlı büyüyebilir' Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, kapsamlı bir piyasa yanlısı reform paketi ile Çin'in çok daha hızlı büyüyebileceğini söyledi.
25.03.2024 Uzmanpara
IMF Başkanı Georgieva görevini uzatmak istiyor
IMF Başkanı Georgieva görevini uzatmak istiyor Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, ikinci bir dönem için üye ülkelerin desteğini almaya hazır olduğunu söyledi.
8.03.2024 Uzmanpara
Ana gündem yapay zeka, onunki başka!
Ana gündem yapay zeka, onunki başka! Davos zirvesine yapay zeka teknolojilerinin dünyaya getireceği değişim tartışması damga vururken Arjantin’in yeni Başkanı Javier Milei, yakından takip edilen konuşmasında sosyalizmi Batı’ya yönelik tehdit olarak gündeme taşıdı.
19.01.2024 Ekonomi
'Çin'in yapısal reformlara ihtiyacı var'
'Çin'in yapısal reformlara ihtiyacı var' Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, Çin'in büyüme oranlarında oldukça önemli bir düşüşü önlemek için yapısal reformlara ihtiyacı olduğu uyarısında bulundu.
16.01.2024 Uzmanpara
Yapay zeka yüzde 40 işi etkileyecek
Yapay zeka yüzde 40 işi etkileyecek Uluslararası Para Fonu’nun (IMF) yayınladığı yeni bir analize göre, yapay zeka teknolojisi, dünya çapında tüm işlerin yüzde 40’ını etkileyecek.
16.01.2024 Ekonomi
Yapay zeka teknolojisi: İş gücünün yüzde 40’ını etkileyebilir
Yapay zeka teknolojisi: İş gücünün yüzde 40’ını etkileyebilir Uluslararası Para Fonu (IMF) tarafından yapılan bir araştırma, yapay zeka teknolojisinin iş gücünün yüzde 40’ını etkileyebileceğini ortaya koydu.
15.01.2024 Dünya
IMF: Yapay zeka işlerin yüzde 40'ını etkileyecek
IMF: Yapay zeka işlerin yüzde 40'ını etkileyecek Uluslararası Para Fonu (IMF) tarafından yapılan yeni bir analize göre, yapay zeka teknolojisi, dünya çapında tüm işlerin yaklaşık yüzde 40'ını etkileyecek.
15.01.2024 Dünya
'ABD ekonomisi yumuşak bir inişe doğru gidiyor'
'ABD ekonomisi yumuşak bir inişe doğru gidiyor' Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, ABD ekonomisinin oldukça güçlü büyüme beklentileriyle yumuşak bir inişe doğru gittiğini belirtti.
3.01.2024 Uzmanpara
Arjantin para birimini yüzde 50 devalüe edecek
Arjantin para birimini yüzde 50 devalüe edecek Arjantin'in yeni Ekonomi Bakanı Luis Caputo, ülkenin son yıllardaki en kötü krizini düzeltmeyi amaçlayan ekonomik şok terapisi ile pesoyu %50'den fazla zayıflatarak dolar başına 800'e düşüreceklerini, enerji sübvansiyonlarını keseceklerini ve kamu işleri ihalelerini iptal edeceklerini söyledi.
13.12.2023 Uzmanpara
'Faiz oranları yüksek kalacak'
'Faiz oranları yüksek kalacak' IMF Başkanı Kristalina Georgieva faiz oranlarının cari yüksek seviyelerde uzun süre kalacağının herkes tarafından kabul edilmesi gerektiğini ve yüksek faiz oranlarının küresel büyümeyi daha da yavaşlatacağını söyledi.
25.10.2023 Uzmanpara
'Ekonominin durgunluktan kurtulma şansı arttı'
'Ekonominin durgunluktan kurtulma şansı arttı' Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva hizmetlere yönelik güçlü talebin ve enflasyonun düşürülmesinde kaydedilen ilerlemenin küresel ekonominin durgunluktan kurtulma şansını artırdığını ancak mali ve finansal risklerin devam ettiğini söyledi.
6.10.2023 Uzmanpara
'IMF ile Çin güçlü bir ortaklığa sahip'
'IMF ile Çin güçlü bir ortaklığa sahip' Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, IMF ile Çin'in güçlü bir ortaklığa sahip olduğunu söyledi.
4.09.2023 Uzmanpara
'Fed faiz artırımını bitirmez'
'Fed faiz artırımını bitirmez' IMF Başkanı Kristalina Georgieva kredilerde ciddi yavaşlama olmadığını, ABD Merkez Bankası'nın faiz artırımını bitirmeyeceğini söyledi.
5.06.2023 Uzmanpara
'Küresel ekonomi yüzde 3'ten daha az büyür'
'Küresel ekonomi yüzde 3'ten daha az büyür' Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, 2023 yılında küresel ekonominin yüzde 3'ten daha az büyüme göstermesini beklediklerini belirtti.
12.04.2023 Uzmanpara
IMF'den Sri Lanka'ya 2,9 milyar dolarlık kurtarma paketi
IMF'den Sri Lanka'ya 2,9 milyar dolarlık kurtarma paketi Uluslararası Para Fonu (IMF), Sri Lanka'nın talep ettiği 2,9 milyar dolarlık kurtarma paketini onayladı.
21.03.2023 Dünya
'2023 küresel ekonomi için zor bir yıl olacak'
'2023 küresel ekonomi için zor bir yıl olacak' IMF Başkanı Kristalina Georgieva, ABD, Avrupa ve Çin'de ekonomik aktivitenin zayıflamakta olduğuna işaret ederek 2023 yılının küresel ekonominin büyük bölümü için zor bir yıl olacağını söyledi.
2.01.2023 Uzmanpara
IMF, Çin için büyüme tahminini düşürebilir
IMF, Çin için büyüme tahminini düşürebilir Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, Covid-19 salgınının devam etmesi ve gayrimenkul sektöründeki sorunların Çin ekonomisi için risk yaratmayı sürdürmesi nedeniyle GSYH tahminlerini aşağı yönlü revize edebileceklerini söyledi.
30.11.2022 Uzmanpara
'Küresel enflasyon tepe noktasına yakın olabilir'
'Küresel enflasyon tepe noktasına yakın olabilir' Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva küresel enflasyonun tepe noktasına yakın olabileceğini söyledi.
7.11.2022 Uzmanpara
Resesyon pahasına fiyat istikrarı
Resesyon pahasına fiyat istikrarı ‘Gri Gergedan’ metaforu bilinen ama ‘benim başıma gelmez’ gözüyle bakılan olaylar için kullanılıyor. Ufuktaki Gri Gergedan resesyon...
7.07.2022 Milliyet Executive
Resesyona karşı ‘yeşil yatırım’
Resesyona karşı ‘yeşil yatırım’ Görünen o ki, küresel ekonomi mevcut küresel enflasyon dalgasından sonra bir de küresel resesyon dönemi yaşayacak. Son dönemde yapılan tüm öngörülere ve senaryo analizlerine küresel resesyon olasılığı dahil edilmeye başlandı.
31.05.2022 Ekonomi
'Büyüme beklentileri aşağı çekilebilir'
'Büyüme beklentileri aşağı çekilebilir' Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva son projeksiyonlardan bu yana dünyada birçok kritik gelişme olduğunu, büyüme beklentilerinin aşağı yönlü revize edilebileceğini söyledi.
23.05.2022 Uzmanpara
Ukrayna'nın yeniden inşası için Zelenskiy'den önemli görüşme
Ukrayna'nın yeniden inşası için Zelenskiy'den önemli görüşme Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva ile yaptığı görüşmede savaş sonrası Ukrayna’nın yeniden inşasını ele aldıklarını açıkladı.
17.04.2022 Dünya
'Zayıf ekonomiler risk altında'
'Zayıf ekonomiler risk altında' Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, Ukrayna'daki savaşa rağmen küresel ekonomide büyümenin bu yıl pozitif bölgede kalmaya devam edeceğini öngördü. Ancak Georgieva, halihazırda ekonomileri zayıf olan bir grup ülkenin resesyona girebilecekleri uyarısında da bulundu.
23.03.2022 Uzmanpara
IMF'den 'küresel finansal kriz' açıklaması
IMF'den 'küresel finansal kriz' açıklaması Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva "Rusya'nın temerrüde düşmesi küresel bir finansal krizi tetiklemez" dedi.
14.03.2022 Uzmanpara
'Savaş büyüme tahminlerimizi düşürecek'
'Savaş büyüme tahminlerimizi düşürecek' Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, Ukrayna savaşı ve Rusya'ya uygulanan büyük yaptırımların küresel ticarette daralmayı tetikleyeceğini, gıda ve enerji fiyatlarını keskin şekilde yükselteceğini ve IMF'in küresel büyüme tahminlerini gelecek ay düşürmeye zorlayacağını söyledi.
11.03.2022 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Kristalina Georgieva ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.