Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

Akrep doğasında tutkulu ve hırslı olma, derindekine odaklanma vardır. Paylaşımlı paraları, borçları, ameliyatları, bırakmayı ifade eder. Ya hep ya hiç deyip krizlerle dönüşümü anlatır. Fakat gökyüzü dönüşmek lazım derken, mevcut durumu korumaya takılma halini de veriyor. 2 hafta boyunca bu etkideyiz. Kurmaya çalıştığımız düzen ile değişmemiz gereken noktaların çatışmasını yaşayabiliriz. Konfor alanında kalmak adına görmemiz gerekenlere gözümüzü kapatabiliriz. İşleyişin doğru olmadığını bildiğimiz halde olaylara müdahale etmeyip bundan zarar görme ihtimalimiz var. Bu yüzden mümkün olduğunca esnek kalmaya gayret etmeliyiz.

Haberin Devamı

Bu süreçte özellikle dış dünyada tehlike diye algıladığımız konularla yüzleşmek de söz konusu. Karşımıza bize zarar verdiğinin farkında olan insanlar çıkabilir. Olanın, korkularımızla bizi tetikleyip bir şeyleri fark etmemiz için yaşandığını unutmayalım. Önümüze bir takım fırsatlar da gelecek. Bu noktada kibir ya da gurur yapmazsak güzel sonuçlar alabiliriz.

Özellikle 6 Mayıs’a kadar olan süreçte beklemediğimiz alanlardan kaynaklanan sorunlara ya da ani gelişen durumlara şahit olacağız.

Türkiye haritasının aldığı etkilere baktığımızda ise müttefiklerimizle sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Ekonomik olarak da istikrarsızlık süreci devam ederken yine ön görülmemiş değişimler gündemde olacak. Orta şiddette depremler yaşanmaya devam eder.

Akrep Dolunayından 28 Ekim-3 Kasım, 24-30 Ocak, 24-30 Nisan ve 27 Temmuz-3 Ağustos doğumlular ve sabit burçlarda (Boğa, Aslan, Akrep ve Kova) 7 derece civarında önemli vurguları olanlar daha fazla etki alacaklar.

Akrep Dolunayının yükselen burçlara göre etkileri ise şu şekilde;

YÜKSELEN KOÇ

Borçlar, başkalarından gelecek paralar ve risk alınması gereken konular gündemde olacak. Özellikle maddi konularda mevcut durumu korumaya çalışmakta zorlanılabilir. Yeni hedefler belirlemek, aileden gelecek yardımları göz ardı etmemek bu dönemi olumlu geçirmeye destek olacaktır.

YÜKSELEN BOĞA

İkili ilişkilerde ya da ortaklı işlerde sorumluluk paylaşımları önemli konu olacak. Güç elde etmeye dayalı düşünceler sebebiyle zorlanılabilir. Olaylara daha tarafsız yaklaşmak ve fikir alışverişinde bulunmak sürece yardımcı olacaktır.

Haberin Devamı

YÜKSELEN İKİZLER

Sağlık ve günlük akışı ilgilendiren konular gündemde olacak. Sonlanması gerekenleri bitirmek, oluşabilecek krizlerin endişesiyle devam için ısrarcı olmamak gereken bir dönem. Maddi konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ

Aşkla ilgili konuların, çocuklarla ilgili durumların hareketleneceği bir dönem olacak. Fevri tepkiler vermemeye, kıskançlık tuzağına düşmemeye dikkat edilmeli. Daha ön plana çıkmaya ve kendini göstermeye yönelik fırsatlarla karşılaşılabilir.

YÜKSELEN ASLAN

Ailevi konuların öne çıktığı, aileyle daha çok vakit geçirilecek bir dönem olacak. Ev ve iş dengesini kurmakta zorlanılabilir. Geçmişe dönük sorunları düzeltebilmek için bazı fırsatlarla karşılaşılabilir.

YÜKSELEN BAŞAK

Ticari konular, eğitimler ve yakın çevre ilişkileri gündemde olacak. Akışı ve düzeni değiştirmek gerektiğinde direnç gösterilmezse daha rahat ilerleme fırsatı bulunabilir. Arkadaş çevresinden gelecek yönlendirmelere önem verilmeli.

Haberin Devamı

YÜKSELEN TERAZİ

Kazançların öne çıkacağı bir dönem olacak. Kariyer alanında daha aktif olma fırsatı var. Aşk hayatıyla ilgili bazı konular da kişinin kendi değerini sorgulamasına yol açabilir.

YÜKSELEN AKREP

Önemli etkilerin olacağı bu dolunayda ilişkilerle ilgili kararlar netleşir. Bazıları ilişkilerini sonlandırırken bazıları da yeni ilişkiye başlayacaklar. Eğitim ve yurt dışı ile ilgili konularda güzel fırsatlarla karşılaşılabilir.

YÜKSELEN YAY

Bırakılmak istenen bazı alışkanlıklarla ilgili harekete geçmek, psikolojik konularda şifa bulmak gündemde olacak. Bedensel ve ruhsal arınmaya uygun bir dönem. Gizli kalmış bazı durumlar da ortaya çıkabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Arkadaş çevresiyle ilgili bazı kararların alınacağı bir dönem olacak. Finansal konularda kısıtlanmış hissedilebilir. İkili ilişkilerde ise güzel fırsatlarla karşılaşılabilir.

YÜKSELEN KOVA

Mesleki konularda değişimlerin ön plana çıkacağı bir dönem olacak. Aile ve iş hayatıyla ilgili önemli kararlar vermek gerekebilir. Çalışma arkadaşlarının desteğinden faydalanılabilir.

YÜKSELEN BALIK

Yurt dışı bağlantılı işlerin, ticari ya da hukuki konuların gündemde olacağı bir dönem olacak. İnançlarla somut fikirlerin çatışması yaşanabilir. Keyif alınan konularda eğitimler alınabilir.

 

Sevgilerimle,

Aslıhan Kozluca

www.astrolojihan.com

Facebook/Instagram/Twitter: @astrolojihan