Mutfak Ar Yıldız’ın Scarlett’i göz kamaştırıyor

Ar Yıldız’ın Scarlett’i göz kamaştırıyor

22.10.2015 - 14:35 | Son Güncellenme:

Ar Yıldız, porselende kalite ve estetiği, asalete dönüştüren Royal Queen İngiliz Porseleni serisine, yeni bir yıldız daha ekledi.

Ar Yıldız’ın Scarlett’i göz kamaştırıyor

Ar Yıldız Scarlett Royal Queen Porselen Yemek Takımı, indirimli lansman fiyatı ile gösterişli sofralarda yerini almaya hazır…

Haberin Devamı

Yenilikçi ürünlerle Türk Mutfak Kültürü’ne yeni değerler kazandıran Ar Yıldız, kraliyet ailesinin zarafetini şık sofralara taşıyan Royal Queen Serisi’ne, yeni modeller ekliyor. Ar Yıldız Royal Queen Serisi’nin yeni üyesi Scarlett Porselen Yemek Takımı’nı 2.999 lira yerine, 2.499 liralık özel lansman fiyatıyla satışa sunuyor. Scarlett Royal Queen Porselen Yemek Takımı, 83 parçadan oluşuyor.

Estetik, kaliteli ve sağlıklı…

“Yüksek kaliteyi” yansıtan Ar Yıldız Royal Queen İngiliz Porseleni’nin içeriğinde, insan sağlığına zararlı "kurşun ve kadmiyum" gibi maddeler bulunmuyor. Buna karşın bileşiminde yer alan yüzde 45 oranındaki kemik külü, kaliteli bir porselende aranan, saflık, hafiflik, incelik ve dayanıklılığı, Royal Queen İngiliz Porseleni’nin kişilik özellikleri haline getiriyor.

Haberin Devamı

Ar Yıldız’ın porselen koleksiyonuna eklediği Scarlett Royal Queen İngiliz Porseleni Yemek Takımı, Ar Yıldız’ın yurt içi ve yurt dışında 850 aktif bayisi ile birlikte, Ar Yıldız Court mağazaları ve internette www.aryildizcourt.com adresindeki online satış sitesinde, kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Yazarlar