Estetik 4 adımda gençleşin

4 adımda gençleşin

09.10.2015 - 16:33 | Son Güncellenme:

Zamanın yıpratıcı etkilerine, Citybeauty Güzellik Merkezleri’nde uygulanan Lymphobiony anti aging uygulamasıyla sadece 4 adımda "Dur” diyebilirsiniz. Tek seansta dahi kırışıklıklarda gözle görülür azalmayı fark edeceksiniz.

4 adımda gençleşin

Her yaşın farklı bir güzelliği var! Her yaş, kadına ayrı bir güzellik, farkındalık ve olgunluk katıyor. Ancak yaşın kattığı içsel güzellik, zamanın yıpratıcı etkilerine yenik düşebiliyor. İlerleyen yaşla birlikte ciltte oluşan kırışıklıklar, kadınların en büyük kabusu haline geliyor.

Haberin Devamı

Aynaya her bakıldığında, ciltteki sıkı ve canlı görünüm özleniyor. CityBeauty Güzellik Merkezleri, cildiniz için zamanı geri sarıyor! İnovasyon ödüllü Lymphobiony anti aging uygulaması, operasyon müdahalesi gerektirmeden sadece tek seansta bile kırışıklıklarda gözle görülür bir azalma sağlıyor.

CityBeauty Güzellik Merkezleri Cilt Bakım Uzmanlarından Vildan Güncil, “Merkezlerimizde, iğnesiz, ameliyatsız, manuel drenaj tekniğiyle uygulanan Lymphobiony, ilk uygulamada dahi ciltteki kırışıklıkları gözle görülür şekilde ortadan kaldırıyor. Cildi toksinlerden arındırıyor ve sıkılaştırıyor. Titreşimli hücresel elektroterapi, ultrasound peeling, soft lazer bakımları sonucunda yüz ve boyun bölgesinde kısa sürede gözle görülür sonuçlar elde ediliyor.” açıklamalarında bulunuyor.

Haberin Devamı

4 adımda kırışıklıklara veda edin!

Ciltteki tüm yaşlanma belirtilerine son noktayı koyan Lymphobiony anti aging uygulamasının aşamalarını, Cilt Bakım Uzmanı Vildan Güncil şu şekilde anlatıyor:

- Toksin atımı: Titreşimli hücresel elektroterapi uygulama başlıklarıyla cildin yüzeyinde önemli bir elektrolit hareketi meydana getiriliyor. Bu sayede toksinlerin atımını sağlayan lenf sistemi harekete geçiriliyor.

- Peeling: Ultrasonik titreşimlerle cilt fazla yağ salgısından (sebum), ölü hücrelerden, makyaj kalıntılarından ve siyah noktalardan tahriş olmadan arındırılıyor. Yüzeysel mikro-titreşim, cildin keratin tabakasını soyuyor ve hücresel yenilenmeyi hızlandırıyor.

- Sıkılaşma: Elektrotlar tarafından iletilen titreşimler, hücre akımlarıyla birleşiyor. Derinlerde birikmiş olan hücresel kütlenin ayrılması ve başlangıçtaki konumuna hareket etmesi sağlanıyor. Böylelikle ciltte yeniden şekillenme ve sıkılaşma gerçekleşiyor.

- Lazer: Lazer ışığı, hücrelerin çekirdeğini etkileyerek mitoz bölünmeyi tetikliyor. Böylece hücre bölünmesiyle yeni hücreler elde ediliyor. Fibroblastları uyararak kolajen ve elastin liflerinin sentezini sağlıyor. Kırışıklıkların derinliklerinde azalma gözlenirken, cilt daha pürüzsüz ve genç bir görünüme kavuşuyor.

Yazarlar