Editörün Seçtikleri 15 Platin Kelebek

15 Platin Kelebek

19.12.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

15 Platin Kelebek

15 Platin Kelebek

       26. Altın Kelebek - TV Yıldızları Ödülleri, önceki akşam Hürriyet Medya Towers'te törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının zirvedeki isimlerinin buluştuğu törene, bin 200 davetli katıldı. Yılın en iyi kadın sunucusu seçilen Berna Laçin'in sunuculuğunu üstlendiği gecede, Hürriyet'in 50. yılı nedeniyle Türk sanatına damga vurmuş 15 sanatçıya da "Platin Kelebek Ödülü" verildi.
       Platin Kelebek kazanan Ajda Pekkan, Arif Sağ, Emel Sayın, İbrahim Tatlıses, Kadir İnanır, Kemal Sunal, Metin Akpınar, Zeki Alasya, Orhan Gencebay, Sezen Aksu, Tarık Akan, Şener Şen ve Türkan Şoray büyük ilgi gördü.
       Geceye katılamayan Muazzez Abacı'nın ödülünü plakçısı Akif Işık, Müzeyyan Senar'ın ödülünü ise oğlu aldı. Rahatsız olduğu belirtilen Sezen Aksu ise töreninin sonuna yetişti. Çok ateşli olduğunu söyleyen sanatçı, ödülünü aldıktan sonra geceden ayrıldı.
       "Arena"dan "Olacak O Kadar"a, Gülgün Feyman'dan Ali Kırca'ya kadar pek çok program ve televizyon yıldızının ödül aldığı tören kokteylle devam etti.


Yazarlar